Pulzar

Partyajánló

360 Bar pres. GELKA Sunset Session vol.2 @ 360 Bár, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. szeptember 9.
Helyszín 360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.
Stílus Electronic
360 Bar pres. GELKA Sunset Session vol.2A naplementék a 360 Barban legendásak. Itt az idő, hogy Budapest leginkább naplementékre szakosodott párosa, Gelka (Café del Mar) megmutassa, milyen soundtrack hozza ki a legtöbbet az utolsó sugarakból.360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.

360 Bar pres. GELKA Sunset Session vol.2 @ 360 Bár, Budapest

A naplementék a 360 Barban legendásak. Itt az idő, hogy Budapest leginkább naplementékre szakosodott párosa, Gelka (Café del Mar) megmutassa, milyen soundtrack hozza ki a legtöbbet az utolsó sugarakból.

Szeptember 9-én dőljünk hátra nyugodtan, és a lenyűgöző panoráma mellé fogyasszuk a legfrissebb downtempo import árut a Gelkától, akik tavaly a Mixcloud egyik leghallgatottabb mixét produkálták az egész világon.


Olyan kiadók megjelenésein szerepelt már a páros, mint az Om Records, a Ministry of Sound, a Stereo Delux, a Wax On Records vagy a Warp. A legendás Café del Mar albumok egyik fő beszállítói, így - nyugodt szívvel mondhatjuk - az egész világon ismerős a hozzáértők és downtempo rajongók számára.

A legújabb “Million Nights” EP még mindig friss. Legyél az elsők között, akik belefülelhetnek az R&S Records színeiben játszó Synkro Gelkának készített remixébe, ami az angol énekesnővel, Phoenix Pearle-lel közös dal légies ambient átirata. Nem beszélve azokról az új zenékről, amik csak augusztusban fognak megjelenni.

"Még mindig az a cél, hogy a végeredmény egy önálló felvétellé, egy kerek egésszé álljon össze, és azt hiszem, fokozatosan közeledünk a célhoz. Igyekszünk produceri szemmel hozzáállni a feladathoz, nem csak az a lényeg, hogy az átmenetek jók legyenek, hanem közben át is dolgozzuk és szétollózzuk a számokat. Kivágunk belőlük kisebb-nagyobb darabokat, zenei és ritmusmintákat, és ezeket használjuk fel díszítő elemekként. Éneket is többször használunk fel, ezek talán valahol a remix és a mash-up között helyezkednek el" - mondja Kürti Csaba a Gelka különleges módszerről.

Nézzetek fel egy zenés naplementére!

Belépő: 1000 HUF

www.facebook.com/​events/​149631615369240/​

Helyszín

  • 360 BAR

    Andrássy út 39. Budapest, Hungary 1061

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó