Pulzar

Belépő
hétvégi jegy4 000 Ft
0. napijegy1 250 Ft

Partyajánló

Balatone Fesztivál

Fellépők
Balatone FesztiválSikeres 2007-es nyitóesemény után jöhet a 2008-as folytatás! Tavaly bebizonyosodott: kiváló fesztiválhelyszín a zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum (vagy ahogy nagyon sokan emlékeznek rá: az úttörőváros), ahol napközben jókat lehetett fürödni, kirándulni, beszélgetni, ismerkedni, este pedig kiváló koncertek, partyk várták a fesztiválozókat.

Balatone Fesztivál

Sikeres 2007-es nyitóesemény után jöhet a 2008-as folytatás! Tavaly bebizonyosodott: kiváló fesztiválhelyszín a zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum (vagy ahogy nagyon sokan emlékeznek rá: az úttörőváros), ahol napközben jókat lehetett fürödni, kirándulni, beszélgetni, ismerkedni, este pedig kiváló koncertek, partyk várták a fesztiválozókat.

"Az idén sem lesz ez másképp, ám a kínálat tovább bővül: július 23-a és 27-e között azokra is gondolunk, akik az abszolút aktív pihenés, azaz az sport és az extrém sportok elkötelezettjei mind nézőként, mind művelőként. többek közt a 2003-ig sikerrel működött FUNDANGO Water Jump nemzetközi versenye, görkorcsolya- és gördeszkapálya, strandfoci, továbbá az itt helyet kapott nagysikerű Kona Kerékpáros Találkozó várja Zánkán a BalaTone Fesztivál vendégeit.

A zenei kínálat összeállításánál is gondoltunk erre a közösségre, így fellép egyebek közt a Batsteaks, a Wu Tang Clan főnök RZA, a Zion Train, Dj. Vadim, Killa Kela, illetve itt lesz a Noisia, dj Teebee, a Real MCKenzies, a Cagedbaby, és a Free Form Five is. És persze a legfontosabb hazaiak, de ezt hadd ne soroljuk fel, úgyis tudjátok, kik a legfontosabbak, illetve a folyamatosan bővülő programmenüből is kiderül, a négy színpadon kik mutatják be a fesztivál 120 produkcióját.

Az se ijedjen meg, akinek nincs kedve a nyaktörő mutatványokhoz, hiszen Zánka és az északi part így is gazdag kulturális, gasztronómiai, természeti és egyéb kínálattal vár mindenkit, nem beszélve az idén is olcsó belépőkről és az ár-érték arányban rendkívül kedvező szálláslehetőségekről a gyermek- és ifjúsági centrum területén."


"Zenésítsd meg velünk az idén is a nyári kalandod!"

www.balatonefestival.hu

www.konaklub.hu

www.deltafest.hu


Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Telekom Bónusz Festival - Elfogyott az első 1000 darab akciós jegy

    Elfogyott az első 1000 db 5990 HUF -os akciós TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 elővételi jegy. Augusztus 31 -ig 6990 HUF -os áron juthattok hozzá a jegyekhez a www.deadcode.hu weboldalon vagy az országszerte megtalálható elővételi helyeken.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Carl Cox magyar producert remixel!

    A szakma veteránjának a vokál és a vonósok hangszerelése tetszett meg a magyar Victor Macpherson „Usual Times” című trackjében, ezért elkészítette saját remixét, amely a nyár derekán lát napvilágot a Dowalve Records gondozásában megjelenő EP-n.
  • They Call it Acid – újabb kultfilm

    Egy bizonyos kor fölött az ember felsóhajthat, ha meghallja, hogy egy „újabb” film születik az Acid House nevű jelenségről. Sokan próbálták dokumentumfilmekben bemutatni – több-kevesebb sikerrel –, mi történt 87-89 között, de most itt a „They Call it Acid”.
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • DJ. Hell- egy underground ikon Budapesten

    Detroiti minimalizmus, chicagói acidhouse vagy német trance és hardcore - Helmut Geier, azaz dj Hell mindezeket egyensúlyba hozza zenéiben. Sőt! Az Electronic Beats fesztivál német sztárvendége, az anti-szupersztár-dj (és producer) Hell legutolsó lemeze sötét, misztikus, fúziós zenemű az elektro, az EBM és dark-house világából. A lassan húsz éve alkotó dj Hell június 2-án a PeCsában lép fel, az Electronic Beats fesztiválon.

Ajánlott lemezek

  • Nôze - Dring

    A napokban jelent meg Dring néven, a francia Nöze negyedik produceri albuma. Még több stílus, még több meghökkentő elem az eddigi legváltozatosabb Nöze kiadványon. Reggae, klezmer, tech house vegyül a Nöze féle virtuozitással.
  • DJ T – The Inner Jukebox

    A Get Physical főnöke visszanyúl a House műfaj gyökereihez.
  • Theo Parrish - Space Station / Going Through Changes

    A legutóbbi bakelitjének címlapján, valamint a rajta lévő zenében is Theo Parrish ismét szorgalmasan alkotott, körvonalazva hóbortos vízióit a jövő soul-járól.
  • Damian Lazarus letette az asztalra a receptet

    Damian Lazarus régóta várt LP-je ma jelent meg, a Get Physical Music kiadójánál, és ahogy előre feltételezni lehetett, az album igen ambiciózus, valamint személyes hanganyag.
  • Mi szól majd a temetéseden??

    A Get Physical gondozásában február 6-án jelenik meg a Final Song nevezetű összeállítás. A lemezen híres előadók saját temetésükre szánt búcsúdalainak gyűjteménye hallható.
  • Matthew Dear – Body Language vol. 7

    A detroiti Matthew Dear készíti a berlini Get Physical kiadó Body Language-sorozatának a hetedik részét. Az otthonában neves indie sztárként is ismert lemezlovas a jelenlegi kedvenc house és techno zenéit mutatja be a kiadványon.

Szervező

  • wbr.hu

    A wbr.hu oldalon folyamatosan frissülő híreket, cikkeket találhatsz zenéről, designe-ról, szórakozásról.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó