Pulzar

Partyajánló

Classy Classics @ Akvárium Lokál

Fellépők
Továbbá még: Silye Dani
Dátum 2014. július 4. – 2014. július 4.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Disco, Acid, House, Garage
Classy ClassicsA stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.Akvárium Lokál

Classy Classics @ Akvárium Lokál

A stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.

Mindezt a frissen nyílt VOLT Music Bar-ban az Erzsébet téren, egy igen masszív Martin Audio hangcuccon, hogy ne legyen hiány a basszusokból sem. ;)

✮✮✮

START: 22.00

END: 06.00

✮✮✮

A belépés ingyenes!

www.facebook.com/​events/​291801467667949/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó