Pulzar

Partyajánló

The Third Summer Of Love - Acid House Classics

Fellépők
Dátum 2019. június 21.
Stílus Acid
The Third Summer Of Love - Acid House ClassicsEgy estére visszatér az acid house legforróbb nyara Harminc éve nemcsak a nyár tombolt Nagy-Britanniában, hanem az acid house-láz is a tetőfokán égett - ezt a zenei pillanatot elevenítik fel június 21-én a Beat On The Bratben, ahol az egyedülálló, korszakos stílus legnagyobb slágerei szólnak egész este. A smiley az arcokon garantált!

The Third Summer Of Love - Acid House Classics

Egy estére visszatér az acid house legforróbb nyara

Harminc éve nemcsak a nyár tombolt Nagy-Britanniában, hanem az acid house-láz is a tetőfokán égett - ezt a zenei pillanatot elevenítik fel június 21-én a Beat On The Bratben, ahol az egyedülálló, korszakos stílus legnagyobb slágerei szólnak egész este. A smiley az arcokon garantált!

Az acid house 1986-ban fertőzte meg az Egyesült Királyságot, majd rövid lappangás után, 1988 nyarán letarolta s szigetországot, és kitört a - '68-as hippiforradalomra sok vonásában emlékeztető - Second Summer Of Love. A társadalmi-kulturális lökéshullám egy év múlva sem gyengült, ahogy az új zenei stílus is hódított tovább, sőt, '89 nyarán még nagyobb intenzitással égett slágerlistákon, zöld mezőkön és elhagyott gyárépületekben egyaránt, és ezzel beköszöntött a rave-korszak. Ez volt az acid house aranykora, amikor az Amerikában megszületett friss underground irányzatból Angliában popzenét kreáltak, ennek eredménye pedig száznál több sláger - ezekre lehet táncolni a Beat On The Brat tribute buliján.

Infók: 2019.06.21., 23.00-04.00

DJ-k:

Leva-E & 4ra-E

Ingyenes!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/466373710838780/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó