Pulzar

Partyajánló

UH Fest — Dungeon Acid, Lorenzo Senni, Wilhelm Bras @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2014. október 3.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Techno, Experimental, Trance, Rave,
Acid
UH Fest — Dungeon Acid, Lorenzo Senni, Wilhelm BrasUH Fest hatodik nap /// day sixToldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

UH Fest — Dungeon Acid, Lorenzo Senni, Wilhelm Bras @ Toldi Klub

UH Fest hatodik nap /// day six

UH Fest hatodik nap /// day six

Lorenzo Senni

Wilhelm Bras

Dungeon Acid

The Stanley Maneuver DJ set

Galactic Jackson & Gördön DJ set

Lorenzo Senni a szemünk láttára szedi darabokra a kilencvenes évek euforikus elektronikus tánczenéjét és rave kultúráját: zenéje a csúcspontról indít, és úgy alakítja, formálja a trance minimalista hangjait és lüktetését, illetve tartja fenn és fokozza az örömöt, hogy ezáltal újjáértelmezi a tánczene élményét. Senni alapítója a Presto?! kiadónak, Quantum Jelly című lemeze pedig az Editions Mego egyik legjobb kiadványa volt 2012-ben.

A Wilhelm Bras név mögött a moduláris szintetizátoraival a zaj és a ritmus természetét kutató Paweł Kulczyński áll. Wilhelm Brasként saját készítésű gépeivel előállított hangjaival játszik faragatlan tánczenét, az élő és lélegző elektronikát magát hozva létre ezáltal.

A trinidadi származású, stockholmi Jean-Louis Huhta a nyolcvanas évek óta aktív szereplője a svéd undergroundnak, a punktól a zajon keresztül a technóig sokmindent érintett, 2010-ben a Skull Defekts ritualisztikus noise rock formáció tagjaként az UH Festen is fellépett. Dungeon Acid néven analóg gépekkel hozza létre élőben a techno, az acid, az afrikai tempók improvizatív és lehengerlő, semmihez nem hasonlítható nyers egyvelegét.

Az este hangulatát The Stanley Maneuver dj szettje alapozza meg, a végén pedig Gördön és Galactic Jackson párosa fokozza, amíg csak lehet.

belépő /// entrance: 1500 HUF

www.facebook.com/​events/​298246043688320/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó