Pulzar

Művész

Galactic Jackson

Galactic Jackson

Archív partyajánlók

 • [2023-05-20] Sunburst x Technokunst pres. Cristian Varela
  @ A38

  A Spanyol techno mindig is kitüntetett helyet foglalt el a Technokunst életében. Az a fajta szenvedélyesség, elkötelezettség és szakmai alázat, amit e mediterrán ország fellépői, zenészei képviselnek mindig is jó példával szolgáltak számunkra.Csapatunk közel 15 éves működése során számos legendát láttunk már vendégül a déli királyságból eddig, egy valakit kivéve.
 • [2019-08-24] Love Műhely
   

  A legynagyobb szeretetünnep, a Love Parade hangulatának megidézésére és a nyári lazázás fokozására egy különleges estével készülünk nektek. A Love Műhely az eredeti szellemiséget követve trance-el tűzdelt, gyors négyekkel valamint rengeteg szeretettel lesz tele.
 • [2019-07-25] Alkotótábor 16.
   

  Alkotótábor 16. Camp for finest music lovers
 • [2019-04-26] Tin Man \ Der Morgen
  @ Premier Club

  Legfelsőbb fokú acid készültséget hirdetünk - hisz ha van ilyen, Tin Man, a Bécsben élő Californiai világpolgár túlzás nélkül az irányzat legnagyobb ismerője. Amikor véletlen nem 10 darab Roland TB-303-asának egyikét babrálja, olyankor Acid Test nevű kiadóján fejtegeti a savval telített hangzás rejtelmeit és rántja magával olykor Reconditeot, máskor John Tejadat vagy alkalom adtán Donato Dozzyt.
 • [2019-04-19] KK x BNC ▩ ▩ David Vunk
   

  A rotterdami fenevadat felismerni nem nehéz. Kopasz, fékezhetetlen, körmei gyakran feketék, és általában egy szál atlétában csapja ki túlmozgásos páráját a DJ-pultban, amit bárhol a világon a hóna alá csap, meghág, leural, és az embernek néha az a benyomása lehet tőle, hogy valójában a szúrós tekintetével irányítja a tökéletes mixeit. A Kreative Kontrol és a B O U N C E most gondoskodik erről az élményről.
 • [2019-03-22] Superitalo Cosmico
   

  Musica SPAZIALE, avagy ezúttal kilőjük a bulit a kozmoszba és kizárólag a 80-as években olasz módra készült szintetikus űrdiszkó zenékkel repítünk messzi-messzi galaxisokba. És hogy SPECIALE is legyen ez a retrofuturista este, erre az alkalomra GALACTIC JACKSON barátunk előszedi az idevágó SPACE ITALO lemezeit. Balla balla!
 • [2019-03-01] ACID is the new black
   

  Többször bebizonyosodott, hogy jól fekszik az acidos lüktetés a Premier Club-nak, úgyhogy időről időre tematizáltan savval árasztjuk el a helyet.
 • [2019-01-11] PUSHIN'
   

  ** 5 év kihagyás után újra indul a Pushin' ** Havi egy alkalommal jelentkezünk az Ambientből bass music, house, garage, electro, idm és jungle trekkekkel.
 • [2018-12-22] Karácsonyi ACID Parti
   

  Karácsonyi ACID Parti
 • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
  @ Premier Club

  November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.
 • [2018-08-17] 360Bar Big Birthday Weekend
   

  Durranjanak a pezsgősüvegek, folyjon a champagne! Idén úgy döntöttünk, hogy elérkezett az a pont az életünkben, amikor ideje megünnepelni a 360Bar létrejöttét, hiszen 5 éve már, hogy szerelembe estünk ezzel a különleges épülettel és annak is a varázslatos tetejével. Hosszas előkészületek után nyithattuk meg először a 360Bar egyedülálló kilátását és kapuit a nagyközönség előtt is, és ti azóta is rendületlenül szerettek és támogattok minket a munkánkban. Szeretnénk ezt nektek egy különleges, 5. szülinapi hétvégével meghálálni, töltsetek velünk három boldog napot a budapesti felhők felett, ahol mindig süt a nap, örökké zöld a fű és sosem hagy el a jókedv!
 • [2018-08-12] Varázsnap a Valyó kikötőben
   

  A Varázsnap sorozat alapötlete a Valyoból fogant. A Valyo misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
 • [2018-06-30] 360Bar presents: Secret Garden Daytime Party
   

  A tavaly először megrendezett Secret Garden partyval magasra tettük a mércét, de idén megpróbáljuk mindezt túlszárnyalni egy újabb egész napos rooftop party keretein belül!
 • [2018-06-30] LÄRM ▩ Dalmata Daniel
   

  Dalmata Daniel ismét a LÄRMben, hisz a decemberi Betonkustos split sorozat inditó launch parti után, most a fősodor hetedik azaz a DD007 kiadvány megjelenését ünnepljük az olasz elkövetővel, illetve fegyvertársával és legendás lokál lemezlovasokkal.
 • [2018-06-22] ▩▩ Pursuit of acid IV ▩▩
   

  We will come together for the 4th time to dance like a dutch gabber at Thunderdome in '98.
 • [2018-06-02] Pool&Beer 2018 Szezonindító
  @ Vituki Uszoda

  Medencét töltünk, napsugarat vetünk, aztán kollektíve ismét csillogóan jó hangulatot aratunk a város legnyugisabb dunamenti strandján, miközben kedvenc DJ barátaink nyesnek alá lábdobokkal a csobbanásoknak. Közreműködnek még a szűk családhoz tartozó gumiállatok, a jó előre megrendelt kitűnő időjárás, de mindenekelőtt Ti!
 • [2018-05-25] Galactic Jackson ~ Lau ~ Gnork ~ Adis Abbé at Pontoon
   

  Péntek este egy olyan csapat teszi be a lábát a dj pultba, amitől majd a ti lábaitok fognak izomlázzal küzdeni szombat reggelre.
 • [2017-12-23] X. Karácsonyi ACID Parti
  @ Toldi Klub

  Idén lesz a X. Karácsonyi Acid Parti a SYRUP.hu szervezésében!
 • [2017-10-13] Nightdrive: Össznépi Groove
  @ Toldi Klub

  óriási lendülettel belevetettük magunkat az idei klubszezonba is.
 • [2017-07-29] LavaLava Daytime Rooftop Party
  @ Corvin Club

  Rooftop terrace vibes, house music, daytime shuffle on the 5th, open air floor. Venue: Corvin Club (Terrace) – the building was one of the first shopping malls in Hungary, built in 1915.
 • [2017-07-29] LavaLava w/ Robert Hood (M-Plant - USA)
  @ Corvin Club

  Robert Hood: a szó legnemesebb értelmében vett DJ, producer, családapa. A nyolcvanas évek végén csatlakozott a Jeff Mills és Mad Mike Banks által alapított Underground Resistance kollektívához. Az UR az alapjait tette le annak a műfajnak, amelyet ma a világ minden pontján úgy emlegetnek: techno. A kilencvenes évek derekán Robert és Jeff Mills úgy döntött, hogy elhagyják az Underground Resistance családot, New Yorkba költöznek, lemezboltot nyitnak és szólómunkáikra koncentrálnak. Később Robert megalapította saját kiadóját és indított egy új projektet, ami a soulful house és a techno határait súrolja: ez lett a a Floorplan (amelynek zenéin most már lányával közösen dolgoznak). Robert 6 éve a Technokunst jóvoltából játszott már Budapesten. Azóta megjelent a Never Grow Old című bombasláger, kijött a Floorplan album, rengeteg remix, egy vadonatúj Floorplan EP, Robert új szólóalbuma pedig pár hete jelent meg az amszterdami Dekmantel brigád címkéjén. A kőkemény techno-album európai turnéjának keretében érkezik Robert Hood július 29-én a Corvin Clubba, amely borítékolhatóan klubtörténelmi esemény lesz.
 • [2017-07-29] Pool&Beer: Dapayk + Padberg
  @ Vituki Uszoda

  POOL&BEER 2017 JUL/29 + KISBERLIN A MEDENCEPARTON!
 • [2017-05-25] BAR72 ▩ House szeánsz ▩
  @ LÄRM

  Májusban is benézünk a kedvenc kis klubunkba, ezúttal a house zene szerelmeseinek kedvezve. Christopher Waver (akinek a covert is köszönhetjük) és Galactic Jackson a II. Kolorádó Fesztivál BAR72 színpadán is fellehetőek lesznek majd! Gatto pedig Münchenből jön haza egy dj szett erejéig hosszú idő után. Csípje el, aki nem akar lemaradni!
 • [2017-02-11] ▩ B N C ▩ ▩ Skatebård ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ B N C ▩ ▩ Skatebård ▩
 • [2016-12-31] 100% Budapest NYE 2016-17
  @ Akvárium Klub

  2016 utolsó napján egy tető alá hozzuk a város legnagyobb lélegzetvételű össznépi hangfaltesztjét! Lesz sok aktuális pop, még több és aktuálisabb táncolható elektronika, folyni fog a konfetti és szállni fog a pezsgő, és mindenki akkora élménypakolást kap, hogy másnap már semmire ne emlékezzen - hanem tiszta lappal és zsongó fejjel induljon neki húsztizenhétnek. A feelgoodról, ahogyan az előző 100% szilvesztereken, úgy most is Budapest patinás ízlésű zenészei és dj-i gondoskodnak!
 • [2016-12-23] Karácsonyi Acid Parti • Boston 168 - live
  @ A38

  Syrup és az Acidmoon bemutatja: Karácsonyi Acid Parti
 • [2016-07-23] Pool&Beer
  @ Vituki Uszoda

  Most szombaton folytatja az idei szezonját kedvenc strandbuli sorozatunk, a Pool&Beer! A szervezők többek között a következő hívószavakkal invitálnak mindenkit egy közös tácos openair mulatságra: zene a hip-hoptól a house-ig, termálvizes medence, szauna, fröccs, street food, foci, P&B merch shop, Antifactory popup store.
 • [2016-04-15] ★ Corvin Bar pres. Galactic Jackson, Gördön, Mesterházy ★
  @ Corvin Club

  Rendhagyó line up és rendhagyó hangzás költözik pénteken este a Corvin Barba! Az újranyitásunk óta először látjuk vendégül Mesterházyt és csapatát, akik space diszkótól az acid house-on át a furcsa elektrókig mindent pakolnak majd.
 • [2016-02-27] Farbe Nacht
  @ Müszi

  Farbe Nacht at MÜSZI / 2016 02 27 w SILF _ Imre Kiss _ Galactic Jackson _ Eril Fjord _ Saint Leidal The 2nd _ Mike Nylons _ SzO _ SVR
 • [2015-09-11] ❒ LÄRM ❒ ❒ szezonnyitó ❒
  @ LÄRM

  Vége a nyárnak. Nyit a klub. Az elmúlt hónapokban tovább alakult a hely. Dolgoztunk a hangon, a fényeken, a tereken. Szeptembertől lesz nappali, foncsor strobi, átforgatások, meg baszoba. Nagyon várjuk már, hiányoztatok.

Biográfiák

 • JumoDaddy

 • WondaWulf

  A budapesti Wondawulf, avagy Csodafarkas DJ-ként és producerként tevékenykedik. A minimáltól a dubstepig, és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak „jövőzeneként” írja le. Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás: ez a hármas jelszó, aminek szellemében nem csak rendszeres klubesteket tart, lép fel a Rewindon vagy a Future Music sorozatban, hanem ez utóbbi, pontosabban Jövőzene néven Palotaival közös rádióműsort is készít a Tiloson.
 • Palotai

  Az atléta alkatú dj már tíz éve van a ringben, és még sosem akadt, aki padlóra küldje. Persze nehezen akadna ilyen, és nem csak a lemezek felkutatásával és lejátszásával töltött órák terén szerzett behozhatatlan előnye miatt.

Zenei stílusok

 • IDM

 • Trip-hop

 • Breaks

 • Nu Jazz

 • Dubstep

  A dubstep eredete a szintén "brit találmányként" aposztrofálható uk garage-ból vezethető le: a pattogó, gyors, r'n'b vokálokkal és a korai drum and bassból ismert basszusokkal megtűzdelt, alapvetően optimista kicsengésű műfajban akadtak kísérletező kedvű producerek, akik a sémát és annak tempóját - körülbelül 140 bpm - alapul véve egy sokkal sötétebb, ridegebb hangzásban kezdtek gondolkodni.
 • Electronica

  Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
 • Experimental

  Kísérleti elektronika.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • Jungle

  A jungle egy zenei stílus, mely egyesíti magában a breakbeat hardcore, a techno, a rare groove és reggae vonásait. A drum and bass-re némiképp hasonlít. Manapság már oldskool jungle néven is emlegetik.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó