Pulzar

Partyajánló

KK x BNC ▩ ▩ David Vunk

Fellépők
Dátum 2019. április 19.
Stílus Electronic
KK x BNC ▩ ▩ David VunkA rotterdami fenevadat felismerni nem nehéz. Kopasz, fékezhetetlen, körmei gyakran feketék, és általában egy szál atlétában csapja ki túlmozgásos páráját a DJ-pultban, amit bárhol a világon a hóna alá csap, meghág, leural, és az embernek néha az a benyomása lehet tőle, hogy valójában a szúrós tekintetével irányítja a tökéletes mixeit. A Kreative Kontrol és a B O U N C E most gondoskodik erről az élményről.

KK x BNC ▩ ▩ David Vunk

A rotterdami fenevadat felismerni nem nehéz. Kopasz, fékezhetetlen, körmei gyakran feketék, és általában egy szál atlétában csapja ki túlmozgásos páráját a DJ-pultban, amit bárhol a világon a hóna alá csap, meghág, leural, és az embernek néha az a benyomása lehet tőle, hogy valójában a szúrós tekintetével irányítja a tökéletes mixeit. A Kreative Kontrol és a B O U N C E most gondoskodik erről az élményről.

▩ LINEUP
DAVID VUNK (Moustache Records - NL)
Galactic Jackson
Abel Telenko
Bronksi

▩ MORE INFO
Hogy Hollandia az új Németország, ha a legfelvillanyozóbb villanyzenékről esik szó, azzal talán senkit nem lepünk meg: Dekmantel, Rush Hour Store, Bordello A Parigi, Lente Kabinet, Red Light Radio - a lazasággal beoltott minőség és az újat mutatás megdönthetetlen bástyái. Amiknek a tetejére néha boldogan csücsül fel a bestia, hogy aztán fentről lefelé forgassa meg azokat egy irgalmatlanul söprő szintidiszkós, vidámelektrós, feszesteknós tornádóval és elmaradhatatlan karmesterkedő karmozdulataival.

David Vunk nélkülözhetetlen alapeleme egy csomó holland (és nemzetközi) éjszakának, az a figura, aki úgy robog előre, mintha soha nem aludna az életben, és mindeközben még kiadójára, a mindig játékosan izgalmas kiadványokkal előálló Moustache Recordsra is marad ideje.

2018-as Dekmantel Fesztiválos műsorát ott, a helyszínen a saját fülünkkel könyveltük el minden idők egyik legjobb Boiler Room szettjeként, aminek a végén nem véletlenül közölte a videósztrímsorozat házigazdája a mikrofonba, hogy a funkot mostantól legyünk szívesek V-vel írni. Itt az idő, hogy ezt belekarcoljuk a LÄRM falaiba is.

▩ THAT LEGENDARY BOILER ROOM
https:/​/​youtu.be/​U_6Vc5mO8Lg

▩ ENTER AT YOUR OWN RISK
2500 HUF

www.facebook.com/​events/​2273121736297753/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó