Pulzar

Partyajánló

360Bar Big Birthday Weekend

Fellépők
Dátum 2018. augusztus 17.
Stílus Electronic
360Bar Big Birthday WeekendDurranjanak a pezsgősüvegek, folyjon a champagne! Idén úgy döntöttünk, hogy elérkezett az a pont az életünkben, amikor ideje megünnepelni a 360Bar létrejöttét, hiszen 5 éve már, hogy szerelembe estünk ezzel a különleges épülettel és annak is a varázslatos tetejével. Hosszas előkészületek után nyithattuk meg először a 360Bar egyedülálló kilátását és kapuit a nagyközönség előtt is, és ti azóta is rendületlenül szerettek és támogattok minket a munkánkban. Szeretnénk ezt nektek egy különleges, 5. szülinapi hétvégével meghálálni, töltsetek velünk három boldog napot a budapesti felhők felett, ahol mindig süt a nap, örökké zöld a fű és sosem hagy el a jókedv!

360Bar Big Birthday Weekend

Durranjanak a pezsgősüvegek, folyjon a champagne! Idén úgy döntöttünk, hogy elérkezett az a pont az életünkben, amikor ideje megünnepelni a 360Bar létrejöttét, hiszen 5 éve már, hogy szerelembe estünk ezzel a különleges épülettel és annak is a varázslatos tetejével.
Hosszas előkészületek után nyithattuk meg először a 360Bar egyedülálló kilátását és kapuit a nagyközönség előtt is, és ti azóta is rendületlenül szerettek és támogattok minket a munkánkban.
Szeretnénk ezt nektek egy különleges, 5. szülinapi hétvégével meghálálni, töltsetek velünk három boldog napot a budapesti felhők felett, ahol mindig süt a nap, örökké zöld a fű és sosem hagy el a jókedv!

Hogy megadjuk a méltó hangulatot a szülinapi jókedvnek, első nap egy olyan DJ lesz a vendégünk, aki már jól tudja milyen az élet madártávlatból, sőt egyenesen az űrbe repít zenéjével.
A magyar zenei szféra egyik legnagyobb szinti-pop lemezlovasa, a fantasztikus űrutazó Galactic Jackson!
Készítsd elő a tánccipőd, vagy dobd le a műfüves gyepünkre és táncold át magad a hétvégébe a funky space disco lüktető dallamaival!

Megéri korán érkezni, nem csak azért, hogy a legkényelmesebb babzsákot még be tud foglalni, és nem is csak a lélegzetelállító naplementéért, hanem azért is, mert az első 120 vendégünket welcome drinkkel köszöntjük!

Találkozzunk Budapest egyik legmagasabb és leglazább rooftop bárjában, és emeljük poharunkat a következő 5 boldog évre!

www.facebook.com/​events/​1617631091682350/​

Helyszín

  • 360 BAR

    Andrássy út 39. Budapest, Hungary 1061

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó