Pulzar


Kövess minket!

Művész

Current Value

Current Value

Tim Eliot lassan 10 éve meghatározó személyisége a drum & bass szcénának, de kevesen tudják, hogy már '92 óta tevékenykedik.

 Mégis első megjelenéséig 98-ig kellett várnia, amikor is a Position Chrome 22-es kiadványa napvilágot látott, rajta a 'Creative Robot'-al és a 'Solution'-el. Gyors ütemben haladva a mukálatokkal ugyanebben az évben már EP-vel jelentkezett - Frequency Hunt címmel -, a kezdeti sikerek után pedig ma már egyre nevesebb kiadók keresik őt fel: Tech Itch rec., Obscene, Algorytm, és még sorolhatnánk. Pályafutása csúcsát pedig napjainkban éli, bizonyítja ezt azzal is, hogy 'Faith' című zenéje ott csücsül a 'The Freak Family Circle Explosion' LP-n, olyan előadók társaságában mint pl: Panacea, Technical Itch, SPL, Gein és Limewax. Mára számtalan megjelenésével kitörölhetetlen nyomot hagyott a drum and bass műfajon belül. Számait olyan kiadók jelentetik meg, mint a Tech Itch, Freak, Soothsayer, Future Sickness, Obscene, Ruff-Teck vagy a Counterstrike kiadója, az Algorythm.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó