Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Current Value @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007-02-03
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass, Dubstep, Breakbeat
Current ValueA No Vidra Crew csapat ezúttal a Drum and Bass műfaj elveszettnek hitt értékeinek feltárására vetemedett. Természetesen szokásukhoz híven ismét a mainstreammel való szembe menetelést választották, méghozzá az igazán széttördelt Darkstep/Breakcore alirányzat egyik legnagyszerűbb csodagyerekének segítségével...K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Current Value @ K2, Budapest

A No Vidra Crew csapat ezúttal a Drum and Bass műfaj elveszettnek hitt értékeinek feltárására vetemedett. Természetesen szokásukhoz híven ismét a mainstreammel való szembe menetelést választották, méghozzá az igazán széttördelt Darkstep/Breakcore alirányzat egyik legnagyszerűbb csodagyerekének segítségével...

Tim Eliot azaz CURRENT VALUE a techstep forradalom meghatározó alakja. 1992-ben kezdett elektronikus zenével foglalkozni és néhány éven belül már komoly ismerettségre tett szert a berlini rádiókban és underground körökben. Első zenéi a Position Chrome kiadásában jelentek meg, ezekkel már egész Észak Amerikát is meghódította. Sötét hangulatú és disszonáns hangzása miatt a kiábrándult junglistek hamar a szívükbe zárták és underground sztár státuszba emelték. Mára számtalan megjelenésével kitörölhetetlen nyomot hagyott a drum and bass műfajon belül. Számait olyan kiadók jelentetik meg, mint a Tech Itch, Freak, Soothsayer, Future Sickness, Obscene, Ruff-Teck vagy a Counterstrike kiadója, az Algorythm. Amerikai turnéja, majd Dylan és a Tech Itch 'Therapy session' partysorozatának több állomásán való fellépése után először (!) lép színpadra magyarországon legfrissebb zenéivel.

A Második termet pedig egy igen fiatal de annál súlyosabb új stílusnak szentelik. Ez pedig a Dubstep/Grime/Breakstep. A legszigorúbb magyar DJ-k mellett meghallgathatjuk Magyarország egyetlen Dubstep LIVEACT-jét is.

Main Stage:

CURRENT VALUE (Tech Itch, Algorythm, Freak, Barcode)
STEALTH (Bladerunnaz)
MIGU (Black Hoe, Töréspont)
SAMULKOW (Black Hoe)
MEGALOVIRUS (NVC)

Dubstep Stage:

EKAROS LIVEACT (Black hoe, Combat)
CADIK (Allsoundz)
DST (Tilos, Töréspont, Chiware)
GUMILAP (Jelenlét, Töréspont)
KEBAB (Töréspont)

Visual: URBANIZER

Buli Infója:

Buli neve: NVC with Current Value
Ideje: 2007.02.03
Helye: K2 club (IX. Üllői út 51.)
Jegyár: 800 FT!

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó