Pulzar

Partyajánló

Sonne Mond Sterne @ Saalburg

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 12.
Helyszín Saalburg
Stílus House, Tech-house, House, Dance
Sonne Mond SterneHa nyár, akkor Sonne Mond Sterne! Talán ez lehet a legforróbb évszak egyik legnagyobb eseménye az elektronikus zene kedvelőinek Európa szerte. A 2006-os év külön ünnep a nagy múltú fesztivál számára, ugyanis ebben az évben jubilál a rendezvény, megérte 10. születésnapját is. Sikere töretlen volt az évek során, sőt mi több, növekvő tendenciát mutat!Saalburg

Sonne Mond Sterne @ Saalburg

Ha nyár, akkor Sonne Mond Sterne! Talán ez lehet a legforróbb évszak egyik legnagyobb eseménye az elektronikus zene kedvelőinek Európa szerte. A 2006-os év külön ünnep a nagy múltú fesztivál számára, ugyanis ebben az évben jubilál a rendezvény, megérte 10. születésnapját is. Sikere töretlen volt az évek során, sőt mi több, növekvő tendenciát mutat!

1997-ben Saalburgban, egy kis festői német városka mellett először dübörögnek a basszusok a hegyvidékkel körülvett tó melletti réten. Első ízben mindössze egy partisátorral és egy szabadtéri színpaddal vonultak a szervezők a nagyérdemű közönség elé, mely 2500 főt tett ki még akkor, a mai nagysikerű fesztivál hajnalán. Évről évre egyre többen özönlöttek ebbe a kis paradicsomba, az önfeledten partizó fiataloknak nem szegte kedvét sem a hőség, sem egy kis eső, vagy vihar, ők ösztönözték a szervezőket a fesztivál minél színvonalasabb folytatására, és együtt tették azzá, ami lett: 2005-ben a közönségszavazatok alapján a legsikeresebb német rendezvény a Sonne Mond Sterne!
9 sikeres évvel, és megannyi tapasztalattal a szervezők több különlegességgel tették impozánssá a 2006-os SMS-t, és invitálják a partizókat a 10. jubileumi év méltó módú megünneplésére. Születésnapjához méltóan a rendezvény line up-ja ütősebb, mint valaha, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy élőben fellépnek az „elektronikus zene nagypapái”, azaz a méltán nagy múltú Kraftwerk! Ez azért is különleges, mert 2006-ban Németországban csak Saalburgban lépnek a közönség elé 2006. augusztus 12-én! Számos live formációval is találkozhatunk még: Basement Jaxx, Scisssor Sisters, The Knife, hogy csak a legnagyobbakat említsem. És természetesen elmaradhatatlanok a lemezlovasok képviselete is, szintén csak a legnagyobb nevekkel: Sven Väth, Paul Van Dyk, Richie Hawtin, Sasha, Chris Liebing, Dj Hell, Tiga, Ellen Allien, Ricardo Villalobos, James Holden, Tobi Neumann, Wighnomy Brothers és még számos neves előadó.
Egy mindenre elszánt kis magyar csapat idén is útra kel, hogy megünnepelhessük Németország legsikeresebb fesztiváljának kamaszkorba lépését!

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó