Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 600 Ft
Kétnapos bérlet2 800 Ft

Partyajánló

Masters Production presents: SZUB-KULT FESZT @ Prímás sziget

Fellépők
Masters Production presents: SZUB-KULT FESZTHagyományteremtő céllal kerül megrendezésre július 2 és 4-e között Esztergomban a SZUB KULT FESZT. Hagyományteremtéshez pedig nem hagyományos ajánló dukál.Prímás sziget
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: T.N.B RandelGraves
összes résztvevő megtekintése

Masters Production presents: SZUB-KULT FESZT @ Prímás sziget

Hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre július 2 és 4-e között Esztergomban a SZUB KULT FESZT. Hagyományteremtéshez pedig nem hagyományos ajánló dukál.

Az idei három Zöldházbeli Special Nights után a szervezők gondolván a ránk köszöntött nyárra egy hamisítatlan fesztivált rajzolnak nekünk Esztergom elektronikus zenei palettájára.A nagy felbuzdulások mikéntjeként elsőként Felipe esztergomi fellépése kiemelendő, és persze a Hairy üdvöskéjének, Nagának a 4 órás szettje sem volt mindennapi. Az igencsak visszhangos Mindscape buliról pedig a magyar sajtó is lebegtetett pár apró információt.
lebegtetett pár apró információt.
http:/​/​drumandbass.hu/​cikk.php3?cid=1119
Eljött az ideje, hogy a srácok egy újabb szeletet harapjanak a sajnálatos módon karcsú esztergomi felhozatalból. Teszik ezt mindezt olyan line up-al, amely mindenki számára tartogat egy két meglepetést. Az unalomig ismételt felsorolgatás helyett lássuk az igazi nagy dobást, hiszen mindenképpen kiemelendő fegyvertény az ANIMA SOUND SYSTEM látogatása.
A „mindösszesen” 17 éves múlttal rendelkező formáció 10.albuma május 10-n került a boltok polcaira a NarRator Records gondozásában, Tedd a napfényt be a számba címmel. Az előző album (We Strike) komor, harcos hangzásvilága után ezúttal azonban valódi napsütéses hangulatba kerülhetünk az új megjelenés funkos, 80-s évekbeli diszkó hangulatot idéző dallamaira.A talán eddigi legpopulárisabb album egyik már mindenki által ismert remekműve a Switch Me On, melyhez videóklipp is készült.
A lemezbemutatóval egybekötött fülbemászás alkalmával Animáék bemutatják nekünk az immár újdonsült énekesnővel (Prieger Fanni) felvett új stúdió albumot is természetesen, de nem maradhat el a Dj szett sem.
A lemezbemutatóval egybekötött fülbemászás alkalmával Animáék bemutatják nekünk az immár újdonsült énekesnővel (Prieger Fanni) felvett új stúdió albumot is természetesen, de nem maradhat el a Dj szett sem.
Fogadjuk el tehát a napfényt, és ha szánkba nem is vesszük, de mosollyal mindenképpen jóvá tehetjük ezen hiányosságunkat.Persze nem lenne az igazi ha itt véget érne a sor...

Még első este fellép a szintén évtizedes múltra visszatekintő HipHop-R’n’B csapat a Nem Közölt Sáv. A Közép- és Kelet-Európa underground pódiumain rendszeresen meghökkentő produkciót előadó duó fellépése mindig egyedülálló a maga nemében. Idén a Part, Sziget, Hegyalja fesztivál mellett az esztergomi szubfesztet is megcélzó szókimondók elmondása szerint ne számítsunk semmi jóra. Lelkük rajta!
Az első estét prezentálja még nekünk Mr. Busta, Mc Csut * Mc Black, a High Socks KanálCrew, 14Alien,Haelo,One Scene Unity,Pilots from Pacific, és a Rózsaszín Kutyaharapás.

A második nap sem fog nyomtalanul elmúlni elektronikus zenei zsigereinkben, hiszen a Masterses srácok a hazai élmezőnyt tolják az orrunk elé. Mit ne mondjuk soha rosszabb napot füleinknek. A tört ütemek kedvelői máris dörzsölhetik a kezeiket, hiszen a Bladerunnaz tagja Chris.Su látogat az esztergomi elektronikus orgazmusra. Az ImpulseCreator – drumandbass.hu 2008-as közönségszavazása alapján a legkedveltebb drum dj-nek aposztrofált Kovács Krisztián 1996 óta pörgeti a lemezeket, és olyan előadók tartják egyedülállónak hangzásvilágát, mint Trace és Kemal. A töretlen fejlődésnek köszönhetően mára a legnagyobb nemzetközi kiadók versengenek Krisztián kegyeiért, és végeláthatatlan sorban állnak egymás mögött azon művészek, kik örömmel TÖRIK meg a csendet produceri munkáival. Fellépései alkalmával lényegében nem volt olyan nemzetközi nagyágyú, aki mellett kis hazánk büszkesége még nem lépett fel, így a minőségi zeneszolgáltatás ezen az estén is biztosított az esztergomi zenei cirkuszban…
Apropó, cirkusz…Nem mehetünk el szó nélkül a másik jelentős szervező brigád a Circus Maximus üdvöskéjének, SP-nek a fellépése mellett sem. A nemzetközi hírességek mellett folyamatosan TÖRTető SP minden bizonnyal szokásához híven kiszínezi a zenei repertoárt, így a még fellépő lemezlovasokkal együtt (Darren&Maxim special b2b set (Digital Scream), T.N.B. (Infected Lips), LHT (Masters Production), Valent&Motiv special b2b set (Gran Offensive Bass) egy remek kis csörömpölés várható nem éppen minimális zenei élményt előcsalva zsigereinkből.


Az apró póknál maradva a minimal/tech stage sem lesz egy mini málna. Sokkal inkább sokkoló, hiszen a srácok itt is kitettek magukért. A Minimalheadz és Lick The Click csapatának két tagja ugyanis szintén nem a mai feltörekvő generáció tagjai. A sok sok telerakott asztal, és rengeteg sikeres saját rendezvény mellett olyan partyk állandó fellépői mint a Balaton Sound vagy éppen a Sziget. Most azonban a kis esztergomi szigetecske bevétele a cél, és bizton állíthatjuk, hogy Isu&Crimson nem azért jön, hogy pihentesse a népet. Hatalmas csápok nyúlnak majd ki a táncolók gyűrűjében, és biztosan a végtelenségig fogják a srácok a hangulatot fokozni. Igazi mániákus szórakoztatók lévén ez a Stage is igazi felforrósodott hangulatú lesz, csak bírjuk izzadsàgcseppekkel.
A headliner duó mellett fellép még kisB&mesterbandi (Label.syrup), END (Darkside Productionz), Golyo (Masters Production), Káosz Elemér és az Európa Csapat, és Milan (Masters Production.

Az őrületet tovább fokozhatja még a pszihedelikus élményeket kínáló Goa Stage. Itt sem a már kifutott jelző lesz a jellemző, hiszen a dallamokkal teli full on irányába mozdult Y-East Live act mellett fellép még a hazai goa scéna meghatározó alakja Oleg is. 1993 óta a zenei szintéren jelenlévő, és folyamatos szervezésben lévő Oleg minden goa fan igényeit ki fogja elégíteni, igazi tre(a)nszkontinentális hepinengé varázsolva az esztergomi kultfesztet. Fellép még Osiris, Yeezs, és mrd.


Végezetül pedig az elektró hangzásvilág kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen az ő számukra is lesz egy kis örömzenélés Antonov&Sunrrr, Yrev Yzarc valamint Gorgon Gollob prezentálásban.

Itt a vége, már csak ki kell bírnunk a dátumig! Érdemes a rendezvényt kihagyni, hiszen legrosszabb esetben is a megye legjobb partyját hagyhatjátok ki! Ez pedig buta dolog lenne….

Helyszínen sátorozási lehetőség biztosított!

Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó