Pulzar

Partyajánló

Time Warp

Fellépők
Dátum 2009. március 28.
Helyszín Mannheim
Stílus Techno, Minimal, Hard Techno, Tech-house,
House
Time WarpA Time Warp az elektronikus tánczene legjelentősebb fesztiváljai közül az egyik legidősebb és legrangosabb - az Európában megtartott rendezvények között Mindez kezdődött 1994-ben Ludwigshafen-ben, egy parányi magból álló, lelkes szervezőcsapat munkájaként...

Time Warp

A Time Warp az elektronikus tánczene legjelentősebb fesztiváljai közül az egyik legidősebb és legrangosabb - az Európában megtartott rendezvények között Mindez kezdődött 1994-ben Ludwigshafen-ben, egy parányi magból álló, lelkes szervezőcsapat munkájaként...

A party híre hamar elterjedt, manapság a fesztivál 15,000 látogatót vonz, és 2007-ben pedig a több napból álló ünnepi Time Warp megkapta az „Internationales Festival für Jetztmusik und Medienkunst-elismerését."

Ebben az évben március 28-tól április 4-éig ünnepli a Time Warp 15. születésnapját. A jubileumi évforduló kapcsán még impozánsabb felhozatallal és sok-sok ajándékkal várja híveit a rendezvény. A már hivatalosan  is megjelent line up-ban szerepel DJ Pierre, Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Dave Clarke, Magda, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Anthony Rother és Laurent Garnier - aki Németországban fogja először bemutatni vadonatúj projektjét. A nagy nevek mellett persze még számos tehetséges művész mutatkozik be a TW-on, például a Sis (Ricardo Villalobos projektje), mely élőben mutatja be legfrissebb művét, a „Trumpet"-et.

A lélegzetelállító zenészekkel egyetemben képviseltetik még magukat neves médiumok művészei és munkatársai: Matthew Jonson film,- és videó rendező (pl.:DJ Koze "Musik im Kopf"-jának), vagy Sarah Kuttner írónő.

Az ünnep felvezetéseként pedig április 3-án landol a lemezboltokban a Time Warp Compilation mixe, melyet ezúttal Marco Carola állított össze.

 

További információk és jegyrendelés a http:/​/​www.time-warp.de/​ -en!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó