Pulzar

Művész

Robert Dietz

Robert Dietz

A Cecille és az Oslo üdvöskéje, napjaink leginnovatívabb tech house-ainak egyik alkotója…

Robert Jochim művésznevén Robert Dietz egyike azon kevés djk-nek, akikről tényleg joggal elmondhatjuk, hogy underground dj és producer. Hogy  barátunk mindkét tevékenységet magas szinten űzi az tuti!

Fantáziában és inspirációban biztos nem szenved hiányt a srác, hiszen Sven Vath óriási hatással volt rá, illetve az egész német vonal, akikkel együtt felnőtt… Fiatal korának meghatározó részét is vagy a parkban a többi sráccal töltötte, vagy éppen két Technics 1210 társaságában. De gyanítható, hogy ez utóbbira nagyobb hangsúlyt fektetett, mert ma már elég komolyan tolja… Dj-ként legtöbbet Markus Fix, Reboot és az Oslo Records tagjai mellett találkozhatunk vele. Ezek a nevek már önmagukban garanciák a minőségi house-ra. Egyébként rendszeres fellépője a T-Bar-nak Londonban, illetve a frankfurti Cocoon-nak. Zenéi egyszerre hipnotikusak és lüktetőek, techy és deep elemekkel egyaránt fűszerezett bombaként ragadják magával a tánctér közönségét. Ez az, amitől teljesen egyedi és nagyszerű produceri munkát tudhat magáénak. Dj-ként sem utolsó, gondoljunk csak bele, ha ilyen helyeken, mint a Cocoon imádják és olyan djk, mint Luciano, Reboot, vagy az Audiofly ódákat zengenek róla, akkor az már jelent valamit. Pár kiadó ahol munkásságát nyomon követhetjük: Cecille Records, Cadenza, Oslo, Be Chosen, Eklo, Deep Vibes, NRK.

Nem véletlen, hogy Luciano managementje és kiadója a Cadenza igazolta le magához, mely csapattal ma már a világ legkomolyabb helyein számít headlinernek. 

soundcloud.com/​robert-dietz

Archív partyajánlók

 • [2019-09-19] Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2019
   

  Ahogyan a Körszállóban egy hotelbulival megnyitottuk 2019 nyarát, annál is nagyobb léptékben búcsúztatjuk majd el az emlékektől forró évszakot, egyben bebikázva az őszi budapesti klubszezont, amit persze csakis veletek képzelünk el. A szeptemberi Telekom Electronic Beats Festivalon két napon is sodró clubnight vár majd, izgalmas kíséretként pedig TEB Cinema, Lifestyle Market, és az építő gondolatokat kirakatba helyező TEB Talks beszélgetések és konferencia keretezik majd a nagyívű hosszúhétvégét, ahova minden klubbert és ravert örömmel várunk minden irányból. Találkozunk szeptember 19. és 21. között!
 • [2017-12-16] AETHER pres. Robert Dietz
   

  With acclaimed popularity in the electronic dance world Robert Dietz quickly became one of the most in demand names on everyone’s lips, beginning his career working alongside peers such as, Luciano and Loco Dice, he has since made his definitive personality known after numerous album appearances, emerging in nearly every renowned club in the scene, and still leaving time to stay true to his individual character and talent.
 • [2017-07-05] Balaton Sound 2017
  @ Zamárdi

  Idén július 5. és 9. között tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb Balaton parti fesztivál, azaz a Balaton Sound.
 • [2016-04-09] The Debut Season Closing with Matthew Dekay & Robert Dietz at Cinema Hall
  @ Cinema Hall

  04/09 The Debut Season Closing with Matthew Dekay & Robert Dietz at Cinema Hall
 • [2015-06-13] Cinematiné vol.05.
  @ RIO Budapest

  Ötödik alkalommal is napközben zúz a Cinematiné Az underground szcénák egyik legalapvetőbb igénye mindig is az újítás és a szokatlan húzások alkalmazása volt. A Cinema Hall és a The Debut közös kezdeményezése, a Cinematiné pedig még ezekben a körökben is igen merész lépésnek bizonyult, de pontosan ezért lett négy buli alatt legendás. Az esemény lényege az, hogy szakítanak az esti bulizás több évtizedes konvencióival, és inkább kora délután kezdenek bele, így akinek másnap dolga lenne, az is teljes mértékben ki tudja magát bulizni.
 • [2014-07-26] The Debut Special
  @ Track Terrace

  07/26 The Debut Special // Robert Dietz, Sascha Dive
 • [2013-10-22] ROBERT DIETZ
  @ Sing Sing

  A nagy sikerű renaissance mester után sem szakítjuk meg a sikersorozatot, következő fellépőnk, napjaink leginnovatívabb tech-houseainak megalkotója, a mai német zeneipar egyik kimagasló underground dj-je és dj producere Robert Dietz!
 • [2013-08-18] B MY LAKE @ Club Aliga Beach
   

  Augusztus 18-19-20-án igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezik a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B MY LAKE soha nem látott LineUppal várja az zene szerelmeseit. – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!
 • [2011-09-10] Electronic Seasons Festival - Autumn edition
  @ Expo Center - Pécs

  
Szezonális, elektronikus, fesztiválos: közeleg az Electronic Seasons Festival történetének harmadik felvonása, ami minden tekintetben az eddigi leglátványosabb és legpazarabb felhozatallal kecsegteti a hazai partiarcokat. A nemzetközi és hazai top DJ-k és VJ-k felvonultatása ezúttal azonban szinte „csak” díszletül szolgál egy olyan eseményhez, ami nem is a annyira a zenerajongók fantáziáját mozgatja meg, mint inkább a technikai sportok szerelmeseit vonzza egy fedél alá: a szeptemberi rendezvény az IRC első magyarországi futamának hivatalos party-jává avanzsál! Hogy ez az egész a végén egyfajta összművészeti seregszemlévé nőjön, még egy lemezbemutatónak is a részesei lehetnek azok, akik bevállalják az este 9 órai startot…
 • [2011-05-07] The Debut & Hi!Fly with Robert Dietz
   

  A frankfurti születésû Robert Dietz elsõ budapesti fellépése a Debut és Hi!Fly csapatainak premier kollaborációja is egyben. Régóta érett ez az együttmûködés, hiszen nem lehet nem észrevenni, hogy a nagy múlttal rendelkezõ rutinos csapat és a feltörekvõ, de létjogosultságát máris több esetben ékesen bizonyító alakulat igencsak egy húron pendül manapság.
 • [2010-12-25] Badgirls 10 éves születésnap és Christmas Feszt
  @ Club Korona, Kecel

  A Keceli Korona úgy tűnik a kényszerszünet után, ha lehet még komolyabb évet zár, mint az eddigiek! A név kötelez címszóval szinte egyedüli nagyágyúként állta és állja a sarat a honi klubok közt, ahol rendszeresen minőségi, előremutató, vagy éppen a világ élvonalába tartozó lemezlovasok pörgetnek. Dubfire, John Digweed, Marco Carola, vagy éppen az itt debütáló Seth Troxler, Carlo Lio, Masomenos, Lauhaus, Delete, a visszatérő Matthias Tanzmann, Lee Burridge, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Livio & Roby, csak néhány név a 2010-es felhozatalból, és az év végére íme két újabb közönség-kedvenc: RAMON TAPIA és ROBERT DIETZ személyében!
 • [2010-12-08] Badgirls 10 éves születésnap
  @ Club Korona, Kecel

  A Keceli Korona úgy tűnik a kényszerszünet után, ha lehet még komolyabb évet zár, mint az eddigiek! A név kötelez címszóval szinte egyedüli nagyágyúként állta és állja a sarat a honi klubok közt, ahol rendszeresen minőségi, előremutató, vagy éppen a világ élvonalába tartozó lemezlovasok pörgetnek. Dubfire, John Digweed, Marco Carola, vagy éppen az itt debütáló Seth Troxler, Carlo Lio, Masomenos, Lauhaus, Delete, a visszatérő Matthias Tanzmann, Lee Burridge, Guy Gerber, Nic Fanciulli, Livio & Roby, csak néhány név a 2010-es felhozatalból, és az év végére íme két újabb közönség-kedvenc: RAMON TAPIA és ROBERT DIETZ személyében!
 • [2010-02-12] Shabaam Birthday Party
  @ Club Korona, Kecel

  Kecel: Robert Dietz, Lvio,Roby,, Shabaam, Pat Duff, James Cole, Benny, Joshic, Áky, Elexi, Degeo, Peet
 • [2009-07-24] Kecel Fest
  @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

  Loco Dice, Lee Burridge, Martin Buttrich, Paul Ritch, Livio, Roby, Tini, SIS, Nima Gorji, Robert Dietz, Kreon...

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

 • A világ egyik legsikeresebb „hobbizenésze” – Robert Dietz

  Kivételes rendezvények és egyéniségek találkozása: így jellemezhetnénk a 2011-es őszi ESF-et, amely egyben a Mecsek Rallye és az IRC hivatalos bulijává avanzsál, és ahol ez egyik legkiválóbb jelenkori elektronikus zenei sztár, Robert Dietz is fellép… Az egykor hosszú hajjal heavy metalra csápoló kamasz ma az underground e-zenei szcéna közönségkedvence, így az extrémnek számító technikai sport bulijának is méltó „hangadója” lesz… Robertet nem pusztán szakmai kérdésekkel fárasztottuk, hanem mindennek a személyes vonatkozásait is firtattuk. Ő pedig válaszolt, méghozzá meglepő nyíltsággal…
 • LOVE FAMILY PARK 2011 – Tartozz Te is a Love Family-hez!

  2011 júliusának első vasárnapja a Love Familiy-é. Mainwiesenben, Hanauban a legjobb szettek és legkiválóbb előadók családként ünnepelnek az odalátogatókkal – csak egy kicsit másképp. Július 3–án, ragyogó napsütésben, az elektronikus zene szerelmesei az év legszebb napját tölthetik el .
 • Club Korona December

  Érdemes lesz decemberben is ellátogatni Kecelre. A Klub Koronában olyan nevekkel találkozhatunk mint Marco Carola, Ramon Tapia, Robert Dietz...

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó