Pulzar

The Debut & Hi!Fly with Robert Dietz flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

The Debut & Hi!Fly with Robert Dietz

Fellépők
Dátum 2011. május 7.
Stílus House, Progressive House, Deep House
The Debut & Hi!Fly with Robert DietzA frankfurti születésû Robert Dietz elsõ budapesti fellépése a Debut és Hi!Fly csapatainak premier kollaborációja is egyben. Régóta érett ez az együttmûködés, hiszen nem lehet nem észrevenni, hogy a nagy múlttal rendelkezõ rutinos csapat és a feltörekvõ, de létjogosultságát máris több esetben ékesen bizonyító alakulat igencsak egy húron pendül manapság.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: La Cuisine Crew
összes résztvevő megtekintése

The Debut & Hi!Fly with Robert Dietz

A frankfurti születésû Robert Dietz elsõ budapesti fellépése a Debut és Hi!Fly csapatainak premier kollaborációja is egyben. Régóta érett ez az együttmûködés, hiszen nem lehet nem észrevenni, hogy a nagy múlttal rendelkezõ rutinos csapat és a feltörekvõ, de létjogosultságát máris több esetben ékesen bizonyító alakulat igencsak egy húron pendül manapság.

A Cadenza újgenerációs nagymesterérõl elõször legtöbben talán a 2009-es Beatportal "Artists to watch" cikkében olvashattunk, mely az elektronikus zenei szcéna figyelemre méltó tehetségeit veszi sorba egy adott évre elõretekintve. A jóslat tökéletesen bevált: a gördeszkaparkokban és underground klubokban (Monza, Robert Johnson) edzõdött srác mára a szcéna és Luciano Vagabundos családjának egyik meghatározó szereplõje. Kezdeti hip hop iránti szerelme a house magasztalásába transzformálódott, és úgy tûnik, Robert tökletesen megtalálta számítását. Ma már olyan labelek állnak sorba legújabb kreációiért, mint a Cadenza, Cécille, vagy a Tsuba. Ha a dj pultba lép, megremegnek még a Cocoon, Fabric, Cocorico, Sankeys vagy az ibizai Pacha falai is. Egy-egy zene licenszelése Circo Loco vagy Time Warp válogatáslemezekre már meg sem emeli a vérnyomását.

Debütáló budapesti fellépése már hosszú ideje idõszerû, és végre nem kell tovább várnunk rá: a Debut és a Hi!Fly csapatainak összefogása által május 7-én a Cinema Hallban üdvözölhetjük Robert Dietz-et!

http:/​/​www.facebook.com/​officialrobertdietz

http:/​/​www.myspace.com/​robertdietz

http:/​/​www.twitter.com/​robertdietz

http:/​/​www.facebook.com/​debut.arcok

http:/​/​www.facebook.com/​pages/​HIFLY/​119778192269

Az esemény facebook oldala:

http:/​/​www.facebook.com/​#!/​event.php?eid=193768270660141


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • REBOOT interjú

    Frank Heinrich, azaz Reboot a jelenkor egyik legfelkapottabb előadóművésze, Luciano Cadenza családjának brilliáns ékköve. Egy hektikus 2009-es évvel a háta mögött nyilatkozik múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről debütáló budapesti fellépése előtt, mely május 15-én kerül megrendezésre az A38 hajón, a Hi!Fly és Lick The Click! csapatok prezentálásában.
  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó