Pulzar

Electronic Seasons Festival - Autumn edition flyer

Belépő
Mindenkinek2 800 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2011. szeptember 9.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Electronic Seasons Festival - Autumn edition @ Expo Center - Pécs

Fellépők
Dátum 2011. szeptember 10.
Helyszín Expo Center - Pécs, Pécs
Stílus House, Minimal, Progressive House, Tech-house,
Techno
Electronic Seasons Festival - Autumn edition
Szezonális, elektronikus, fesztiválos: közeleg az Electronic Seasons Festival történetének harmadik felvonása, ami minden tekintetben az eddigi leglátványosabb és legpazarabb felhozatallal kecsegteti a hazai partiarcokat. A nemzetközi és hazai top DJ-k és VJ-k felvonultatása ezúttal azonban szinte „csak” díszletül szolgál egy olyan eseményhez, ami nem is a annyira a zenerajongók fantáziáját mozgatja meg, mint inkább a technikai sportok szerelmeseit vonzza egy fedél alá: a szeptemberi rendezvény az IRC első magyarországi futamának hivatalos party-jává avanzsál! Hogy ez az egész a végén egyfajta összművészeti seregszemlévé nőjön, még egy lemezbemutatónak is a részesei lehetnek azok, akik bevállalják az este 9 órai startot…Expo Center - Pécs

Electronic Seasons Festival - Autumn edition @ Expo Center - Pécs


Szezonális, elektronikus, fesztiválos: közeleg az Electronic Seasons Festival történetének harmadik felvonása, ami minden tekintetben az eddigi leglátványosabb és legpazarabb felhozatallal kecsegteti a hazai partiarcokat. A nemzetközi és hazai top DJ-k és VJ-k felvonultatása ezúttal azonban szinte „csak” díszletül szolgál egy olyan eseményhez, ami nem is a annyira a zenerajongók fantáziáját mozgatja meg, mint inkább a technikai sportok szerelmeseit vonzza egy fedél alá: a szeptemberi rendezvény az IRC első magyarországi futamának hivatalos party-jává avanzsál! Hogy ez az egész a végén egyfajta összművészeti seregszemlévé nőjön, még egy lemezbemutatónak is a részesei lehetnek azok, akik bevállalják az este 9 órai startot…

 Az est fő műsorszámának természetesen Steve Lawler fellépése számít majd. A brit úriember ősidők óta aktív mozgatója az elektronikus zenének a színfalak mögött és a színpadokon egyaránt. Ő volt az, aki elsők közt szervezett sikeres, többezres „illegálpartikat” Nagy-Britanniában, őt választották meg az ibizai Space királyának már a rezidenciája első két hónapja után, neki köszönhetjük például Pete Heller vagy éppen az Audiofly megismerését, és mi tagadás, annak is felettébb örülhetünk, hogy manapság Mr. Lawler előszeretettel tolja több kiváló magyar producer (Son-Tec, Ambos & Profound, Yvel & Tristan) szekerét a VIVA Music kiadója által… Mindenesetre jó érzés tudni, hogy az ő kezébe kerülhet a hangulatunk az őszi ESF főidejében.

Hogy Robert Dietz honnan pattant elő, azt néhány éve még senki sem sejtette, ám mára a frankfurti fenegyerek neve már alaposan a buksikba vésődött… Bár Lawlerhez képest zöldfülűnek számít, Herr Dietz igencsak felkavarta a nemzetközi vizeket az utóbbi időben. Egy 2009-es Beatportos cím az év feltörekvői között nevezte meg, akire érdemes lesz odafigyelni. Nem tévedtek. Bár a szemfülesebb zenemániások már korábban kiszúrhatták maguknak a germán tech house új üstökösét, azért a nagyvilág felé ez adta meg neki a lökést. Mára már úgy emlegetik, mint az új Sven Väth-Loco Dice ötvözet, ami mégsem teljesen igaz, hiszen Dietz az Dietz, és senkihez sem hasonlítható módon játszik és alkot. 

Az est további részében szem- és fültanúi lehetünk egy Profile 25 & Six Live-nak, melyben az előbbi nem más, mint Sanfranciscobeat. A zenék és videók  fenegyerekei, egy sajátos performanszban egyesülve utaztatják  majd meg a publikumot, Night Shift című filmjük lemezbemutatójaként.

A buli a magyar élvonal parádézásával folytatódik, kezdve a túlzás nélkül világsztárnak mondható Jay Lumennel, s folytatva a szintén nagy nemzetközi respektnek örvendő Snake Sedrick aka Son-Tec-kel és a hazai kedvenc Shabaammal, valamint az ifjú titánokkal a Creeps and Manish párossal. Látványban Sixék előadása előtt és után sem lesz hiány: két kiváló VJ, SeNoN és Zäna kápráztatja majd a szemeket egészen hajnalig.   

Jegyár elővételben: 2000 HUF    / Ticket Express /
Helyszínen:             2800 HUF
Limitált VIP:           5000 HUF

Az elővételes jegyeket árúsító helyeket megtalálod a www.seasons.hu -n!

Nyitva tartás 21.00!!! - 06.00

Helyszín : Expo Center - 7632 Pécs, Megyeri út 72.

Facebook

Fan page : https://www.facebook.com/pages/Electronic-Seasons-Festival/169418776430137

Esemény  : Electronic Seasons Festival - Steve Lawler & Robert Dietz

                   https://www.facebook.com/event.php?eid=128308147258736 


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • All Rise Long

    A RiseFM rádió most szombaton a zenei szerelmeseire gondolt elsősorban, na meg azokra, akik inkább a házibulit választják ahelyett, hogy a hidegben kimozduljanak a meleg lakásból.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó