Pulzar

Rádió 1 bemutatja :Mecsek Rally - IRC Official Opening Party flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Rádió 1 bemutatja :Mecsek Rally - IRC Official Opening Party @ Expo Center - Pécs

Fellépők
Dátum 2011. szeptember 9.
Helyszín Expo Center - Pécs, Pécs
Stílus Dance, Disco, House
Rádió 1 bemutatja :Mecsek Rally - IRC Official Opening PartyNem mindennapi események színhelye lesz idén ősszel a Pécsi Expo: a nemzetközi és hazai top DJ-k és VJ-k felvonultatása szolgál reprezentatív díszletéül magyar viszonylatban sporttörténeti mérföldkőnek számító versenynek.Expo Center - Pécs

Rádió 1 bemutatja :Mecsek Rally - IRC Official Opening Party @ Expo Center - Pécs

Nem mindennapi események színhelye lesz idén ősszel a Pécsi Expo: a nemzetközi és hazai top DJ-k és VJ-k felvonultatása szolgál reprezentatív díszletéül magyar viszonylatban sporttörténeti mérföldkőnek számító versenynek.

 A hazai rali sport eddigi legrangosabb futama szeptember 9. és 11. között kerül megrendezésre: a 45. születésnapját ünneplő Mecsek Rallye először képezi részét az IRC (Intercontinental Rally Challenge) sorozatnak! A verseny nyitópartiján a könnyedebb hangzású dance műfaj uralja a terepet Julia Carpenter, Cooky & M.Gee, valamint Lauer, 5vös és a Rádió1 jóvoltából…

A DJ-szakmában fehér hollónak számítanak a hölgyek, s még inkább az olyan amazon típusú bájos, mégis tehetséges, öntörvényű női lemezlovasok, akik elő mernek bújni a külsejük mögül, s meg merik mutatni a világnak, hogy mire képes a gyengébbik nem, ha odaengedik a keverőpulthoz. Julia Carpenter éppen ilyen! Szemrebbenés nélkül hajtja ki az utolsó szuszt is a táncparketten állókból, miközben szelíd mosolyával azt a csalóka látszatot keltheti, hogy bízhatunk némi pihenőben, pedig dehogyis! Julia ígéretes sportkarriert hagyott maga mögött egy laza csuklómozdulattal cserélve le a teniszütőt lemezekre. Mostanra ő az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb női DJ az országban, aki tűzről pattant természetét a zenéjébe is átvitte – a közönség legnagyobb örömére. 

Természetesen az olyan legendásnak számító nevek, mint amilyen Lauer vagy 5vös, minden kétséget kizárnak, s tökéletes garanciát biztosítanak a fergeteges hangulatra. Lauer az elmúlt két évtizedben szinte minden jelentős hazai klubban megfordult, produceri munkái révén pedig egyre komolyabb babérokat arat nemzetközi vizeken is. Mindemellett a Rádió 1 fővárosi csapatát erősíti, ahol szerdánként hallhatjuk a Disco*s Hitben. Mégis talán az összes hazai aktív DJ között a legnagyobb múlttal s a rangidős jelzővel is 5vös bír. 1983-ban már megkapta első rezidens állását egy budai diszkóban, majd olyan híres helyeken dolgozhatott, mint pl. a Fortuna, a High-Life, a Hully Gully, a Dexion, a Citadella vagy éppen a Moulin Rouge. A Rádió 1 helyi színeit a környék kedvencei közül a Cooky & M.Gee duó képviseli, s a „szemrevaló” látványért VJ Ostrip felel mindvégig.


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Vigyázat magasfeszültség - Elektronikus zeneáradat az EXIT-en!

    Az Exit Festivalt feltöltjük energiával – és elektronikával! A elektronikus zenei világ krémje idén is ellepi a Péterváradi-erődöt július 12-15 között Újvidéken!
  • Sonar 2012

    Idén is megrendezésre kerül Európa és a világ egyik legelismertebb fesztiválja, a Sonar Barcelonában, Tokyoban, Cape Townban és Sao Paoloban. A napokban bejelentett line-upok alapján a korábbi filozófiának megfelelően, idén is illusztris fellépőket válogattak össze a szervezők.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó