Pulzar

Consonance Special flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Consonance Special @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 11.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House, Progressive House, Tech-house, Techno
Consonance SpecialA Consonance atyja most a szülinapját tartja, s ha a kenyere javát itt nem is, de a tortáját mindenképpen megosztja. Ha már szülinap, s ha már buli a Sunny-ban, akkor a helyünk kötelező jelleggel ott van. A bárpultot levajazzuk, a táncparkettet feltérképezzük és a hámot kirúgjuk.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: vamp
összes résztvevő megtekintése

Consonance Special @ Sunny Lounge, Budapest

A Consonance atyja most a szülinapját tartja, s ha a kenyere javát itt nem is, de a tortáját mindenképpen megosztja. Ha már szülinap, s ha már buli a Sunny-ban, akkor a helyünk kötelező jelleggel ott van. A bárpultot levajazzuk, a táncparkettet feltérképezzük és a hámot kirúgjuk.

Hogy miért?
 
A Ben Dive szülinapok minden évben vastagbetűs ünnepnek számítanak a naptárban, mert ilyenkor összejönnek a jó barátok, a kollégák, az ismerősök és ismeretlenek, hogy pezsgős poharak csengésével együtt töltsék be a teret. Bence kedvéért és a magunk szórakozására tavaly még maskarába is bújtunk, s bár idén a jelmez nem előírás, mindenki hozza a legjobb formáját!
 
A helyszín természetesen most is a kedves kis Club Sunny lesz, ahol szilveszterkor söpörtük szőnyeg alá utoljára Consonance-szal a rosszkedvet. A babona azt tartja, az éved olyan, mint az első napja. Az erős kezdés után tehát eljött a még izmosabb folytatás, gyúrjatok rá, hogy simán menjen a gyertyafújás!
 
Mindehhez egy olyan lovasság áll csatasorba, amely rátermettségét a Consonance-bulik DJ-pultjában már többször bizonyított: Ben Dive mint az est díszhuszára, kivont kard helyett lemezestáskája legjobb darabjaival dobja fel a hangulatot. Mellé szegődött erre az éjszakára a három régi jó cimborája: Downkill, Zack Marullo és Soundsmith. Mind a hárman a maguk stílusában hozzák szintén a legjobb papír- és saját formát, hogy a táncparketten állók és a bárpultot támasztók ezt az estét is egy életre megemlegessék. 
 
2011. február 11-én ne felejtsétek otthon magatokat, hagyjátok inkább nyugodtan aludni a szomszédokat! Semmit ne hozzatok, hisz megtisztelő jelenlétetek lesz a legnagyobb ajándék Ben Dive-nak és persze a közönség többi tagjának!
 
www.bendive.com


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó