Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Consonance Progression @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Andy Slate, Swen
Dátum 2009. május 1.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus Progressive House, House, House
Consonance ProgressionHunyd be a szemed, vegyél egy mély levegőt és érezd az összhangot! Nyisd ki a szemed, táncolj tovább!Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Consonance Progression @ Sunny Lounge, Budapest

Hunyd be a szemed, vegyél egy mély levegőt és érezd az összhangot! Nyisd ki a szemed, táncolj tovább!

Hogy hol? Naná, hogy a Consonance Progression estjén! Hogy mindez csak a képzelet játéka, s te a monitorodat bámulod a szobádban vagy ar irodában? Akkor van egy jó hírünk számodra: már nem kell sokáig epekedni és képzeletben játszadozni a gondolattal, ugyanis május elsején végre ismét megrendezésre kerül sokak kedvenc klubestje. A tavasz utolsó hónapjának első napja a „Munka ünnepe” ugyan, de az éjszaka már a dübörgő basszusoké és a táncé!

 

Ben Dive partisorozata kis tavaszi pihenő után új lendületet vesz, hogy kivirulva és pozitív energiával csordultig telve újabb felejthetetlen perceket szerezzen az igényes klubzenék rajongóinak. Helyre és időpontra tekintet nélkül a Consonance éjszakák mindig is a hazai szcéna különleges alkalmainak számítottak, megtöltve az adott klubot rengeteg jó arccal és persze a legújabb elektornikus zenei csemegékkel.

 

2009. május 1-jén is minden adott lesz ahhoz, hogy ferenetikus legyen a hangulat! Aki erről gondoskodik:

 

A német származású Andy Slate, aki az Egyesült Államokban él, de mostanában ismét kis hazánkban tartózkodik. A zseniális producer és ragyogó DJ az egyik legnagyobb tehetség a szakmában, emellett mint promóter, menedzser és ifjú zenészpalánták mentora, segítője is sokat letett már az asztalra. Saját klubot alapított, kijuttatta az alső magyar kamion a berlini Loveparade-ra, világsztárokat elsőként hívott meg Magyarországra, és még soorlhatnánk.

 

Swen, az örök útkereső, újító, aki szettjei kedvesen eklektikus kavalkádjával viszi izgalmas utazásra a közönségét. Évek úta a hazai partik aktív és sokrétű résztvevője, aki saját partioldalt alapított, fotózott és jelenleg is az egyik legjobb grafikus-dizájnere ennek a műfajnak.

 

A triumvirátus harmadik tagja maga az est alapítója és házigazdája, azaz Ben Dive, aki kimeríthetetlen energiával szervez és játszik, keresi és meg is találja az összhangot az igényesség és a fogyaszthatóság ingoványos talaján egyensúlyozva. A Consonance mellett számtalan rendezvény alapítója, a budapesti house szcéna egyik állandó és stabilan első osztályú szereplője.

 

Ilyen felhozatal mellett nem vitás, hogy a majális utáni legkirályabb buli a kedves és nagyon családias Sunny Lounge-ban lesz!   

 

www.bendive.com

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Boiler Room a’la Contra Mundum

    Bár nincs sok információ az eseményről, úgy tudjuk, hogy a Contra Mundum csapata holnap, azaz június 26-án forgatást szervez az R33-ba, mégpedig azzal a nem titkolt koncepcióval, amivel a Boiler Room is ismertté vált.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó