Pulzar

Consonance Special 2010 NYE Party flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Consonance Special 2010 NYE Party @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus Progressive House, House
Consonance Special 2010 NYE PartyNyolc DJ, ritmusgitár, vokál, didgeridoo és after party másnap délig – a Consonance megadja a módját 2010 méltó búcsújának. A helyszín a kedvenc kuckónk, a Club Sunny, mely az elmúlt években számtalanszor bizonyított…Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Consonance Special 2010 NYE Party @ Sunny Lounge, Budapest

Nyolc DJ, ritmusgitár, vokál, didgeridoo és after party másnap délig – a Consonance megadja a módját 2010 méltó búcsújának. A helyszín a kedvenc kuckónk, a Club Sunny, mely az elmúlt években számtalanszor bizonyított…

A lassan 10 éves Consonance 2010-ben is sok-sok érdekes és különleges bulival ajándékozta meg a közönséget… Tanyát vert a Vajdahunyad Várában, elröpített a bolgár tengerpartra, lemezt mutatott be vagy éppen jelmezbe öltöztetett, sőt ki is vetkőztetett minket nem egyszer hétköznapi mivoltunkból. A lényeg mindig az összhang volt, mely a közönség és a DJ-k között létrejött. Ennek a csodálatos esztendőnek a méltó megkoronázása még hátra van. A szilveszteri program összeállításánál minden olyan ötlet megvalósul, amiről eddig álmodni sem mertetek! 

A fellépők mind régi harcosai az elektornikus szcénának, így biztonsággal bízhatjuk rájuk magunkat az Óévből az Újév felé vezető egyéjszakás kalandtúrán… Külön érdekesség lesz SCHIIPMAN szereplése, akit régóta csábított a Consonance miliője, de egyéb kötöttségei miatt sosem tehette meg, hogy igent mondjon a meghívásnak. Idén ősszel azonban szabaddá tette magát, s a legendás Coronita afterek egyik közkedvelt hőse most velünk szilveszterezik. Rajta kívül a lemezjátszók mögé áll GOODSPEED, ZACK MARULLO, SOUNDSMITH, DOWNKILL, SWEN, LEVI és MATULA. Utóbbihoz csatlakozik a zseniális énekes, Goldsound. Természetesen idén sem múlhat el a szilveszteri Consonance a házigazda-alapító, BEN DIVE exkluzív zenei összeállítása nélkül. 

Az éjszaka további lenyűgöző meglepetéseket is tartogat. Ilyen lesz például a különleges ausztráliai fúvós hangszer, a didgeridoo, valamint a ritmusgitár hangjának felcsendülése. A bejáratnál welcome drink, a tánctéren konfetti eső és szédületes hangulat, valamint sok-sok kedves ismerős vár majd ránk. 

A mulatság másnap délig tart, tehát az estére megváltott belépő az after party-ra is érvényes.     

Consonance 2010 NYE Party 

Fellépnek - Ben Dive és vendégei:

Schiipman 

Goodspeed

Zack Marullo

Levi

Soundsmith

Downkill

Swen

Matula feat. Goldsound

Belépő: 3000 Ft (érvényes az after partyra is)

Web:

www.bendive.com

www.soundhead.com

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http:/​/​www.mediall.org


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó