Pulzar

Moonline & Gulu Birthday flyer

Belépő
Lányoknak, éjféligIngyenes
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Moonline & Gulu Birthday @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. június 10.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House, Progressive House, Techno
Moonline & Gulu BirthdayEgy frissítő nyáréjszakai partira csábít a Consonance júniusban, a Club Sunny-ban! A lemezjátszók mögött a veterán lovag, GULU mellett igazi meglepetésként fellép majd egy másik klasszis, Moonline is. Mellettük odapörköl még az unalomnak Zack Marullo és természetesen a házigazda, Ben Dive.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Moonline & Gulu Birthday @ Sunny Lounge, Budapest

Egy frissítő nyáréjszakai partira csábít a Consonance júniusban, a Club Sunny-ban! A lemezjátszók mögött a veterán lovag, GULU mellett igazi meglepetésként fellép majd egy másik klasszis, Moonline is. Mellettük odapörköl még az unalomnak Zack Marullo és természetesen a házigazda, Ben Dive.

 Ha valaki most arra gondolna, hogy júniusban botor ötlet zárt helyiségben bulit rendezni, azoknak bizonyára kiment a fejéből az újabban igen szeszélyes időjárás. Ha az elmúlt néhány évadot visszapörgetjük gondolatban, bizony a mérleg nyelvét át kell, hogy billentsük: manapság lassan szabadtéren lesz kockázatosabb egy-egy nyári partit megrendezni, nem a négy fal között. Visszatérve a júniusi Consonance estre, több apropója is lesz ennek a line upnak és dátumnak. Az első és talán legfontosabb, hogy erre az alkalomra ismét hazatér Németországból a ’90-es végének, s a 2000-es évek elejének egyik kedvence, az egykori E-Play, majd Pacha-rezidens, GULU, aki velünk, a barátaival együtt szeretné ünnepelni a születésnapját. A MONKZ egykori tagjaként Ibizán is fellépő „nagyöreg” mostanában újra fénykorát éli, sorra kerülnek ki kezei alól a jobbnál jobb DJ-szettek. A másik fontos momentum Moonline szereplése a Consonance-on, ami azért is nagyszerű, mert a jelenleg kissé visszavonultan élő egykori Pacha-rezidens rengeteg régi partiarc kedvence volt. Ráadásul Moonline is akkoriban ünnepli születésnapját. A Radio City Recordsot felélesztve a produceri munkákhoz is újra hozzálátott, ami arra enged következtetni, hogy megint egyre többet fogunk róla hallani. Közvetve ugyan, de aktualitásnak mondható Zack Marullo visszatérésének is a júniusi Consonance-ra, mivel éppen ezekben a hetekben kerül kiadásra a Radio City-nél egy remixe, amit a Monkz egyik zenéjére készített. Lelkiismeretes házigazdánk, Ben Dive egy ideje már nemcsak DJ-szettjeivel, hanem szemet gyönyörködtető, s kicsit sem prűd vizuális show-ival is kellemes perceket okoz a táncos lábú közönségnek. Most sem lesz ez másként, sőt gyaníthatóan még több vizuális gyönyörben lesz majd részünk, hiszen ne feledjük: júniusban egy dupla szülinapi zsúr vár rátok a Consonance esten!


www.facebook.com/consonance


MMagdiVAMP


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó