Pulzar

Consonance Special flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Consonance Special @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 23.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House, Tech-house, Techno
Consonance SpecialA Consonance eddigi történetében még példa nélkül álló éjszakára készülünk: egy országos turné első állomásaként érkezik el az óbudai kedvenc tetthelyünkre a floridai Soundtribe Rekords-nál megjelent CD, a Moments Of Soundtribe Vol.3. A mixalbum zenéit Zack Marullo válogatta és mixelte össze a tőle már megszokott csibészes játékossággal. A lemezen egyébként kiváló – és zömében magyar – producerek munkái hallhatóak.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Consonance Special @ Sunny Lounge, Budapest

A Consonance eddigi történetében még példa nélkül álló éjszakára készülünk: egy országos turné első állomásaként érkezik el az óbudai kedvenc tetthelyünkre a floridai Soundtribe Rekords-nál megjelent CD, a Moments Of Soundtribe Vol.3. A mixalbum zenéit Zack Marullo válogatta és mixelte össze a tőle már megszokott csibészes játékossággal. A lemezen egyébként kiváló – és zömében magyar – producerek munkái hallhatóak.

A Club Sunny és a Consonance eszmeisége éppen egybevág a lemez zenei válágával, hiszen mind a Consonance atyja, Ben Dive, mind a klub előszerettel helyezi előtérbe a hazai neveket. Emellett Zack Marullo visszatérő vendégszereplője a Consonance esteknek éppen úgy, mint magának a Sunny-nak. Mivel nem a nagy felhajtás, hanem a jó hangulat és a családias, közvetlen légkör megteremtése volt a cél ennél a partinál, nem volt kérdéses egy pillanatig sem a helyszín.

                                             

Zack Marullón és Ben Dive-on kívül a lemezen szereplő három remek zenész, Goodspeed, Domyan és Smoke Sykes rázza fel bennünk a szunnyadó partiördögöt. Goodspeed régi motoros a szakmában, saját lemezkiadója, sőt igazi lemezboltja is van, de egy ideje már ő maga is készít remek trekkeket. Domyannak nemrég jelent meg első önálló szerzői albuma, a District X, és pár hete meg pont Csepelen szerepelt az Audiofly-jal közös porondon. Több neves kiadó katalógusában találkozhatunk Domyan nevével: a Preslab, a Radiocity vagy a Fairlads. Smoke Sykes neve a szerzeményein túl a Joker’s Night estek miatt lehet sokaknak ismerős. A tánctér  bemelegítésről egy ígéretes pálya előtt álló hölgyemény, Fmon gondoskodik.

 

 

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http:/​/​www.mediall.org/​vamp


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó