Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Lupa Spring @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 18.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House, Tech-house
Lupa SpringBiztos Te is hallottál már a Lupa Beach Partyról. Ez az a buli, ami nyaranta kerül megrendezésre a Luppa-tó partján és évről évre fiatalok ezreinek jelent feledhetetlen élményt, páratlan feelingjével és különleges hangulatával.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: monika_m47
összes résztvevő megtekintése

Lupa Spring @ Sunny Lounge, Budapest

Biztos Te is hallottál már a Lupa Beach Partyról. Ez az a buli, ami nyaranta kerül megrendezésre a Luppa-tó partján és évről évre fiatalok ezreinek jelent feledhetetlen élményt, páratlan feelingjével és különleges hangulatával.

A Lupa Spring a nyári tóparti buli tavaszi változata, természetesen még zárt, fedett helyszínen.
A legutóbbi Lupa Winter pozitív visszajelzései miatt ismételten a gyönyörű Club Sunny ad otthont a bulinak. Így a tóparttól nem messze egy nemrég nyílt, messzemenőkig igényes helyen szórakozhatunk ismét, igazán elegáns körülmények között.

Ahogy már megszokhattátok KITTO indítja a bulit slágeresebb zenékkel, house különlegességekkel. Egyre jobb a srác, szóval feltétlenül érdemes nem lekésni!
Őt ezúttal DELAY követi, aki egy sok bulit megjárt róka, de valahogy a Lupa partykon idáig még nem szerepelt. Ezt igyekszünk most pótolni. Igazi hangulatcsináló muzsikákat várhattok Tőle.
MATULA következik a sorban akit már sokan ismernek igazi bulizós szettjeiről. A legpartyzósabb sláger kedvencek közé becsempészi saját szerzeményeit is, hogy tökéletes lendületet adjon az éjszkának.
Őt a nyári rendezvényünk “közönség díjasa”, TWISTED SOUL követi majd, aki az idők során annyira bekeményített, hogy ezúttal a hajnali órák zúzását kapta feladatként. Tőle most is igazi különlegességekre, igényes, erős muzsikákra számíthattok.
A levezetést pedig szintén egy új tehetség, CSAB’S fogja vezényelni. Ő szintén először hallható Lupa partyn, de mint mindenki, ő is sokat bizonyított már különböző bulikban, ezért biztosan nem fog csalódást okozni. Az utolsó órákat minden bizonnyal feledhetetlen emlékké varázsolja mindnyájunknak.

Hol is van ez?

A Hajógyári sziget előtt, a Szentendrei úti felüljárónál, a Szentendrei út 36-os szám alatt. A városból kifelé haladva, baloldalon találjátok a feliratozott és kivilágított épületet, a Bogdáni úti kereszteződésnél.

Segítenek a már megszokott Lupa feliratok.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó