Pulzar

Consonance & Strictly! flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Consonance & Strictly! @ Sunny Lounge, Budapest

Dátum 2011. szeptember 16.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus ismeretlen
Consonance & Strictly!Egy szeszélyes, hol hőgutában dús, hol csaknem télikabátért kiáltó nyár után a Consonance újra beindul, hogy egy lendületes csapással véget vessen a belső káosznak és ismét összhangot teremtsen táncparketten, DJ-pulton innen és túl…Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Consonance & Strictly! @ Sunny Lounge, Budapest

Egy szeszélyes, hol hőgutában dús, hol csaknem télikabátért kiáltó nyár után a Consonance újra beindul, hogy egy lendületes csapással véget vessen a belső káosznak és ismét összhangot teremtsen táncparketten, DJ-pulton innen és túl…

 A régi hitvallás mentén azonban egy új, gyakorlatilag stabilnak mondható hármas felállásban következnek majd a szabadszellemű, felhőtlen táncos duhajkodások. Bár a műsorváltozás jogát a Consonance fenntartja, már idén szeptembertől állandósul a fellépők és egyben szervezők névsora: a kooperáció a legendás Strictly! atyjával, Slam Jr-ral, valamint az egykori Expertből Zack Marullóvá avanzsált szaktárssal bútorozott össze a Consonance Promotion első számú embere, atyja és életben tartó menedzser-rezidense, Ben Dive. A három sármos lemezlovag/producer immár hivatalosan is egy követ fúj – legalábbis ezeken az estéken biztosan.

A Consonance kezdettől az egyik legerőteljesebb hazai törekvés arra, hogy az előremutatás és a minőség összhangba kerülhessen az igényekkel, s átterjedjen a hangulatra, amit persze meghatároz a helyszín is. A „Pillanat, maradj!" érzése: csak mindez egy teljes éjszakán keresztül. Az elmúlt közel egy évtized alatt sokan és sok helyütt megfordultak a Consonance égisze alatt, volt live konga, vokál, látványshow-k és minden alkalommal ragyogó DJ-k, sőt alkalmanként neves külföldi sztárvendégek is… 9 év kellett hozzá, hogy kikristályosodjon egy stabil törzsközönség, a helyszín, a line up, mellyel a legeredményesebben képes ez a vállalkozás elérni a maximális jó kedvet és hangulatot a táncparketten. A vízcsepp tehát felvette gömb alakját, az összhang sikeresen létrejött. Szeptember 16-án első alkalommal meg is tartjuk az egyensúlyt. Marasztaljátok ti is velünk hajnalig a csodás pillanatot!

Addig is melegítsetek, informálódjatok a Consonance profiljával!

http:/​/​www.facebook.com/​pages/​Consonance-Promotion;

Ne feledjétek el a csatlakozást az eseményhez itt!

http://www.facebook.com/pages/Consonance-Promotion



szöveg: MMagdiVAMP


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó