Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

We The Music pénteken a Sunny-ba @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 3.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House
We The Music pénteken a Sunny-baEgy történet, ami elindult, egy társaság, ami összejött, egy hangulat, ami már lüktet bennünk...Április 3. újra WE THE MUSIC!Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

We The Music pénteken a Sunny-ba @ Sunny Lounge, Budapest

Egy történet, ami elindult, egy társaság, ami összejött, egy hangulat, ami már lüktet bennünk...Április 3. újra WE THE MUSIC!

 Egy teljesen új, ám annál nagyobb lendületű rendezvény, amely különleges hangzásával, egyedi koncepciójával kívánja megragadni az emberek figyelmét. Miért is különleges? A We the Music jellegzetessége, hogy próbál egyensúlyt teremteni. Olyan egyensúlyt, ami mind a zenékhez értők, mind a szimpla szórakozni vágyok igényeit is kielégíti. A pultok mögött olyan előadók szolgáltatják az igényesebbnél igényesebb House zenéket, mint Lacora, Christian Cardwell és Julia Carpenter. Lacora rengeteget tett le a hazai Dj szakmában és sokak számára nem szorul bemutatásra. 1997-ben ismerkedett meg a diszkózás rejtelmeivel. Olyan klubokban lépett fel, mint a FLÖRT, BED, Bázis, Moulin Rouge, Rio, Sensation. 2008-tól Sensation DJ lett. Rendszeresen fellépett Hamvai PG, valamint Magonyi L mellett. Christian Cardwell 2007-ben robbant be a köztudatba, amikor is Tommy Nash-el közösen elkészített hanganyagukat a Dreamst, leszerződtette az Ikonnak számító Global Underground. A hanganyagot egy további remix követett, amelyet Anil Chawla & Dale Anderson számára készítettek el. 2008-ban Geisha című anyaguk szintén ennél a kiadónál jelent meg a méltán népszerű Afterhours Ibiza 2 cd-jén. Fellépett Lengyelországban a Creamfields Before buliján, valamint Svédországban és sok más helyen. Múlt héten a Justmusicban vendégeskedett. Az este line-up-ját egy hölgy is megtiszteli Julia Carpenter személyében, akiben 2004-ben merült fel a diszkózás gondolata, majd 2005-ben Lacora, Hamvai PG és Magonyi L támogatásával elindult a pályán. 2005-től a Moulin Rounge-ban játszik Kauferrel minden Pénteken. 2006-tól Buddha Beach és Inside rezidens. Ha tehát igényes House zenékre vágysz, akkor We The Music Április 3.-án Pénteken a Sunny Lounge-ban!

 

Helyszín Címe: 1035. Bp., Szentendrei út 36/a

 

Line up:

22:00 - 00:00 LaCora

00:00 - 02:00 Julia Carpenter

02:00 - 04:00 Christian Cardwell

 

Info: 

Belépő (csak a helyszínen) 1500 huf, szórólappal(e-flyer) 1000 huf.

 

Kapcsolódó cikkek

  • Global Gathering 2009 – alakul a line up

    A Brit Global Gathering fesztivál szervezői úgy harangozták be idei, 2009-es eseményüket, mint amely összegyűjti az elektronikus zene összes jeles képviselőit.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó