Pulzar

Partyajánló

Dátum 2010. szeptember 25.
Helyszín Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Stílus Electro, House, Tech-house, Deep House,
Progressive House

Fellépők 
Gulu, Kühl, Slam Jr., Ben Dive,
DownKill, Daveslim, DJ Ace-Tatsu, Zack Marullo
ConsonanceA budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.

Consonance @ Beat, Budapest

A budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.
Az elemi erők most egészen hihetetlen összhangban egyesülnek olyan ragyogó lemezlovagok keze által, mint az Egyesült Államokbeli ACE-Tatsu  , egyenesen San Franciscóból, aki néhány hónapos itt tartózkodása alatt már többször is ízekre szedte a magyar közönséget, mindenki legnagyobb örömére. Róla érdemes tudni, hogy 2007-ben a neves brit label, a Global Underground mixsorozatában találkozhatott a nagyközönség a nevével. A nemzetközi hírnevet mégis a Loce Accelerated című felvétele hozta meg számára, ami nem egészen 6 hónap leforgása alatt több mint 15 válogatásalbumon jelent meg. Idén nyáron magyar barátai meghívására egy maratoni kirándulásra érkezett hozzánk, és bár leginkább a stúdió falai között alkot velük, nem volt nehéz rábeszélni, hogy az emlékezetes augusztus 20-ai Strictly! Vs. Consonance parti után, ami a Vajdahunyad Várában került megrendezésre, újra beálljon a lemezjátszók mögé, és a helyünkbe hozza San Francisco klubéletének hangulatát.
A másik extrém apropója ennek a bulinak az a tény, hogy a két „nagyöreg”, a Strictly!-alapító Slam Jr.  és a mindenkori underground kedvenc, Kühl hosszú évek után újra egy line upban szerepel egy olyan partin, ami nem „classic” jelzővel ellátott megmozdulás. Tovább fokozva a kedélyeket itt érdemes megemlíteni a Consonance estek gyakori vendégét, Zack Marullót, aki vérpezsdítő, virtuóz DJ-szettjeivel lopta be magát a közönség szívébe. A Consonance atyja, Ben Dive ezúttal a Pharma nevű produceri triumvirátusának másik két tagját, GULU-t és Downkillt is felvonultatja, de odateszi legjobb lemezeit a Strictly! csapat ifjú titánja, Daveslim is. Hogy a szemünket is elkápráztassa a buli, különleges Consonance Visual Show lesz Kosírnak köszönhetően!
Itt mindent érdemes lesz hát nyitva tartani: szemet, fület, szívet!


 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-03-12] Solid Color's The Beginning
    @ Beat, Budapest

  • [2011-02-26] techON vol 2. - Let's go techno!
    @ Beat, Budapest

    Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.
  • [2011-02-19] N4S Pres: Future Signal
    @ Beat, Budapest

    Az évindító Cause 4 Concern buli után tovább robog a N4S partysorozata, februárban a Future Signal formáció egy képviselője érkezik fővárosunkba...
  • [2011-02-18] Nina Kraviz
    @ Beat, Budapest

    Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
  • [2011-02-12] Bang To The Future
    @ Beat, Budapest

    A hardtechno szerelem csak nem múlik. Mindannyiunk dédelgetett álma válik valóra Budapest egyik kiváló klubjában 2011.02.12-n.
  • [2011-02-11] Oldschool Beats
    @ Beat, Budapest

    Még mielőtt bárki is jókorát legyintene, gyorsan előre kell bocsátanunk: ez nem egy klasszikus értelemben vett „classic” buli! A Beat Clubban február 11-én azokat várják, akik az ezredforduló tájékán szárnyra kapott, és azóta klasszikussá vált, de örökzöld progressive house, deep és egyéb oldschool zenei csemegékbe örömmel belekóstolnának – akár először, akár újra.
  • [2011-01-22] Alex Niggemann
    @ Beat, Budapest

    A szívós, a konok, a megállíthatatlan. Talán ez a három jelző az, amivel leginkább jellemezhetjük a germán tech-house-nindzsát. Alex Niggemann egy sajátos tünemény, impulzív és mégis kíméletlen önkritikus.
  • [2010-12-31] Beat NYE Party
    @ Beat, Budapest

    2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.
  • [2010-12-25] techON
    @ Beat, Budapest

    Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.
  • [2010-12-02] Bols Presents: Showroom Nights
    @ Beat, Budapest

    A Showroom Nights újra megédesíti a csütörtökünket! A Beat Club falai között életre keltett csütörtök esti szeánsz újabb felvonásához érkeztünk. A Showroom Nights azonban nem pusztán az éjszakai baglyoknak kedvez, hiszen a keverőpultot már este hatkor izzítják a srácok…
  • [2010-11-25] Showroom Night
    @ Beat, Budapest

    …Mert a shownak folytatódnia kell! Bols Presetns: Showroom Nights a Club Beatben!
  • [2010-10-09] Beat Surfing with Kruse & Nürnberg
    @ Beat, Budapest

    Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.
  • [2010-09-18] Fast Distance (B)
    @ Beat, Budapest

    A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.
  • [2010-09-11] Sebastien Leger
    @ Beat, Budapest

    Ha valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.
  • [2010-06-18] Mike Shiver
    @ Beat, Budapest

    A svéd trance és house mágus először Magyarországon.Ezúton szeretnénk meginvitálni minden kedves trance és house rajongót Budapest legújabb szórakozóhelyének soron következő mega partyjára!
  • [2010-06-12] A Beat The Club bemutatja: Renaissance vs. Cocoon
    @ Beat, Budapest

    Budapest legújabb klubja már bizonyította a nyitóbulin, hogy igenis van létjogosultsága egy olyan helynek, ahol fel merik vállalni az újdonságot, ahol nem a megszokott képletekkel operálva tartják lassú körforgásban a partikultúrát.
  • [2010-05-22] Club Beat Opening Party
    @ Beat, Budapest

    Új, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó