Pulzar

Beat NYE Party flyer

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
Elővételben 2010. december 31.-ig3 900 Ft

Partyajánló

Beat NYE Party @ Beat, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Stílus House
Beat NYE Party2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.

Beat NYE Party @ Beat, Budapest

2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.

 Eric Estornel, azaz MAETRIK, MARIEL ITO, MACEO PLEX, vagy csak egyszerűen ESTORNEL 1993 óta tekeri kitartóan a potikat és koptatja a lemezeket. Kubai származása és zenész családja révén világ életében közel állt hozzá a muzikalitás. Vérbeli művészként folyton új utakat kutatva jutott egyre magasabb szintre a zenei pályája. Állandóan buzgó kreatív vénája permanens alkotásra sarkallta, és a többi közt olyan kiadók, mint a Cocoon, az Audiomatique vagy a Crosstown Rebels, a Mothership vagy az Immigrant katalógusában meg is találhatjuk ennek nyomait. Előszeretettel kapja elő a lemezes táskájából például Sven Väth vagy Steve Lawler is az aktuális Maetrik kedvencét egy-egy húzósabb buli alkalmával. Eric ragyogó érzékkel találja el a techno, a house, a funk és az elektro arányait zenei elegyeiben, így sem besorolni, sem megunni nem lehet a szettjeit és a trekkjeit. Most a Beat Club jóvoltából a magyar közönség is részese lehet Maetrik varázslatos világának.

A King Unique a kétezres évek elején vált világsztárrá, akkor még mint Matt Thomas és Matthew Roberts duója. A „koszos” house muzsikáik futótűzként terjedtek el a földkeregség minden táján. Klubberek milliói vésték be egy életre a King Unique nevet az agyukba, köszönhetően a stílusokon átívelő, elementáris erővel ható szerzeményeiknek és szettjeiknek. KU-trekkeket pörgetett Sashától Dubfire-en át Tiestóig szinte mindenki. Írtak hollywoodi filmzenét és mobiltelefonhoz csengőhangokat. 2001-es megalakulásuk után pár hónappal már Pete Tong Essential Mixében feszítették a húrokat, meghódították az amerikai Billboard Dance Chartot a Dirty Vegas’ “Walk Into The Sun” című dalának remixével. Több mint 50 remixet készítettek még duóként az Underwolrdtől a Planet Funkig a legnagyobbaknak. 2006 óta Matt Thomas szólóban dolgozik a King Unique név alatt. Ez idő alatt új, addig soha nem látott magaslatokba repítette a nevet a sajátos, újszerűen eufórikus, dallamos, mégis rendkívül masszív techno stílusával. Az első sikerdal a "2000000 Suns", ami John Digweed Bedrock kiadója jóvoltából jelent meg. A másik ikonikus KU eresztés a "Yohkoh" és a "Sugarhigh". Legutóbb a “Heaven” és "Heavy Drug" remixével sikerült levennie újabb rajongók ezreit a lábáról. Mindkét felvétel eredetijét James Lavelle UNKLE projektjének köszönhetjük. Matt Tokiótól Londonig rendszeres fellépője volt az elmúlt években az olyan rangos klubesteknek, mint a Renaissance vagy a Ministry Of Sound. Idén abban a kitüntetett helyzetben lehetünk, hogy a Beat falai közt vele (is) szilveszterezhetünk!

Erre tesz egy nagy lapáttal a Beat Club történetének első NYE party-ja, hiszen nem ér véget az éjszaka, hanem egy szenzációs after party-val folytatódik a mulatság, melyen a magyar partiélet történetében először külföldi sztár erősíti a line up-ot Shonky személyében. A matematikus Freak’n’Chic művész mindössze egyszer járt kis hazánkban, ennek is már lassan két éve lesz. A francia minimalisták csapatának egykori legkiemelkedőbb tehetsége ezúttal mindenkit meggyőz majd róla, hogy érdemes volt kitartani mellette, hiszen agyafúrt tech és magával ragadó house groove-jai nem mindennapi élményt nyújtanak. 2008-as Time Zero albuma óta sok víz lefolyt már a Dunán, és Shonky zenei arculata is sokat csiszolódott, és még nagyobb erővel hat, mint valaha. Ha bárki is úgy érzi majd a Beatben hajnal hasadtával, hogy már elfogyott a szufla belőle, csak nyugodtan bízza magát Shonky gondjaira, s a vázizmait ismét elönti a kirobbanó energia!

Mi mást is kívánhatnánk ezek után, mint kellemes szórakozást! A Beat Club falai között ez a kívánság garantáltan beteljesül!

www.beatclub.hu

Készítette: 

Murvai Magdi - VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)

http://www.mediall.org


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-03-12] Solid Color's The Beginning
    @ Beat, Budapest

  • [2011-02-26] techON vol 2. - Let's go techno!
    @ Beat, Budapest

    Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.
  • [2011-02-19] N4S Pres: Future Signal
    @ Beat, Budapest

    Az évindító Cause 4 Concern buli után tovább robog a N4S partysorozata, februárban a Future Signal formáció egy képviselője érkezik fővárosunkba...
  • [2011-02-18] Nina Kraviz
    @ Beat, Budapest

    Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
  • [2011-02-12] Bang To The Future
    @ Beat, Budapest

    A hardtechno szerelem csak nem múlik. Mindannyiunk dédelgetett álma válik valóra Budapest egyik kiváló klubjában 2011.02.12-n.
  • [2011-02-11] Oldschool Beats
    @ Beat, Budapest

    Még mielőtt bárki is jókorát legyintene, gyorsan előre kell bocsátanunk: ez nem egy klasszikus értelemben vett „classic” buli! A Beat Clubban február 11-én azokat várják, akik az ezredforduló tájékán szárnyra kapott, és azóta klasszikussá vált, de örökzöld progressive house, deep és egyéb oldschool zenei csemegékbe örömmel belekóstolnának – akár először, akár újra.
  • [2011-01-22] Alex Niggemann
    @ Beat, Budapest

    A szívós, a konok, a megállíthatatlan. Talán ez a három jelző az, amivel leginkább jellemezhetjük a germán tech-house-nindzsát. Alex Niggemann egy sajátos tünemény, impulzív és mégis kíméletlen önkritikus.
  • [2010-12-25] techON
    @ Beat, Budapest

    Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.
  • [2010-12-02] Bols Presents: Showroom Nights
    @ Beat, Budapest

    A Showroom Nights újra megédesíti a csütörtökünket! A Beat Club falai között életre keltett csütörtök esti szeánsz újabb felvonásához érkeztünk. A Showroom Nights azonban nem pusztán az éjszakai baglyoknak kedvez, hiszen a keverőpultot már este hatkor izzítják a srácok…
  • [2010-11-25] Showroom Night
    @ Beat, Budapest

    …Mert a shownak folytatódnia kell! Bols Presetns: Showroom Nights a Club Beatben!
  • [2010-10-09] Beat Surfing with Kruse & Nürnberg
    @ Beat, Budapest

    Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.
  • [2010-09-25] Consonance
    @ Beat, Budapest

    A budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.
  • [2010-09-18] Fast Distance (B)
    @ Beat, Budapest

    A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.
  • [2010-09-11] Sebastien Leger
    @ Beat, Budapest

    Ha valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.
  • [2010-06-18] Mike Shiver
    @ Beat, Budapest

    A svéd trance és house mágus először Magyarországon.Ezúton szeretnénk meginvitálni minden kedves trance és house rajongót Budapest legújabb szórakozóhelyének soron következő mega partyjára!
  • [2010-06-12] A Beat The Club bemutatja: Renaissance vs. Cocoon
    @ Beat, Budapest

    Budapest legújabb klubja már bizonyította a nyitóbulin, hogy igenis van létjogosultsága egy olyan helynek, ahol fel merik vállalni az újdonságot, ahol nem a megszokott képletekkel operálva tartják lassú körforgásban a partikultúrát.
  • [2010-05-22] Club Beat Opening Party
    @ Beat, Budapest

    Új, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó