Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2010. május 21.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Club Beat Opening Party @ Beat, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. május 22.
Helyszín Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Stílus Progressive House, Minimal, House, Electro
Club Beat Opening PartyÚj, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Andraman
összes résztvevő megtekintése

Club Beat Opening Party @ Beat, Budapest

Új, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…

Természetesen a Club Beatről, leendő új otthonunkról van szó. Május 22-én új fejezet nyílik a magyar klubkultúra történetében. A grandiózus megnyitón az izraeli Guy J, a német M.A.N.D.Y. duóból Philipp Jung, valamint a francia Julien Jeweil lép fel, a hazai pályáról pedig a Clickaholics formációból Ramone és Christian Cardwell adogat. Az éjszakai programot egy hivatalos after party követi, a záróra pedig csak rajtatok múlik. A nappali kedélyünket Jay Lumen és Sanfranciscobeat dobja majd fel egy makulátlan back 2 backezéssel. (Még attól sem kell tartani, hogy a Lurdy Ház üzleteinek vásárlóival kell vegyülni, ugyanis a bejárat teljesen szeparált, ami diszkrét be- és kilépést biztosít a klubba, illetve klubból.)
 
Megannyi partizó keresgélt kielégületlenül az elüzletiesedett nagy budapesti éjszakában, hogy valahol meghúzhassa, nyugodtan elengedhesse, ne adj’ isten, kitombolhassa magát, ám mindhiába. Kimondva vagy kimondatlanul, de már évek óta ott rejtőzik az emberekben a vágy, hogy legyen végre egy hely, ami értük van, nem pedig a zsebük kiürítéséért.
 
Május 22-én új korszak kezdődik, az űrt kitölti egy teljesen új helyszín, mely független mindentől és mindenkitől, ahol szabadon szárnyalhat a jókedv, ahol divat és nem ciki lesz a mosolygás, és ahol remélhetőleg valamennyi valamit is magára adó partiarcot rabul ejt majd a hely szelleme legalább is egy héten egyszer. Ez az édes rabság hamarosan megkezdődik mindenki legnagyobb örömére. Már maga a nyitány is arra enged következtetni, itt nem légből kapott ötletek mentén akar valaki busás hasznot húzni, de nem ám! Lássuk hát szépen, sorban a DJ-ket, és azt, amit az asztalra már letettek!  
 
Philipp Jungot talán így nem sokan ismerik fel azonnal, ám ha azt mondjuk: M.A.N.D.Y., akkor rögvest leesik, hogy a nagy ízlésformáló világsztárról beszélünk. A német duót szinte istenként tisztelik nemcsak saját hazájukban, de szerte a világban. Nekik köszönhető a nemzetközi élvonalba tartozó s zászlóshajónak számító Get Physical kiadó, melyet réges-régi jó cimboráikkal, Walter Merzigerrel és Arno Kammermeierrel (vagyis a Booka Shade-del) közösen futtatnak. A kiadó saját mix CD-sorozata, a Body Language már rögtön az első részével (2005-ben) a DJ Magazine szavazásán az év Mix CD-je lett. A kiadó tavaly megérte a 100. megjelenést és az ötödik évét, valamint azt, hogy minőségi márka lett a nevéből. A M.A.N.D.Y. azóta rengeteg díjat, elsimerést gyűjtött be. Bármerre járnak a nagyvilágban, a sikerük elsöprő.
 
Guy J folytatja e prominens névsort, aki a közel-keleti Izrael szülötte, de a híre már rég körbejárta a világot. Számtalan ragyogó muzsikát köszönhetünk neki, melyek egytől egyig bővelkednek a kreatív művészi megoldásokban, dallamokban és lüktető ritmusokban. Szerzői albuma John Digweed híres kiadójánál, a Bedrock Recordsnál jött ki, és valósággal megrengette a szcénát. Hernan Cattaneo, Sasha és Tiga is a kedvencei közé sorolta az albumot, így aztán nem csoda, hogy Guy J mára az egyik legkeresettebb DJ a Földön, mint ahogyan az sem, hogy a Bedrocknál azóta is folyamatosan jönnek ki az újabbnál újabb zenei kreációi.
 
Julien Jeweil hamisítatlan párizsi eleganciája veleszületett érdem, mely finom és intelligens, mégis teljesen magával ragadó DJ-szettjeiben teljesedett ki. A franciák egyik jelenkori első számú üdvöskéje közel egy évtizede pörgeti mesteri ügyességgel a lemezeket. Egy két lábon járó energiabomba, aki a nemzetközi éra egyik legígéretesebb tehetsége. Ezt hamar felismerte a Skrytpöm csapata is, ahol olyan nevek mellé csatlakozott, mint pl. Valentino Kanzyani, Hernan Cattaneo vagy Funk D’Void.
 
Ezek a nevek már egyenként is garanciát jelentenek egy fergeteges „házavatóra”, ám nincs igazi házibuli gondos házigazdák nélkül: a mundér becsületét a Clickaholics két DJ-je, Ramone és Christian Cardwell védi meg a Club Beat lemezjátszói mögött. Akik hallották már őket akár rádiós szereplésük, akár klubest keretein belül, azokat aligha kell győzködni róla, hogy a két kiváló művész mire képes, ha összeáll. A Stigmatech alapítója, Ramone korábban saját kamiont indított a Budapest Parádén, de a partisorozata keretében járt kis hazánkban először Marshall Jefferson és Dinky kisasszony is, sőt Adam Beyert is elhívta Budapestre annak idején. Emberünk előszeretettel használja ki a technikai vívmányokat, egyik kedvenc „játékszere” a final scratch. Christian Cardwell pedig szinte szó szerint e-zenei csodagyerek, hiszen már 11-12 évesen elkezdte a zeneírást, s mára több mint egy évtizedes szakmai múlttal büszkélkedhet. Rendszeresen hívják külföldre is játszani, szerzeményei pedig olyan neves kiadóknál jöttek már ki, mint pl. a Global Underground, a Cloud9 vagy a Tilth Music. Saját címkéjét 2009-ben alapította (többedmagával) Space Walker Recordings néven, itt főleg a legújabb őrület, a nu disco kap főszerepet. A két rezidens neve láttán tehát nyugodt szívvel borítékolhatjuk, hogy a hangulatunk jó kezekben lesz.
 
Morning Beat, a hivatalos after party! – már a verebek is csiripelik…
 
Itt azonban még véletlenül sem ér véget a történet, ugyanis a szervezők gondoskodtak arról, hogy akiben még marad levezetetlen energia, az kitáncolhassa azt is ott, helyben magából, méghozzá a Morning Beat Party-n! Igen, ez egy hivatalos after party lesz, mely rendszeresen jelentkezik majd az éjszakai bulik után. A megnyitón nem kisebb nevek állnak majd be egy virtuóz back 2 backre a DJ-pultba, Mint Jay Lumen és SanFranciscoBeat. Talán mondanunk sem kell, hogy ez milyen óriási szenzáció. Jay Lumen, a Tilth DJs tagjaként mára a világ számtalan pontján ünnepelt sztár, folyamatosan ontja magából a Beatport toplistás zenéket, és a legrangosabb nemzetközi kiadóknál jelennek meg a munkái. Legutóbb például egy Umekkel közös nóta, valamint a legendás londoni Ministry Of Sound klubba történő újbóli meghívása miatt kaphattuk fel a fejünket. Sanfranciscobeat aka Profile25 is többször lenyűgözte már a közönséget, hol azzal, hogy neves külföldi kiadónál jelent meg zenéje (Fade Rec.), hol azzal, hogy még Strictly tagként közös filmzenét készített Slam Jr-ral, vagy legújabban azzal, hogy önállóan összehozott egy komplett mozifilmet, aminek a teljes zenei anyagát ő írta.
 
 
Győzködni már valószínűleg senkit sem kell. Gyertek, lakjuk be együtt az új budapesti otthonunkat, ahová mindig öröm lesz megtérni egy-egy dolgos hét után!
 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-03-12] Solid Color's The Beginning
    @ Beat, Budapest

  • [2011-02-26] techON vol 2. - Let's go techno!
    @ Beat, Budapest

    Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.
  • [2011-02-19] N4S Pres: Future Signal
    @ Beat, Budapest

    Az évindító Cause 4 Concern buli után tovább robog a N4S partysorozata, februárban a Future Signal formáció egy képviselője érkezik fővárosunkba...
  • [2011-02-18] Nina Kraviz
    @ Beat, Budapest

    Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
  • [2011-02-12] Bang To The Future
    @ Beat, Budapest

    A hardtechno szerelem csak nem múlik. Mindannyiunk dédelgetett álma válik valóra Budapest egyik kiváló klubjában 2011.02.12-n.
  • [2011-02-11] Oldschool Beats
    @ Beat, Budapest

    Még mielőtt bárki is jókorát legyintene, gyorsan előre kell bocsátanunk: ez nem egy klasszikus értelemben vett „classic” buli! A Beat Clubban február 11-én azokat várják, akik az ezredforduló tájékán szárnyra kapott, és azóta klasszikussá vált, de örökzöld progressive house, deep és egyéb oldschool zenei csemegékbe örömmel belekóstolnának – akár először, akár újra.
  • [2011-01-22] Alex Niggemann
    @ Beat, Budapest

    A szívós, a konok, a megállíthatatlan. Talán ez a három jelző az, amivel leginkább jellemezhetjük a germán tech-house-nindzsát. Alex Niggemann egy sajátos tünemény, impulzív és mégis kíméletlen önkritikus.
  • [2010-12-31] Beat NYE Party
    @ Beat, Budapest

    2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.
  • [2010-12-25] techON
    @ Beat, Budapest

    Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.
  • [2010-12-02] Bols Presents: Showroom Nights
    @ Beat, Budapest

    A Showroom Nights újra megédesíti a csütörtökünket! A Beat Club falai között életre keltett csütörtök esti szeánsz újabb felvonásához érkeztünk. A Showroom Nights azonban nem pusztán az éjszakai baglyoknak kedvez, hiszen a keverőpultot már este hatkor izzítják a srácok…
  • [2010-11-25] Showroom Night
    @ Beat, Budapest

    …Mert a shownak folytatódnia kell! Bols Presetns: Showroom Nights a Club Beatben!
  • [2010-10-09] Beat Surfing with Kruse & Nürnberg
    @ Beat, Budapest

    Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.
  • [2010-09-25] Consonance
    @ Beat, Budapest

    A budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.
  • [2010-09-18] Fast Distance (B)
    @ Beat, Budapest

    A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.
  • [2010-09-11] Sebastien Leger
    @ Beat, Budapest

    Ha valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.
  • [2010-06-18] Mike Shiver
    @ Beat, Budapest

    A svéd trance és house mágus először Magyarországon.Ezúton szeretnénk meginvitálni minden kedves trance és house rajongót Budapest legújabb szórakozóhelyének soron következő mega partyjára!
  • [2010-06-12] A Beat The Club bemutatja: Renaissance vs. Cocoon
    @ Beat, Budapest

    Budapest legújabb klubja már bizonyította a nyitóbulin, hogy igenis van létjogosultsága egy olyan helynek, ahol fel merik vállalni az újdonságot, ahol nem a megszokott képletekkel operálva tartják lassú körforgásban a partikultúrát.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó