Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2010. október 9.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Dátum 2010. október 9.
Helyszín Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Stílus Deep House, Electro, House, Progressive House,
Tech-house

Fellépők 
Rich, Kornél, Florian Kruse, Nils Nürnberg,
Add2Basket, Clickaholics, Vj Senon
Beat Surfing with Kruse & NürnbergNem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.Beat, Budapest, Lurdy ház. IX., Könyves K. krt. 12-14.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: benito maszk
összes résztvevő megtekintése

Beat Surfing with Kruse & Nürnberg @ Beat, Budapest

Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk.

Nem csak ígéret maradt az igényesség és a különlegesség a Beat The Club részéről, ezt már eddig is tapasztalhattuk. Október 9-én itt az újabb bizonyíték: indul a Beat Surfing a két vérbeli német house-géniusszal, a KRUSE & NÜRNBERG párossal. A magyar körítést ehhez nem kisebb barázdabetyárok adják, mint Add2Basket, Rich és Kornel. A pontot az i-re természetesen mo...st is a házigazda Clickaholics duó biggyeszti majd oda. A látványért ezen az éjszakán VJ SeNoN kisasszony felel. Már most borítékolhatjuk: tobzódni fogunk az auditív és vizuális gyönyörökben.

Florian Kruse és Nils Nürnberg, a két hamburgi kölyök elképesztő módon ráéreztek a house lényegére. Találkozásuk nem csak nekik, de a műfaj minden híve számára szerencsés fejlemény, hiszen ritkaság, hogy ennyi hibátlan felvétel szülessen egy szerzőpárostól ilyen – viszonylag – rövid idő alatt. Júliusban például egy Bedrockos kiadvánnyal lepték meg a nagyvilágot. Igaz, a „My Real Name Is”-t DJ Stellel közösen, Wiretapper néven rakták össze, a srácok érdemeit mindez kicsit sem csorbítja. Még fel sem ocsúdtunk, máris újabb nagy ámulattal fogadtuk ezek után a Groove Armada-féle Paper Romace-ra írt remixüket, ami az Om Recordsnál jelent meg. A híres kiadók úgy sorakoznak a biográfiájukban, mint büszke vadász falán a trófeák: NRK, Lazy Days, Noir Music, Dark Energy, Mood Music, Slip N Slide, stb. Utóbbinál például a Gone Daft című single-jük jött ki, amin a legendás chicagói house-mester, DJ Sneak egy remixe is hallható. Mindenki játszotta idén nyáron Mark Knighttól Luke Solomonig és Jimpsterig. A két „füligmosoly” fickó rutinos idegenvezetőként utaztat a deep house bugyrainak legmélyére, de a főidős szettjeik mozgatórugója mégis persze a vérbő, seggrázós tekház. A szilaj groove-ok és a döngetve lüktető ritmusok akaratlanul is beleisszák magukat a vérünkbe: lehetetlen megállni tánc nélkül, ha egyszer álltak a DJ-pultba.

Kivételesen javasoljuk a hölgyeknek is a kényelmes topánt, mert ahogy a két német, úgy a magyar srácok sem fogják kímélni a kalóriákat.


HYPERLINK "http:/​/​www.beatclub.hu/​" www.beatclub.hu

Készítette: VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http://www.mediall.org/vamp

Line up:
Florian Kruse and Nils Nürnberg
Add2Basket
Kornel
Rich
Clickaholics

VJ: Senon

Jegyárak:Elővéteben 2000 HUF
Helyszínen:3000 HUF

Jegyek megvásárolhatók Szeptember 27.-től

Jegyárusító helyek a Woodoo üzleteiben:Westend, Arena,Mammut


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2011-03-12] Solid Color's The Beginning
  @ Beat, Budapest

 • [2011-02-26] techON vol 2. - Let's go techno!
  @ Beat, Budapest

  Február 26-án, szombaton a Beat Club falain belül folytatódik a hamisítatlan techno ütemek rajongóinak szánt partisorozat, a TechON. Az új esztendő első számottevő techno klubrendezvényére a szervezőcsapatnak a kiváló hazai felhozatal mellett ERIC SNEO, és a Magyarországon először fellépő INDUSTRIALYZER személyében két igazi nemzetközi nagyágyút is sikerült elcsábítania.
 • [2011-02-19] N4S Pres: Future Signal
  @ Beat, Budapest

  Az évindító Cause 4 Concern buli után tovább robog a N4S partysorozata, februárban a Future Signal formáció egy képviselője érkezik fővárosunkba...
 • [2011-02-18] Nina Kraviz
  @ Beat, Budapest

  Nina Kraviz egy fiatal és rendkívül tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki mostanában Moszkvában futtatja a péntek éjszakai partikat az orosz főváros egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában. Hamarosan a magyarországi partiarcok is elmerülhetnek a jégről pattant menyecske egyedien vibráló zenei világában egy remekbe szabott Made Inn est keretében…
 • [2011-02-12] Bang To The Future
  @ Beat, Budapest

  A hardtechno szerelem csak nem múlik. Mindannyiunk dédelgetett álma válik valóra Budapest egyik kiváló klubjában 2011.02.12-n.
 • [2011-02-11] Oldschool Beats
  @ Beat, Budapest

  Még mielőtt bárki is jókorát legyintene, gyorsan előre kell bocsátanunk: ez nem egy klasszikus értelemben vett „classic” buli! A Beat Clubban február 11-én azokat várják, akik az ezredforduló tájékán szárnyra kapott, és azóta klasszikussá vált, de örökzöld progressive house, deep és egyéb oldschool zenei csemegékbe örömmel belekóstolnának – akár először, akár újra.
 • [2011-01-22] Alex Niggemann
  @ Beat, Budapest

  A szívós, a konok, a megállíthatatlan. Talán ez a három jelző az, amivel leginkább jellemezhetjük a germán tech-house-nindzsát. Alex Niggemann egy sajátos tünemény, impulzív és mégis kíméletlen önkritikus.
 • [2010-12-31] Beat NYE Party
  @ Beat, Budapest

  2010 végén parádés DJ-felhozatallal kíván boldog új évet a Club Beat: MAETRIK, KING UNIQUE és az after party-n SHONKY neve a garancia rá, hogy tökéletesen el leszünk kényeztetve zeneileg a 2010/11-es év szilveszterén! Az ominózus éjszakán a rezidens Clickaholics, majd az after party-n Yvel & Tristan képviseli a magyar színeket.
 • [2010-12-25] techON
  @ Beat, Budapest

  Elmúlik a szenteste, és minden bizonnyal nem csak e sorok írója próbál majd kicsit kiszakadni az ünnepi forgatagból. Újdonsült esttel jelentkezik a BEAT CLUB, mellyel kifejezetten a TECHNO szerelmeseit szeretné elvarázsolni.
 • [2010-12-02] Bols Presents: Showroom Nights
  @ Beat, Budapest

  A Showroom Nights újra megédesíti a csütörtökünket! A Beat Club falai között életre keltett csütörtök esti szeánsz újabb felvonásához érkeztünk. A Showroom Nights azonban nem pusztán az éjszakai baglyoknak kedvez, hiszen a keverőpultot már este hatkor izzítják a srácok…
 • [2010-11-25] Showroom Night
  @ Beat, Budapest

  …Mert a shownak folytatódnia kell! Bols Presetns: Showroom Nights a Club Beatben!
 • [2010-09-25] Consonance
  @ Beat, Budapest

  A budapesti elektromosság legújabb gyűjtőpontja szeptember 25-én valódi erősáramú klubestnek ad otthont: erre az éjszakára ugyanis a Consonance vibráló atmoszférája járja át a táncteret.
 • [2010-09-18] Fast Distance (B)
  @ Beat, Budapest

  A Lurdy ház második emeletén csak úgy repkednek majd a lézerfények és senkit sem kímélnek a dinamikus ütemek ezen a kora őszi estén. Budapest legújabb klubja megnyitja kapuit a TRANCE kedvelői előtt is.
 • [2010-09-11] Sebastien Leger
  @ Beat, Budapest

  Ha valami, akkor a Beat The Club szezonnyitó partija elegendő indok arra, hogy már alig várjuk a szeptembert. A májusban indult vadonatúj budapesti klub minden várakozást felülmúlt.
 • [2010-06-18] Mike Shiver
  @ Beat, Budapest

  A svéd trance és house mágus először Magyarországon.Ezúton szeretnénk meginvitálni minden kedves trance és house rajongót Budapest legújabb szórakozóhelyének soron következő mega partyjára!
 • [2010-06-12] A Beat The Club bemutatja: Renaissance vs. Cocoon
  @ Beat, Budapest

  Budapest legújabb klubja már bizonyította a nyitóbulin, hogy igenis van létjogosultsága egy olyan helynek, ahol fel merik vállalni az újdonságot, ahol nem a megszokott képletekkel operálva tartják lassú körforgásban a partikultúrát.
 • [2010-05-22] Club Beat Opening Party
  @ Beat, Budapest

  Új, izgalmas, friss, előremutató, elegáns, igényes, profi, mégis olyan emberközeli, vendégbarát, szeretetreméltó, OTTHONOS…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó