Pulzar

Mirko Loko

A mai, aktív közönség nagy része a Lazy Fat People duóból ismerte meg Mirko Lokot, hiszen a páros, melyet Rippertonnal közösen alkotott, óriási sikereket ért el az évtized közepén.

Elég csak megemlítenünk "Big City" című megjelenésüket, amely James Holden kiadójánál, a Border Community-nél látott napvilágot és hódította meg az e-zenei szcénát. Azonban Mirko már jóval ezelőtt aktívan tevékenykedett, visszatekinthetünk akár a 2001-es Detroit Electronic Music Festival-ig, ahova maga Carl Craig invitálta. Ezen kívül rezidense volt Christan Smith Tronic Treatment partijainak New Yorkban, majd később a svájci Loft klub működtetésében vállalt komoly szerepet. Manapság a Miami Winter Music Conference-től kezdve az ibizai Circoloco esteken át, a frankfurti Cocoon pultján túl sincs számára megállás. Loco Dice Desolat-jánál, valamint Luciano Cadenzájánál való megjelenései minden esetben élményszámba mennek, a chilei mester Æther nevű live act formációjába is meghívta, melynek rajtuk kívül tagja még Reboot, Lee Van Dowski, Gregorythme és Laps. 2009-ben jelent meg "Seventynine" című albuma, mely mind a közönség, mind a kritikusok oldaláról maximálisan pozitív visszajelzést kapott és még magasabb szintre emelte szakmai elismertségét.

Archív partyajánlók

 • [2013-08-18] B MY LAKE @ Club Aliga Beach
   

  Augusztus 18-19-20-án igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezik a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B MY LAKE soha nem látott LineUppal várja az zene szerelmeseit. – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!
 • [2010-06-03] Urban Art Forms 2010
  @ Wiesen - Ausztria

  Idén is megrendezésre kerül európa vezető audiovizuális fesztiválja.
 • [2010-04-02] Hi!Fly
  @ Olof Palme

  A mai, aktív közönség nagy része a Lazy Fat People duóból ismerte meg Mirko Lokot, hiszen a páros, melyet Rippertonnal közösen alkotott, óriási sikereket ért el az évtized közepén.

Zenei stílusok

 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó