Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2010. április 1.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Hi!Fly @ Olof Palme

Fellépők
Dátum 2010. április 2.
Helyszín Olof Palme
Stílus Tech-house, Progressive House, Minimal, House
Hi!FlyA mai, aktív közönség nagy része a Lazy Fat People duóból ismerte meg Mirko Lokot, hiszen a páros, melyet Rippertonnal közösen alkotott, óriási sikereket ért el az évtized közepén.Olof Palme
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: PEZ
összes résztvevő megtekintése

Hi!Fly @ Olof Palme

A mai, aktív közönség nagy része a Lazy Fat People duóból ismerte meg Mirko Lokot, hiszen a páros, melyet Rippertonnal közösen alkotott, óriási sikereket ért el az évtized közepén.

Elég csak megemlítenünk "Big City" című megjelenésüket, amely James Holden kiadójánál, a Border Community-nél látott napvilágot és hódította meg az e-zenei szcénát. Azonban Mirko már jóval ezelőtt aktívan tevékenykedett, visszatekinthetünk akár a 2001-es Detroit Electronic Music Festival-ig, ahova maga Carl Craig invitálta. Ezen kívül rezidense volt Christan Smith Tronic Treatment partijainak New Yorkban, majd később a svájci Loft klub működtetésében vállalt komoly szerepet. Manapság a Miami Winter Music Conference-től kezdve az ibizai Circoloco esteken át, a frankfurti Cocoon pultján túl sincs számára megállás. Loco Dice Desolat-jánál, valamint Luciano Cadenzájánál való megjelenései minden esetben élményszámba mennek, a chilei mester Æther nevű live act formációjába is meghívta, melynek rajtuk kívül tagja még Reboot, Lee Van Dowski, Gregorythme és Laps. 2009-ben jelent meg "Seventynine" című albuma, mely mind a közönség, mind a kritikusok oldaláról maximálisan pozitív visszajelzést kapott és még magasabb szintre emelte szakmai elismertségét.

Line-up

  • MIRKO LOKO (CADENZA RECORDS)
  • Yvel & Tristan (Hi!Fly)
  • Beta (Hairy)

Belépő

Elővételi helyek:

  • Aktrecods - 1066 Budapest, Lovag u. 17.
  • Műcsarnok Café - 1146 Budapest, Dózsa György út 37. (Hősök tere)

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Galactic Boogie – interjú az ötletgazda Holic-kal

    Új szelek fújnak a zenedivatban. Hogy április szele mennyire bolondítja meg az újdonságra nyitott közönséget, az majd csak akkor derül ki, amikor az U26-ban kezdetét veszi a Galactic Boogie, egy olyan klubest, ami kimondottan a nu discóra épül. A stílusirányzat még egészen fiatal, alig pár éve vetette meg a lábát a világban. Magyarországon is egyre több híve van ennek a finom, kellemes, dallamos, mégis remekül táncoltató hangzásnak. Most a parti egyik ötletgazdájával, Holic-kal olvashattok egy villáminterjút, amiből sok érdekességet megtudhattok.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó