Pulzar

Előszilveszter a Kashmir Undergroundban  flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Előszilveszter a Kashmir Undergroundban  @ Kashmir Underground, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. december 30.
Helyszín Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Stílus House, Bass, Drum &
Előszilveszter a Kashmir Undergroundban Szilveszter előestéjén profi bemelegítésre vár a Kashmir Underground kéttermes hajcihője. A legaktuálisabb klubslágerektől az underground elektronikus zenei újdonságokig minden megtalálható lesz a palettán, amit kiváló dj-k egész sora prezentál a virgonc partibetyároknak.Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.

Előszilveszter a Kashmir Undergroundban  @ Kashmir Underground, Budapest

Szilveszter előestéjén profi bemelegítésre vár a Kashmir Underground kéttermes hajcihője. A legaktuálisabb klubslágerektől az underground elektronikus zenei újdonságokig minden megtalálható lesz a palettán, amit kiváló dj-k egész sora prezentál a virgonc partibetyároknak.

 Audio Control Room 

Az azonos nevű virtuális rádióműsor házigazdája, Zack Marullo és DJ-barátai uralják majd a teret az Audio Control teremben. A 3 évvel ezelőtt a Justmusic.Fm-en indult, majd a Nugen Fm-en hallható műsorban sok-sok kiváló hazai DJ megfordult, közülük most a Clickaholics formáció lemezlovasaival találkozhat a nagyérdemű személyesen is. Tehetségüket korábban a Club Beat rezidenseként csodálhattuk meg jópárszor, de felléptek pl. mostanában a nagy sikerű Debut esteken is - a Budapest Groove tagjaként. Ramone leginkább a Stigmatech partik atyjaként vált ismertté, míg Christian az egykori Mystery night alapítója volt. Adam Beyertől Sebastien Legerig és Guy J-ig világsztárok tucatjait hozták már el Magyarországra előbb külön-külön, majd együtt is. A Radio Face-es Haida lesz a harmadik tettestárs az ominózus éjszakán. Ő egykor Vasquez néven pörgette a partik népét egyebek közt a Supersonic Technikum és a Bedrock rezidenseként, amikor még Zack Marullo is Experte-ként koptatta ugyanezen kultikus klubok DJ-pultjait (is). A produceri munkák terén jelenleg Zack a legaktívabb, aki olyan kiadókkal szerződött már le, mint pl. a Morrisons, a Nightshade, a Soundtribe, ill. legutóbb a Quanticman. Zenéit pedig nem kisebb arcok pörgetik, mint Richie Hawtin vagy Erick Morillo.   

Music Team Room
 

A mainstream electro és house muzsikák szerelmeseinek kedvez DJ Paul House (Pioneer Show), Berdy (HouseStars), Thomy aka DJ Life, valamint Beatsilent aka Szaszi Jr. a 30-ai előszilveszteren. Az alapító, DJ Paul House a Pioneer DJ-team tagja, s a Music Team másik három tagjával együtt igazi őrült hangulatú bulikat hoztak tető alá például a Living Roomban, a B7-ben és a Romkertben is. Paul a Sexy Partysorozatával is aratja a babérokat, de nagy céges estekre is szívesen hívják zenélni (Coca-Cola, Generali, stb.). Berdy a produceri munkáival tűnt fel először a CLS Music-nál, majd megnyerte a 2008 Pioneer - Music Team producer versenyét. Ekkor ismerkedett meg Paullal, akivel azóta nemcsak jó barátok, hanem csapattársak is lettek: HouseStars néven Paul és Berdy a stúdióban is közösen serénykedik, együtt alkotnak remixeket és saját szerzeményeket. Ezúttal Thomy-val kiegészülve adják majd alánk a lovat, hogy kellő tempóban hangolódhassuk az év utolsó éjjelére. 

Esemény a facebookon:

http:/​/​www.facebook.com/​events/​136091199834391/​ 

Start: 22h 

Belépő: 1000 Ft; diákkal: 800 Ft 

A bárpultnál italakció várja a szomjazókat! 

Cím: Bp. Ferenc krt. 17. 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó