Pulzar

Művész

Paul House

Paul House

99-től dj-ként is dolgozok,voltam hangtechnikus is,jelenleg dj,csapatmanager,és rendezvényszervező vagyok,szerencsére több száz klubfelkérésen,és rendezvényen dolgozhattam az évek alatt.

A különböző zenei stílusokkal való ismerkedést már 5 éves koromban elkezdtem,mert az egyik hétvégi program nálunk az volt, hogy az újonnan vásárolt bakelit lemezeket meghallgattuk.A különböző rendezvények, koncertek,sőt még egyszer operabérlet is színesítette zenei ismeretemet. Legyen az techno,trance,drum&bass,goa,pop vagy rockkoncert, r'n'b est én kiváncsiságból mind végig jártam. Fontos is volt,mert egy olyan  stílust játszok, ami minden zenei stílussal tud egyesülni a HOUSE-t!

 

 

Tinérzserként még kazettával is zenéltem majd 99 szilveszterén  már több száz eredeti cd állománnyal kezdtem el komolyabban diszkózni, itt a belvárosba bezárt Arató Disco( a régi Bank mellett volt) törzsközönségének diszkóztam 1 belvárosi szórakozóhelyen. A sikerre való tekintettel még évekig csináltam nekik a szilveszteri partikat nagyrészt House&Dance stílussal.

 

Az első pár évbe gyakorlásnak kisebb-nagyobb házibulikat, iskolabulikat csináltam, és volt pár kisebb residenciám is.

 

Az első komolyabb lehetőségem a régi Randevú Disco újonnan megnyitott helyén volt Új Randevú néven,itt két &fél évet voltam residens.

 

A fokozottan növekvő munkákat pluszba segítette még, hogy felkérést kaptam egy nagy rendezvényszervező cégtől. Igy nagyrészt Bp.belvárosi helyein& vidéken is egyre többet zenélhetem.

 

A diszkózás mellett hangtechnikusként is dolgoztam, itt ismerkedtem meg a karaoke világával&a hangosítással ,illetve rendezvényszervező is voltam,vagyok ,mert saját partikat a mai napig szervezek!

 

Mixeimet többször is játszotta az ország egyik legnagyobb rádióadója a Rádió 1,de mások is szép számmal.

 

Régóta terveztem,hogy alapítok egy saját csapatot, először csak dj-kből állott,de három évvel ezelőtt úgy döntöttem,hogy olyan zenei csapatot hozzok létre, amely országosan különböző szórakozási lehetőségeket kínál rendezvényekre&clubfelkérésekre magas szinten,ez a MUSIC TEAM!

 

Fokozatosan kibővültünk: dj-k több

stílusban,karaoke,élőzene,hastánc,konga, chippendale, mixer,tűzzsonglőrök,habparty!

 

A csapat célja,hogy minél több rendezvényt csináljon meg sikeresen!

 

A sajátom pedig, hogy a szakmai elismerés mellett országos karriert érjek el mint dj!

Archív partyajánlók

Biográfiák

 • Laurent Wolf

  Laurent számos kiváló remixet és saját slágert tudhat magáénak, de 2009 mindenképpen a „No Stress” éve, hiszen ez kétségkívül a nyár legnagyobb slágere szerte az egész világon és persze Magyarországon is.
 • Agebeat

 • Vida G

 • Vida L

 • Hot X

  Horváth Tibor a 96-ban alapított Deadcode Production művészeti vezetője, aki társaival az elmúlt években jóformán az összes komolyabb sztárt elhozta nekünk a globális techno élvonalából.
 • James Holden

 • Marka

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó