Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

SHIFT#3 @ Kashmir Underground, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 15.
Helyszín Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Stílus Drum and Bass, Dubstep, Electro
SHIFT#3Már 1 éve, hogy létezik a név: "NightShift". Már 1 éve, hogy szórakoztatunk Titeket mint DJ-k és partyszervezők. Már 1 éve, hogy ismertek minket... Október 15-én a NightShift és a Monster Energy bemutatja a SHIFT#3-ra keresztelt bulit, ami egyben az 1 éves születésnapi bulink is. Garantáltan csakis a legpörgősebb Drum and Bass, Dubstep, Grime, Electro trackek lesznek hallhatóak itt fogyasztásra vagy akár elvitelre is. Ismét kedveskedünk a korán érkezőknek: Az első 50 vendég ingyen Monstert kap!Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.

SHIFT#3 @ Kashmir Underground, Budapest

Már 1 éve, hogy létezik a név: "NightShift". Már 1 éve, hogy szórakoztatunk Titeket mint DJ-k és partyszervezők. Már 1 éve, hogy ismertek minket... Október 15-én a NightShift és a Monster Energy bemutatja a SHIFT#3-ra keresztelt bulit, ami egyben az 1 éves születésnapi bulink is. Garantáltan csakis a legpörgősebb Drum and Bass, Dubstep, Grime, Electro trackek lesznek hallhatóak itt fogyasztásra vagy akár elvitelre is. Ismét kedveskedünk a korán érkezőknek: Az első 50 vendég ingyen Monstert kap!

BELÉPŐ: 500Ft.-
START:21:00 -END- 06:00
ELSŐ 50 VENDÉG INGYEN MONSTERT KAP!
KORHATÁR: 16+

!!!FIGYELEM!!! AZ ÚJ KASHMIR NEM A RÉGI KASHMIR HELYÉN TALÁLHATÓ! A CÍM: BUDAPEST, IX. FERENC KRT. 17!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------

Ismét van nyereményjátékunk is! Nem kell mást tenned, mint meghívnod legalább 50 ismerősöd az eventre, és írni egy e-mailt amiben a neved szerepel a: subculturebudapest@yahoo.com címre. A nyertesek ingyen belépőt és 1-1 ingyen Monster energiaitalt kapnak:)





Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • 4 hét múlva Springfestival!

    A tavasz közeledik! Európa egyik vezető fesztiválja idén már 12 éves – Az idei Springfestival 2012. május 16-20. között kerül megrendezésre. Fellépnek többek között: Modeselektor, Foreign Beggars, Format B és a Drums Of Death, ők mind live acttel készülnek, valamint DJ szettet fognak adni Cassius, Gilles Peterson, Vitalic, Toddla T, Skream & Benga, Boy8bit, Andrew Weatherall, DJ Hype és még sokan mások… A gyönyörű Óvárosával az UNESCO Világörökség részévé is váló ausztriai Graz 5 napon és 4 éjszakán keresztül lesz otthona a globális elektronikus zenének, és ez idő alatt nagyszerű élményekkel gazdagodhatsz a Springsession révén. Graz az UNESCO „City of Design” formatervezői díjának nyertese

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó