Pulzar

Deep Upstairs presents: Back2Back Night 5th Birthday Bash flyer

Belépő
23.00-ig1 500 Ft
23.00 után2 000 Ft

Partyajánló

Deep Upstairs presents: Back2Back Night 5th Birthday Bash @ Kashmir Underground, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 20.
Helyszín Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, Dub Techno, Ambient,
Experimental, Electronica
Deep Upstairs presents: Back2Back Night 5th Birthday BashMájus 20-án ünnepli ötödik születésnapját Budapest egyik legeredetibb underground bulijaiért felelős csapata, a Deep Upstairs. A Deep Upstairses srácok az első szülinapi megmozduláson már zsúfolásig telt teremnek mondhattak köszönetet a közreműködésért, majd az ezt követő években olyan nevek hazai debütálását köszönhettük nekik, mint Donny (UK), Forbidden Society (CZ), Miss Redflower (D), Replicator (RO), Mc Agent (RO), Dj Snow (RO), Katharsys (FR), Clubroot (UK), és még sokan mások.Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.

Deep Upstairs presents: Back2Back Night 5th Birthday Bash @ Kashmir Underground, Budapest

Május 20-án ünnepli ötödik születésnapját Budapest egyik legeredetibb underground bulijaiért felelős csapata, a Deep Upstairs. A Deep Upstairses srácok az első szülinapi megmozduláson már zsúfolásig telt teremnek mondhattak köszönetet a közreműködésért, majd az ezt követő években olyan nevek hazai debütálását köszönhettük nekik, mint Donny (UK), Forbidden Society (CZ), Miss Redflower (D), Replicator (RO), Mc Agent (RO), Dj Snow (RO), Katharsys (FR), Clubroot (UK), és még sokan mások.

 A májusi jubileumi éjszakán a lemezlovasok párban járulnak majd a nagyérdemű elé a kívül-belül megújult, új helyre költözött Kashmír falai közt. A kéttermes buli főszereplői az angol származású Donny és az orosz fennhatóság alól érkező DNB guru, Lucio De Rimanez lesznek.

Christopher Don aka Donny a zeneírásba anno puszta unaloműzés céljából vágott bele, majd mire észbe kaphatott volna kedvenc időtöltéséből sírig tartó szerelem lett. A főleg drum and bass tengerén hajózó tehetséges infjonnak nem kellett sok idő, hogy felfedezze a publikum, hiszen hamarosan a Mindrush Recordings égisze alatt kezdett tevékenykedni. Az első megjelenését követően Donny lepaktált a Barcode Recording-al; s azóta is szorgosan kottázza a fejében felcsendülő dallamokat és koptatja a DJ pultot világszerte – Európától Torontóig számos helyen megfordult az elmúlt évek során. 

Az est másik főszereplője az orosz származású Lucio De Rimanez az anyatejjel szívta magába lüktető dub dallamokat, melyeket azóta is páratlan ügyességgel és eredetiséggel épít be alkotásaiba.

A nagyterem párosai lesznek még: Migu b2b Samulkow, Rol b2b Human valamint Ret3k b2b DTR. A kisterem a Deeper Breath fanatikusoknak kedvez majd, hiszen itt a hipnotikus-melankólikus ambient trackektől kezdve a energikusabb dubtechnó szólamokon át juthatunk el a kiforrott, tökéletes dubstep dallamokig. Felelős lemezlovasok: EYTO, Spyral b2b Garpo, illetve K.I.D. b2b Blade. A vizuális élmény tökélyéről a Keep Watching duó gondoskodik majd.

DEEP UPSTAIRS presents: The Back2Back Night 5th Birthday Bash

with: DONNY[UK] B2B LUCIO DE RIMANEZ [RU]

--- 2011. május 20. péntek ---

Fellépők:

DONNY [UK] (Freak/Barcode/PRSPCT) > www.myspace.com/amendonny

LUCIO DE RIMANEZ [RU] (Algorythm/Future Sickness) > www.myspace.com/lucioderimanez1

MIGU (Black Hoe)

SAMULKOW (Balck Hoe)

RET3K (Mindtrick)

ROL& (SSUG)

HUman (Deep Uptsairs)

Dtr (Deep Upstairs)

Vizuál: Keep Watching

DEEPER BREATH Terem:

Eyto

Spyral (Tilos)

Garpo (Tilos)

K.I.D (Smokin Drumz)

Blade (Smokin Drumz)

Helyszín:

New Kashmir Club:

Budapest, Ferenc körút 17.

Belépő:

23:00-ig: 1500 HUF Utána: 2000 HUF

http://www.facebook.com/event.php?eid=148131875253928


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó