Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Psylife pres. Para Halu Birthday Party with Atma @ Kashmir Underground, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 6.
Helyszín Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Stílus Trance, psybient, Psychedelic Trance, Goa,
Dubstep, Dub, Ambient
Psylife pres. Para Halu Birthday Party with AtmaAz utóbbi években sokaknak hiányzó PARA HALU végre visszatér a budapesti táncterekre. Az éjszaka különleges vendége ATMA és a hazai szcéna rutinos lemezlovasai, Dolphin és Hruscsov lesznek.Kashmir Underground, Budapest, 1094, Ferenc krt. 17.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: xénia
összes résztvevő megtekintése

Psylife pres. Para Halu Birthday Party with Atma @ Kashmir Underground, Budapest

Az utóbbi években sokaknak hiányzó PARA HALU végre visszatér a budapesti táncterekre. Az éjszaka különleges vendége ATMA és a hazai szcéna rutinos lemezlovasai, Dolphin és Hruscsov lesznek.

PSYLIFE presents PARA HALU Birthday Trance with ATMA
2011. 05. 06.
New Kashmir Underground
Budapest Ferenc krt. 17.

MAIN TRANCE ROOM:
ATMA LIVE (YSE Records, AT) 
PARA HALU LIVE (Psylife Music) 
DJ Dolphin (Futurefolk)
DJ Hruscsov (Y-Production)
CHILL/DUBSTEP ROOM:
UZUMAKI
STEINER
PALMESTER
MARLOSSPACE

EXTRÁK:
UV Shop, UV Dekor, Martin Audio Hang, Napszövetség Chill, Projektor, barátságos büfé árak...., 
Ajándék Para Halu CD az első 50 érkezőnek!
BELÉPŐ: 2000 HUF
Info: info@psylife.net


Az utóbbi években sokaknak hiányzó PARA HALU végre visszatér a budapesti táncterekre. Az Ádám születésnapja alkalmából rendezett mulatozást a hazai szcéna rutinos lemezlovasai, DOLPHIN és HRUSCSOV vezetik majd fel, az éjszaka különleges vendége pedig nem más, mint ATMA lesz, akivel a szülinapos nem először osztozik a színpadon. Néhány hónappal ezelőtt egy többezer fős londoni buli közönségét is megtáncoltatták, az ottani fergeteges hangulatot mi most megpróbáljuk Budapestre is elhozni, a többi rajtatok múlik! A londoni buli videója:




ATMA

A Drakula földjén, Erdélyben született és jelenleg Ausztriában élő Andrei Oliver Brasovean, azaz ATMA még a 90-es évek elején kezdett el zenét írni. Technóval kezdte, majd hamarosan a goa és trance zenék felé fordult, és a psy trance szcéna egyik széles körben elismert, meghatározó előadójává nőtte ki magát. Professzionális stúdiójában a psy trance projekten kívül filmzenék írásával is foglalkozik, sőt időnként más elektronikus, rock és hip-hop együttesek is felkérik zenekészítésre. Az elmúlt több mint 15 év alatt, amióta elektronikus zenekészítéssel foglalkozik, többszáz fellépést, kiadványt és 3 szólóalbumot hagyott a háta mögött többek között olyan nagy múltú goa kiadóknál, mint a Yellow Sunshine Explosion. Albumai: Beyond Good and Evil 2006, The Secrets of Meditation 2009 és Music Revolution 2010. Andrei május 6-án immár másodszor látogat hazánkba, ezúttal nem kevesebb, mint 2 órás exkluzív live szettel a tarsolyában érkezik.

http://www.soundcloud.com/atma_studio

PARA HALU
A Hohmann Ádám által futtatott Para Halu projekt a hazai pszichedelikus élet legsikeresebb nemzetközileg is elismert előadójának számít. Ádám 2000-ben kezdett el elektronikus zeneírással foglalkozni, kezdetben tört ütemekkel, ambienttel, különféle kísérleti és hangszeres zenékkel, majd kicsit később pszichedelikus trance-szel. A 2002-ben alakult Para Halu zenei stílusjegyei között ott vannak a klasszikus zene, az intelligensen építkező progresszív és az energikus full-on és dark jellemzői is. 5 szerzői albumon van túl, a psy trance közönség pedig az elmúlt majd' 10 évben Tokyótól New Yorkig, Tel-Avivtól Londonig, Delhitől Sao Paulóig, a világ szinte minden táján és a legnagyobb fesztiválokon táncolt már földöntúli szimfóniáira. Ádám saját születésnapján különleges 2 órás szettel készül a magyar közönségnek.

http://www.soundcloud.com/para-halu
http://www.facebook.com/parahalu
http://www.myspace.com/parahalu

Line-up

  • Dolphin
  • Hruscsov
  • Pálmester (Napszövetség)
  • Para Halu
  • Steiner

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó