Pulzar

Magnetic Tour flyer

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Magnetic Tour @ Club Seven, Nyíregyháza

Fellépők
Dátum 2011. május 25.
Helyszín Club Seven, Nyíregyháza, Bethlen G. u. 24.
Stílus House
Magnetic TourA keleti régió vendégszeretetéről híres szabolcsi megyeszékhelyéről startol hódító útjára a MAGNETIC Tour! Az egész éjszakát felölelő programért a „mágikus csapat” felel, Zack Marullóval, a Ritmik Sounddal és DJ Vidovennel a lemezjátszók mögött.Club Seven, Nyíregyháza, Bethlen G. u. 24.

Magnetic Tour @ Club Seven, Nyíregyháza

A keleti régió vendégszeretetéről híres szabolcsi megyeszékhelyéről startol hódító útjára a MAGNETIC Tour! Az egész éjszakát felölelő programért a „mágikus csapat” felel, Zack Marullóval, a Ritmik Sounddal és DJ Vidovennel a lemezjátszók mögött.

 A szó szerint is vonzó elnevezés a különböző elektronikus zenei stílusok pazar elegyét takarja, melyben úgy épülnek egymásra a DJ-k szettjei, ahogyan a mágneses pólusok kapcsolódnak össze, szinte magához szippantva egyikkel a másikat. Ebből az összhangzásból a végén egy remekül felépített partiest kerekedik, s így válik olyanná az éjszaka, amilyen a „Nagykönyvben” megíródott: az első finom deep hangzások után indul a riszálós house, ami a főidőben igazi, rázós tech house és house ütemekké terebélyesedik. 

A partiéjszakát a RITMIK SOUND kezdi. A trió tagjainak tehetségéről több neves DJ is elismerően nyilatkozott már. Stílusuk a finomabb minimal és deep house elemekből tevődik össze. A RITMIK SOUND attól válik igazán egyedivé, hogy fellépéseik alatt mindhárman  egyszerre dolgoznak a keverők mögött. Érdemes megjegyezni a nevüket, mert az első szerzői albumuk kiadására készülnek év vége felé egy neves kiadó gondozásában.

A karmesteri pálca helyett a keverőpultot ZACK MARULLO veszi át tőlük, aki már bő 15 éve pörgeti a lemezeket, több mint 70 hazai klubban játszott eddig, de sok-sok emlékezetes pillanatot nyújtott fesztiválokon és külföldi vendégszereplések alkalmával. Saját zenéit neves amerikai és kanadai kiadók jelentették meg eddig. Önálló műsora mellett rádiókban is szerepelt mint vendég DJ. Zeneileg ezerarcú, és mindig a közönség „feje után megy”, ügyesen ráérezve, hogy mivel lehet a tánctéren állókat megmozgatni, legyen szó a deep, a tech vagy a house lüktetéséről. Zack másik különlegessége, hogy 3-4 lemezjátszóról is képes egyszerre játszani, mégis a néha elengedett scratchek és a csibészesen becsempészett zenei loopok használatától válik igazán összetéveszthetetlenné minden DJ-szettje.

Zack után az irányítást a dj-pult mögött DJ VIDOVEN veszi át, aki tech-es, house-os, uplifting-es flash-ek felhasználásával vezeti be a vendégeket az így teljesen egyedivé varázsolt trance világ kapuin. 

Web:

http:/​/​soundcloud.com/​zackmarullo

http:/​/​www.mixcloud.com/​zackmarullo

http:/​/​soundcloud.com/​zackmarullomusic

www.myspace.com/​zackmarullo

www.wix.com/​zackmarullo/​audiocontrol

http:/​/​www.facebook.com/​profile.php?id=1663024971#!/​pages/​Zack-Marullo/​186364391390728


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-02-09] Hatásfok fesztivál
    @ Club Seven, Nyíregyháza

    2011. február 9-én, szerdán Nyíregyháza egyik legkedveltebb szórakozóhelyén, a CLUB SEVEN-ben kerül megrendezésre Szeifert február végén megjelenő kilencedik, Viviera című mix albumához összeállított negyven helyszínes turné sorozat első állomása.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó