Pulzar

Ear Drops Day & Night - A negyedik felvonás @ Retox Bar / 2013-07-20 flyer

Partyajánló

Ear Drops Day & Night - A negyedik felvonás @ Retox Bar / 2013-07-20 @ Retox Bar

Fellépők
Dátum 2013. július 20.
Helyszín Retox Bar
Stílus Tech-house, Electronic
Ear Drops Day & Night - A negyedik felvonás @ Retox Bar / 2013-07-20Ear Drops - A 4. felvonás Immár negyedik alkalommal lépik át a rádió falait az Ear Drops-os srácok és teremtik meg a lehetőséget az önfeledt bulizásra. Mint minden eddigi esten, így most is becsempésztek a fiúk egy kis turpisságot, hogy még izgalmasabb legyen dolog.Retox Bar

Ear Drops Day & Night - A negyedik felvonás @ Retox Bar / 2013-07-20 @ Retox Bar

Ear Drops - A 4. felvonás

Immár negyedik alkalommal lépik át a rádió falait az Ear Drops-os srácok és teremtik meg a lehetőséget az önfeledt bulizásra. Mint minden eddigi esten, így most is becsempésztek a fiúk egy kis turpisságot, hogy még izgalmasabb legyen dolog.

Elsőként kiemelnénk, hogy két szülinapost is köszönthetünk majd a buli folyamán. 33. életévét tölti és belép a Krisztusi korba a régi jó barát a volt Supersonic Technikum tag a Bonus Track-elő és ex Coronita rezidens, SCHIIPMAN, aki egy különleges szettel készül kizárólag bakelitről, illetve szintén ekkora tervezi az ünneplést Zack jó barátja Császár Juli is, így dupla köszöntésnek lehetünk majd szem és fültanúi.

Az öregebb motorosoknak nem kell bemutatni DAESMITH-t. A különleges zenei világgal rendelkező „Kópé” évek óta Bermudán él és ténykedik, de pont ekkora esik a hazalátogatása, ezért egyértelmű volt, hogy a régi cimborák örömzenéljenek egyet közösen.

A Lounge Rádió képviseletében VASQUEZ aka HAIDA és GOODSPEED (Astronaut Music) pörgeti majd a lemezeket. Mindketten a deep house , Nu-disco vonalon fogják színesíteni belvárosi délutánunkat. Velünk tart a Producer-DJ találkozók atyja a magyar Ableton guru THOMAS BERNARD is, aki önmagát nem meghazudtolva az előbb említett program működését szemlélteti nekünk a gyakorlatba áthelyezve. CHRISTIAN CARDWELL és ILL COWS a PrimeFM-en hallható Bodapest Groove valamint aTech-Est Moments c. műsor hangulatát hozzák el nekünk lemezes táskába csomagolva, fejhallgatóval szervírozva.

Nem utolsó sorban pedig jelen lesz a bolondos Ear Drops csapat teljes legénysége, név szerint ZACK MARULLO, MARTIN PRESTIGE, ROLAND CORTANTE, PETER M. LAWRENCE.

Belépő: mosoly!

Várunk mindenkit sok szeretettel!


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó