Pulzar

Partyajánló

★ Astronautmusic pres. Basti Grub at Corvin Club ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. augusztus 12.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-house, House
★ Astronautmusic pres. Basti Grub at Corvin Club ★Augusztus 12-én sok neves dolog történt már, például az Enterpreise űrrepülő első próbarepülése is. Ezt mi az Astronautmusicnál égi jelnek vettük, és erre a napra időzítettük a következő galaktikus űrdiszkót. Júniusi hedonista fellépőnk, Moonbootica után egy nem kevésbé megosztó egyéniséget hozunk el nektek, ezúttal Frankfurtból.Corvin Club

★ Astronautmusic pres. Basti Grub at Corvin Club ★ @ Corvin Club

Augusztus 12-én sok neves dolog történt már, például az Enterpreise űrrepülő első próbarepülése is. Ezt mi az Astronautmusicnál égi jelnek vettük, és erre a napra időzítettük a következő galaktikus űrdiszkót. Júniusi hedonista fellépőnk, Moonbootica után egy nem kevésbé megosztó egyéniséget hozunk el nektek, ezúttal Frankfurtból.

Kompromisszumok nélküli és mindig kellemes meglepetést okoz. Grooveos minimal techno, afrikai vokál, csipetnyi swing és törzsi ütemek, megfejelve a tipikus „Grub" -féle dobokkal. Talán így lehetne leginkább jellemezni a Basti Grub -féle hangzást. A Frankfurt melletti kis faluból származó srác homokvár építés helyett szívesebben tekergeti a gombokat apja hifirendszerén, tizenhárom éves szíve pedig egy Roland MC 303-ért dobog. Szintén zenebolond családja teljesíti a kérését, innentől pedig végleg el van vetve a kocka. 2008-ban megalapítja saját labeljét a Höhenregler-t ami mint mondja kompromisszumoktól mentes egyéniségének egyenes következménye volt :) ehhez csatlakozott a tavaly márciusban sub-labelként a Matcha ahol csak bakeliten jelentetnek meg Sebastianék.

Vad és nemtörődöm, egyedi hangzásvilága annyira bejött, hogy hamarosan olyan kiadókon jelent meg mint a; Desolat, Cocoon, Cr2, Movida vagy a Get Physical. Persze ez nem csoda ha valakinek olyan mentorai vannak mint Brian Sanhaji és Loco Dice :) Tavaly jelent meg „Új" névre hallgató 3. szerzői albuma. Egy lazább minimal megközelítés érződik a lemez hangulatán, de nem hiányoznak a Grubra jellemző, grooveos, dobos elemek sem. Jellemzőek rá a meglepő kombinációk és vicces számcímek is. Legutóbbi albumán a dalokat nemes egyszerűséggel csak új 1 , új 2 ... -ra keresztelte, mintegy szabad teret adva a hallgatói képzeletnek. Őszinte, játékos, kísérletező kedvű határokat előszeretettel feszegető egyénisége, sok elismerést hozott neki, és üdítő színfoltként van jelen a magát sokszor túlságosan is komolyan vevő zenei scénában. Ezért aztán, no meg mert a hullócsillagos esték száma augusztusban a legnagyobb, várunk benneteket egy közös űrturistáskodásra, kompromisszummentes német elektronikával fűszerezve a Corvin Klubban.

★ LINE UP ★

Basti Grub "official"

Obrotka aka Goodspeed

Bohumil (Official)

Sabee

Roof Terrace:

Martin Prestige

★ ENTRY ★

1.000 HUF

www.facebook.com/​events/​1761083984105431/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó