Pulzar

Partyajánlók

2016. augusztus

2016. augusztus

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-08-04] 08/04 kispéntek™ #033
    @ Raqpart

    Hello augusztus, hello kispéntek! ;)
    Találkozunk negyedikén este lent a parton.
    Bővebben
  • [2016-08-05] ★ Night Train Long Player ★
    @ Corvin Club

    A két cimbora, Jaffa Surfa és Klayman már többször villantott együtt a pesti éjszakában, olykor órákon át tartva folyamatos lüktetésben a táncteret - most pedig Klayman születésnapja alkalmából egy maratoni szettre készülnek: már este hatkor elkezdenek matatni a terasz pultjában, sötétedés után pedig beköltöznek a klub kistermébe, ahol egészen hajnalig rophatjátok velük. Mint mindig, most is lesz house, techno, garage, disco és funk...
    Bővebben
  • [2016-08-05] ★ Corvin Shine pres. Phonique ★
    @ Corvin Club

    A megszokottnál is könnyedebb vizekre visz benneteket augusztus 5-én a Corvin Shine! Az első, igazán nyári dallamokra építő saját klubestünkre a karrierjét Berlinben megalapozó Phoniquet hívtuk meg! Hosszú éveken át szervezett bulikat, ahol igyekezett előremutató artistokat bemutatni a közönségnek, illetve magára is felhívta a figyelmet. Fellépései során játszott Sao Paulo, Helsinki, Parizs, London, Marseille, Bécs, San Francisco és Tel Aviv legnagyobb klubjaiban, de berlini gyökereit sosem feledte, hiszen a legendás Tresor rezidenseként is tevékenykedett. Produceri munkáit a Crosstown Rebels, Poker Flat, Dessous Recordings, Ladies And Gentlemen kiadók gondozták, hogy tényleg csak a legnagyobbakat említsük. Mára az egyik legkeresettebb remixer lett deep house berkekben.
    Bővebben
  • [2016-08-05] One night in the garden w/ Nigel Stately
     

    Nektek is hiányoznak a Deep Café eseménydús estéi? Úgy éreztük, nyáron sem maradhatunk Nigel Stately special dj set nélkül, így meghívtuk egy éjszakára a deep-house királyt, hogy a nyári fülledt NEON.udvart a legforróbb ütemekkel töltse meg.
    Bővebben
  • [2016-08-05] Friday
     

    Ingyenes lazulás jó idő esetén az A38 Hajó orrteraszán a Bladerunnazzal pénteken délután 5-től este 10-ig. Korhatár nincs!
    A menü: jungle, liquid drum and bass és koktélakciók!
    Bővebben
  • [2016-08-05] Sticky Beats ~ California vol.2. (BK Bday Edition)
    @ Pontoon

    mit nekünk belváros meg rakpart, rögtön California beach-et varázsolunk nektek a Duna-partból!
    Bővebben
  • [2016-08-05] Long days, hot nights
    @ Sas 17

    Fogadjunk, hogy te is unod már, hogy minden ismerősöd vagy egy fesztiválról csekkol be, vagy a Balatoni lángosról posztol! Esetleg Thaiföldön kókuszból issza a koktélt, te pedig azt sem tudod, melyik projektbe kezdj bele a munkahelyeden.
    Bővebben
  • [2016-08-06] Cinematiné #08
    @ RIO Budapest

    08/06 Cinematiné #08
    Bővebben
  • [2016-08-06] Budapest Calling x raqpart summer season vol.3 ► Betoko
    @ Raqpart

    Jön a nyári szezon legjobban várt eseménye, a Budapest Calling és a raqpart közös szervezésében hazánkba látogat BETOKO!
    Bővebben
  • [2016-08-06] 08/06 Cinematiné #08 x Official After Party
    @ Track Terrace

    08/06 Cinematiné #08 x Official After Party
    Bővebben
  • [2016-08-06] LavaLava Half-day Session w/ Aril Brikha live & more
    @ Corvin Club

    Rendhagyó félnapos eseménnyel jelentkezünk augusztusban. Már 18:00-tól indítjuk a bulit a Corvin Club teraszán, majd 23:00-tól birtokba vesszük nagy- és kistermet is. A lineupban 3 vérbő live act, Aril Brikha, két tősgyökeres berlini és ritkán hallott hazai kedvenceink.
    Bővebben
  • [2016-08-06] Lick the Click! SUNBURST #99.5
     

    Több szempontból speciális nap elé nézünk. A rossz hír az, hogy a 100 eddigi eseményünk alatt egyszer sem fordul elő, hogy ketten is hiányzunk majd. Chrom és Isu is halaszthatatlan programok miatt, fájó szívvel, de kénytelen kihagyni ezt az alkalmat. A jóhír viszont, hogy Crimson Budapest egyik legtechnikásabb szelektorát veszi maga mellé. Waxman sokak által irigyelt lemezgyűjteményéből tűzforró darabok kerülnek majd elő. Igazi ínyencség lesz mindenkinek!
    Augusztus 13-án pedig méltó módon ünnepeljük meg a századik Sunburstöt.
    Bővebben
  • [2016-08-06] Bedroom Boat
    @ A38

    Közel 2 éve már, hogy utóljára hajóra szálltunk a bedroommal, de most ismét eljött az idő. A hajó ugyan nem a régi lesz, de a hangulatra és a jó zenékre most sem lesz panasz. A buli különlegessége, hogy fellépőink 5 spéci b2b-be állnak majd össze, ami nem mindennapi zenei élményt ígér.
    Bővebben
  • [2016-08-06] Steve Judge & Friends Boat Party
    @ Európa Hajó

    Egy nem mindennapi rendezvény közeledik, hisz hajósbuli egy évben egyszer van!
    Bővebben
  • [2016-08-10] Sziget Festival 2016
    @ Hajógyári Sziget

    24. születésnapját ünnepli Európa egyik legnagyobb, évente megrendezett, egyhetes, szabadtéri, zenei fesztiválja, sok száz programmal, az észak-budapesti Óbudai Hajógyári-szigeten. 2016-ban augusztus 10. és 17. között rendezik meg a Sziget fesztivált.
    Bővebben
  • [2016-08-10] ★ MOVE Special w/ Crocodile Soup, Josko ★
    @ Corvin Club

    Elérkezett a pillanat, hogy bejelentsük a nyári szezon Move Special buliját. Vendégeink az olasz származású Josko és Crocodile Soup lesznek! Crocodile Soup fiatal dj és producer, aki legutóbb a Proforma rendezvényén bizonyította rátermettségét a LÄRM falai közt. Itthon először 2011-ben hallhatta a közönség a Balaton Sound Official fesztiválon, illetve fontos megemlíteni, hogy fiatal tagja Ibiza egyik legsikeresebb sorozatának a tINI and the gangnek! Kiadói közt a Tzinah Recordsot és a Kina Musicot jegyezhetjük. A római születésű és leginkább London vagy Berlin underground klubjaiban fellelhető Dj Josko (Giorgio Gatti), pályafutása során egészen egyedivé fejlesztette hangzásrepertoárját, melyre leginkább a hipnotikus, mély, intelligens techno a jellemző. A visszatérő vendégeink játékát, rezidenseink közül ezen az estén Andras Toth fogja felvezetni!
    Bővebben
  • [2016-08-11] kispéntek™ #034
    @ Raqpart

    Augusztus 11-én szülinapozunk, de nagyon.
    Bővebben
  • [2016-08-12] ★ Astronautmusic pres. Basti Grub at Corvin Club ★
    @ Corvin Club

    Augusztus 12-én sok neves dolog történt már, például az Enterpreise űrrepülő első próbarepülése is. Ezt mi az Astronautmusicnál égi jelnek vettük, és erre a napra időzítettük a következő galaktikus űrdiszkót. Júniusi hedonista fellépőnk, Moonbootica után egy nem kevésbé megosztó egyéniséget hozunk el nektek, ezúttal Frankfurtból.
    Bővebben
  • [2016-08-12] Insomnia Summer Festival
    @ RIO Budapest

    -INSOMNIA SUMMER FESTIVAL- minimal/progressiv
    Bővebben
  • [2016-08-12] HERZ
     

    Ez alkalommal tavaly debütált 2 új tehetség tér vissza hozzánk ,akiknek az elmúlt egy évben a produceri munkájuk komoly fejlődésen ment keresztűl. Saját kiadványok is felcsendülnek első alkalommal most a HERZen!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó