Pulzar

Partyajánló

Good Morning Siófok @ Hell, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 12. – 2010. augusztus 29.
Helyszín Hell, Siófok, Petőfi sétány 2/b
Stílus House, Techno, House, Electronica
Good Morning SiófokVégre beindult valami igazán minőségi kezdeményezés Siófokon: Zack Marullo, Black Diamond és Luie a CLUB HELLben!Hell, Siófok, Petőfi sétány 2/b

Good Morning Siófok @ Hell, Siófok

Végre beindult valami igazán minőségi kezdeményezés Siófokon: Zack Marullo, Black Diamond és Luie a CLUB HELLben!

Az utóbbi időben visszaszorult az igényes zenék színtere nyári partik fellegvárának tartott balatoni városban. A legnagyobbtól a legkisebb klubokig mindent elárasztott a kommersz (egy-két ritka kivételtől eltekintve), és gyakorlatilag eltűntek a jó zenék Siófokról. Már a nagy partihelyszínek is beálltak a pénz és az üzleti szempontok szolgálatába. A Club Hell felvállalta, hogy szembe fordul az utóbbi idők trendjével a minőséget állítva a középpontba.
 
Ennek jegyében vált rezidenssé a budapesti éjszaka egyik kiváló lemezlovasa, a virtuóz technikai tudásáról és őrületes partihangulatot gerjesztő zenéiről ismert ZACK MARULLO, aki minden hétfőn, kedden, szerdán és vasárnap este 11 órától HÉTÓRÁS szettekkel kecsegteti a partiarcokat. A dolog különlegessége, hogy Zack tudását és zenei ízlését ismerve tobzódhatnak majd a fülek a remek, táncoltatós muzsikákban a popsiriszálós tech house-tól és deep house-tól egészen a keményebb, akár tombolásig pörgető technóig – ahogyan azt egy egész estés programban több DJ-n keresztül is hallhatnánk, csak most egy személy kezében lesz a bemelegítéstől a levezetésig minden, s persze gazdagon fűszerezve a tőle megszokott csibészes, ötletes technikai megoldásokkal, melyeknek mindig átütően nagy sikere és hangulatfokozó hatása van. Tanúi lehettek már ennek 10 éve a SuperSonic partizói, de például a minap a Dokkoló közönsége, de pl. a Justmusic, a D.I.Fm,a Frisky vagy éppen a Nugen Fm hallgatói is.
 
A Club Hell másik házigazdája a szintén budapesti lemezlovag, BLACK DIAMOND, aki a mainstream muzsikákba is bele-belenyúl, mégis olyan egyedi és igényes hangzással rendelkezik, melyben akár technóba nyúló, akár a hazai afterslágerekig elmerészkedő felvételeket is felfedezhetünk. Vele találkozhatunk csütörtöktől szombatig a Hell lemezjátszói mögött, és bizony ő sem adja alább, mint a maratoni többórás táncparkett-szaggató zenei utaztatás. A helyi erőt LOUIE képviseli, aki warm up szerepet tölt be.
 
A belépés ingyenes, a kilépés ideiglenes, hiszen úgyis visszahúz a szívetek a Club Hellbe!
 
 
 
www.djblackdiamond.hu
www.myspace.com/​zackmarullo
 
 
Készítette:
VAMP (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
http://www.mediall.org/vamp

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó