Pulzar

Orgas-Mix flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Orgas-Mix @ Mix Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. március 16.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus ismeretlen
Orgas-MixSzembeötlően szokatlan felhozatallal sokkolja a közönséget – természetesen jó értelemben - a MIX Club Bar & Restaurant a legközelebbi péntek éjszakán: a lemezjátszók mögött Christian Cardwell, DJ Lia és Jovan mutatkozik be.Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

Orgas-Mix @ Mix Club, Budapest

Szembeötlően szokatlan felhozatallal sokkolja a közönséget – természetesen jó értelemben - a MIX Club Bar & Restaurant a legközelebbi péntek éjszakán: a lemezjátszók mögött Christian Cardwell, DJ Lia és Jovan mutatkozik be.

 Három merőben eltérő hangzást képviselő egyéniség, három teljesen különböző gyökerekből táplálkozó zenei ízlés találkozásának lehetnek szem- és fültanúi a belváros exkluzív klubjának vendégei március 16-tól minden pénteken. A fúzió eredménye: egy sajátosan elegáns, mégis fesztelenül esztelen este, ahol az igényes mainstream házasodik a kifinomult undeground elektronikával…

 

A bemelegítésről Christian Cardwell lemezestáskájának lazán arisztokratikus nu disco és deep house trackjei gondoskodnak. A fiatal, de máris igen nagy tapasztalattal bíró úriember kis hazánk egyik legtehetségesebb DJ/producere, aki számtalanszor bizonyította már rátermettségét. Egyike azoknak a hazai művészeknek, akik megjelenéssel rendelkeznek a legendás Global Underground kiadónál, s akik olyan neveket hoztak el Magyarországra, mint pl. Guy J, Julian Jeweil vagy éppen Sébastien Leger. A Clickaholics formáció tagjaként osztatlan sikert arató fellépéseket tudhat maga mögött, de játszott már külföldön is több ragyogó klub és fesztivál vendégeként.

 

DJ Lia főidős debütálása a MIX-ben sokak számára a legérdekesebb esemény lehet az est folyamán. A közgazdász végzettségű hölgy azon kevesek közé tartozik a dekoratív női DJ-k között, aki valódi elhivatottságot érez a zene iránt, és nem puszta „ismertség-növelő” eszközként használja a lemezjátszókat. Énektanárhoz jár, zeneírást tanul, s a DJ-zésben is igyekszik minden technikai eszközt maximálisan kihasználni. Nem fél a kihívásoktól, és bár valóban szemet gyönyörködtető látvány a pultban, ő mégis attól ragyog igazán, hogy adhat valami jót az embereknek a zene által. Mindemellett nem elhanyagolható tényező, hogy egy CKM címlaplányról van szó, aki műsorvezetőként is tehetségesnek bizonyult a Viasat 3 tévécsatorna Bar 02. show-jában, sőt saját divatüzlete, a Lia Collection felfuttatása jelzi, hogy jó érzéke van az üzleti élethez is. Jelenleg azonban minden adandó idejét a zenének szenteli, rendkívüli kitartással dolgozva azon, hogy a legjobb legyen ezen a téren is. Egy biztos: Lia fejben és hozzáálásban messze felülmúlja a legtöbb kolléganőjét, hiszen tiszta szívből jön, amit a DJ-pultban csinál.

 

Az ORGAS-MIX estek rangidős mestere, Jovan a buli végét tetézi majd örökzöld house slágerekkel. Ha valaki, hát ő igazán autentikus személyisége a house és klub hazai szcénájának. Szakmai múltja több évtizeddel ezelőtti időkben gyökerezik, túlélt számtalan  top klubot, zenei rádiót és rendezvényt, s mindvégig stabilan képes volt megtartani a színvonalat és a személyiségét, ami csak egyet jelenthet: az ő szíve is a helyén van, márpedig jó zenét adni a publikumnak csakis így lehet.

 

A március 16-án induló „thriller” tehát egy semmihez sem fogható, minden eddigi koncepcióval és tradícióval szembemenő, de mégis nagyon menő partisorozat lesz. Aki kellően nyitott és bevállalós, aki megunta a megszokott zenei étlapokat, azokra egy valóban 100%-osan kellemes érzéki csalódás vár a MIX-ben.

 

Az estét a MISSQ divatbemutatója és vadító modelljei teszik még különlegesebbé.

 

Belépőjegy: hölgyeknek ingyenes, uraknak: 2.000 FT

 

Asztalfoglalás és VIP: +36 70 466 4691

 

Dress Code, Face Controll

 

Csatlakozzatok az eseményhez a facebookon:

https:/​/​www.facebook.com/​events/​196521380452874/​

 

https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary

 

http:/​/​www.mix3.hu

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó