Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Anima Sound System @ Mix Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. június 7.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus Breaks, DownTempo, Drum and Bass, Dub,
Electronica, Folk, House, Nu Jazz
Anima Sound SystemAnima Sound System koncerttel nyit a MIX TeraszMix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

Anima Sound System @ Mix Club, Budapest

Anima Sound System koncerttel nyit a MIX Terasz

 Kellemes környezet, könnyű megközelíthetőség, ellenálhatatlan programok: mindez egyáltalán nem merész túlzás, hiszen a budapesti Eiffel tér már eddig is sokak számára okozott pozitív csalódást művészien megkomponált esti díszkivilágításával, szökőkútjaival, extrém térbútoraival. 2012-ben a téren található MIX Terasz új szezonális programsorozata ígér tartalmas és igényes kikapcsolódást, melynek nyitó rendezvénye június 7-én este fél kilenckor az Anima Sound System ingyenes koncertje lesz.

 
Végre elfelejthetjük a tanácstalan lamentálást, hogy mivel töltsük nyáron a városban rekedt kollégákkal, barátokkal együtt a munka utáni szabad órákat, és egy olyan vonzerővel bíró alternatíva születik, ami talán elgondolkodtatja azokat is, akik konkrét vakációs terveket szövögetnek a városon kívüli világba. A MIX Terasz bőven ad okot a maradásra: a hét majdnem minden napján lesz valamilyen program, koncert, színházi produkció, stand up comedy est, hajnalig tartó buli…
 
Mivel idén nyáron több kiemelkedő jelentőségű nemzetközi sportesemény is zajlik majd a nagyvilágban, ezért a MIX a szurkolókra is gondolt, akik a Terasz hatalmas ledfal kivetítőjén kísérhetik figyelemmel a júniusi labdarúgó Európa-bajnokságot, majd július végén a Forma-1 Magyar Napgydíjat, s a szintén már júliusban megkezdődő londoni olimpiai játékokat. Nem titkolt szándéka a szervezőknek, hogy az éppen aktuális meccsek, versenyek kapcsán ismert sportolókkal és személyiségekkel közönségtalálkozókat, beszélgetéseket hozzanak tető alá, de ne csodálkozzon senki, ha az esti bulik valamelyikében hazai sztárokba, közismert emberekbe botlik.
 
A másik vonzó program az urbánus környezetben élő workaholic réteg számára a délutáni, kora esti órák After Work Party-ja lesz, amely hétköznapokon kínál lehetőséget a lazulásra - hetente változó italakciókkal és pénztárcakímélő, könnyed nyári árakkal. A napszaknak megfelelően itt a DJ-k kellemes soulful és lounge lemezeket pörgetnek. A kényelmes székek, fotelek a MIX Teraszon is nélkülözhetetlen kellékei lesznek az akár késő estébe nyúló gondűző feltöltődésnek. Fontos tudnivaló azonban, hogy az After Work Party-k kizárólag akkor kerülnek megrendezésre, amikor éppen nem lesz semmilyen fontos sportközvetítés.
 
Mivel a nyár főleg a forró hangulatú bulik szezonja, ezért a már említett programok mellett hetente visszatérő partik várják a tánc és a zene szerelmeseit. Akik tehát kimondottan erre vágynak, azok is megtalálják a számításaikat: hajnalig rophatják a MIX Terasz táncparkettjén keddenként a Latino’s Nights & Salsa Party vérpezsdítő ritmusaira, szerdánként a Classic House Party dögös négynegyedeire, csütörtökönként a Magyar Esten a legismertebb hazai előadók koncertjeire, péntek-szombatonként pedig az aktuális klubzenéktől a régi nagy slágerekig mindenre, ami igazi jó zene.
 
Aki kedvet kapott hozzá, hogy további részleteket is megtudjon, annak érdemes ellátogatni a MIX Facebook profiljára vagy a www.mix3.hu-ra.
 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-01-26] Richard Dinsdale a MIX-ben
    @ Mix Club, Budapest

    Január 26-án zöld utat enged a MIX az igényes brit mainstream house-nak Richard Dinsdale jóvoltából. A vezető európai klubok egyik legnagyobb kedvence, aki egyben a Tanzanite Records alapítója is, először jön Magyarországra. Fellépését a trendi fővárosi klub két rezidense, Rony Breaker és Nigel Stately vezeti fel-, illetve le a szokásos kifogástalan minőségű DJ-szettel.
  • [2012-12-21] A Szattyán leszáll!!!
    @ Mix Club, Budapest

    Köztudott, hogy december 21-ével kapcsolatosan sok hír kering és megannyi ember kétes kérdések között keresgéli a válaszát. Egy biztos, folyamatban van egy tudati és egy energetikai átállás is. Most sem tudjuk és eddig sem tudhattuk mit hoz a holnap..!?! Ha az ősi bölcsek szerint december 21-én valami véget ér, akkor az számunkra egy új kezdet lesz.
  • [2012-11-23] Private ThoughTS vol.002 - HENRY SAIZ
    @ Mix Club, Budapest

    !!! HENRY SAIZ !!!
  • [2012-11-02] GARAGE CLASSIC
    @ Mix Club, Budapest

    Az ezredforduló legendás belvárosi éjszakáinak meghatározó kult klubja ezen a péntek éjjelen újjáéled, méghozzá az eredeti lemezlovasokkal. Igen lemezlovasokkal, hiszen ők egytől egyig bakelitlemezeket pörgettek, ami ma már – sajnos - kuriózumnak számít.
  • [2012-10-26] MONITOR - EXCLUSIVE - CHRISS RONSON's 35th Birthday Bash - 2012.10.26.
    @ Mix Club, Budapest

    MONITOR RADIO SHOW ?? Ugye rémlik ?
  • [2012-08-08] Black & White Night
    @ Mix Club, Budapest

    Buli és olimpia augusztus második hetében is a MIX Teraszon! A MIX Teraszon augusztus második hetében is szinte minden éjjel hajnalig tartó parti és minden nap folyamatos olimpiai láz lesz a jellemző. Különös élménynek ígérkezik az új, színek jegyében zajló szerdai sorozat legújabb, immár harmadik felvonása, a BLACK & WHITE NIGHT! A belépés ingyenes, a dress code pedig most a fekete-fehér öltözék lesz.
  • [2012-07-07] This is... Vinyl
    @ Mix Club, Budapest

    A múltat jobb magunk mögött hagyni, de a szép pillanatokra mindig jó emlékezni. Így vannak ezzel a This is… Vinyl fellépői is, akik hosszú évek óta kedvesek a szívünknek, nekik pedig a bakelit lemezek. A régi hajós, nem hajós és egyéb nagy ravek emlékére előkerülnek egy est erejéig a legnagyobb klasszikusok, ráadásul kivétel nélkül, csak is kizárólag bakelit formájában. Július 7 –én, szombaton tehát Budai, Chriss, Kühl és a kedvencei(n)k, egész éjjel, bakelitről, a város közepén de mégis szabadon: a Mix Teraszon!
  • [2012-03-16] Orgas-Mix
    @ Mix Club, Budapest

    Szembeötlően szokatlan felhozatallal sokkolja a közönséget – természetesen jó értelemben - a MIX Club Bar & Restaurant a legközelebbi péntek éjszakán: a lemezjátszók mögött Christian Cardwell, DJ Lia és Jovan mutatkozik be.
  • [2012-02-24] Sandy Rivera
    @ Mix Club, Budapest

    Hús-vér house ikon a láthatáron! Sandy Rivera a budapesti MIX Club Bar Restaurantban lép fel 2012. febrár 24-én, pénteken. Az exkluzív belvárosi helyszínen egy újabb különleges nemzetközi sztárral találkozhat a közönség: Sandy Riverának nemcsak a külseje extravagáns, de a zenei világa is: őt tartja az egész világ a house zene egyik legmagasabban kvalifikált DJ-producerének…
  • [2012-02-17] Mixternational Fridays - Sam Divine
    @ Mix Club, Budapest

    House luxuskivitelben: a MIX Club Bar Restaurant vendége február 17-én a műfaj elbűvölő nemzetközi sztár DJ-je, Sam Divine!
  • [2011-10-31] We Can Rise - Halloween
    @ Mix Club, Budapest

    A RiseFM kiválasztotta Budapest legszebb és legmodernebb klubját: a nyugatinál (Eiffel tér) található MIX-et, a DJ pultba egész estére beállítja a lemezlovasait: Robertot, Davist és Richardsont, s ezt a vadnak ígérkező estét egy igazi jelmezőrülettel fűszerezi meg!
  • [2010-09-18] MIX nyitóbuli
    @ Mix Club, Budapest

  • [2010-09-17] MIX nyitóbuli
    @ Mix Club, Budapest

  • [2013-01-12] Shena (UK) & Bencsik Tamara - Girly Show @ MIX Club Bar Restaurant / 2013-01-12
    @ Mix Club, Budapest

    Egy igazi dögös-csajos szombat este közeleg a MIX-ben! Január 12-én két csodás hangú hölgy érkezik Budapest egyik legtrendibb klubjába, hogy felmelegítse a szíveket-lelkeket a téli időszak kellős közepén: a brit sztárénekes, dalszerző, , valamint a 2008-as Megasztár által országos kedvenccé vált Bencsik Tamara.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó