Pulzar

Partyajánló

A Szattyán leszáll!!! @ Mix Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. december 21.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus break, Deep House, Dub, Electro,
Hardcore, House, Minimal, Progressive House,
Tech-house, Techno, Electronic
A Szattyán leszáll!!!Köztudott, hogy december 21-ével kapcsolatosan sok hír kering és megannyi ember kétes kérdések között keresgéli a válaszát. Egy biztos, folyamatban van egy tudati és egy energetikai átállás is. Most sem tudjuk és eddig sem tudhattuk mit hoz a holnap..!?! Ha az ősi bölcsek szerint december 21-én valami véget ér, akkor az számunkra egy új kezdet lesz.Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

A Szattyán leszáll!!! @ Mix Club, Budapest

Köztudott, hogy december 21-ével kapcsolatosan sok hír kering és megannyi ember kétes kérdések között keresgéli a válaszát.
Egy biztos, folyamatban van egy tudati és egy energetikai átállás is. Most sem tudjuk és eddig sem tudhattuk mit hoz a holnap..!?!
Ha az ősi bölcsek szerint december 21-én valami véget ér, akkor az számunkra egy új kezdet lesz.

Talán átrendeződnek a csillagok...véleményünk szerint DECEMBER 22én 00:00 perckor kezdődik a Szattyán éve és ezt mi is hasonlóan zenés örömködéssel töltjük majd. Mivel ez egy mélyebb spirituális tartalommal bíró esemény, ezúttal még INKÁbb és nem Maya-bb baráti hangulatra számítunk és TSaládias eseményre. Így nem a külföldi sztárok hódolata és totem imádata lesz a terítéken, hanem az, amit mindenki kedvel és preferál, ami miatt sokan járunk más és különböző rendezvényekre, hogy a hazai fellépőket is el lehessen csípni. A külföldi lemezlovasok vendégszereplései is mindig érdekesek a fülnek, mert új bejövő impulzusokat kapunk. Mi most egy igazi színes felállással és laza örömzenéléssel zárjuk a csillagászati periodust, nem a világ végét várjuk, hanem egy új rend jövetelét ünnepeljük - mert a Szattyán benned él COYOTE / CHRISS RONSON / YVEL and TRISTAN DANDY / INVOICE / DAVKO / SABEE Várunk titeket sok szeretettel és sok jó zenével... mert a Szattyán leszáll !!


Facebook esemény:
http://www.facebook.com/events/388044644609480/

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó