Pulzar

Sandy Rivera flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Sandy Rivera @ Mix Club, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Sandy Rivera
Dátum 2012. február 24.
Helyszín Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)
Stílus House
Sandy RiveraHús-vér house ikon a láthatáron! Sandy Rivera a budapesti MIX Club Bar Restaurantban lép fel 2012. febrár 24-én, pénteken. Az exkluzív belvárosi helyszínen egy újabb különleges nemzetközi sztárral találkozhat a közönség: Sandy Riverának nemcsak a külseje extravagáns, de a zenei világa is: őt tartja az egész világ a house zene egyik legmagasabban kvalifikált DJ-producerének…Mix Club, Budapest, 1065 Teréz körút 55-57 (Eiffel tér)

Sandy Rivera @ Mix Club, Budapest

Hús-vér house ikon a láthatáron! Sandy Rivera a budapesti MIX Club Bar Restaurantban lép fel 2012. febrár 24-én, pénteken. Az exkluzív belvárosi helyszínen egy újabb különleges nemzetközi sztárral találkozhat a közönség: Sandy Riverának nemcsak a külseje extravagáns, de a zenei világa is: őt tartja az egész világ a house zene egyik legmagasabban kvalifikált DJ-producerének…

Auréi, D'Menace, Awesome Foursome, The Committee, Kings Of Tomorrow, Mysterious People, Organized Noize, Sanjay, Sanjose, Soul Vision… Csupán pár álnév, mely mögött egytől egyig ő rejtőzik. A Puerto Rico-i származású, később New Yorkban hírnevet szerző, mostanság pedig Londonban élő Sandy Rivera alapította 15 éve a Blackwiz Recordsot és a Deep Visiont. Innentől számolhatjuk a tulajdonképpeni berobbanását a zeneiparba, de Sandy teljes biográfiája már több mint két és fél évtizedes múltra tekint vissza. Zongoraművész lévén minden saját zenéjét ő maga játszotta és játssza fel. 1997-ben dobta piacra első szerzői albumát, a Callingot, ami kétség kívül minden idők egyik legmeghatározóbb house lemeze. 

Sandy Riverát figyelmen kívül hagyni legalább annyira lehetetlen, mint nem szeretni. Ki ne emlékezne a Finally-re vagy a Young Hearts-ra, a két slágerre, mely mára örökzölddé vált. Albumai és zenéi megjelenését olyan rangos kiadók gondozták, mint a Ministry Of Sound, a Defected vagy a Renaissance Recordings. Több zseniális klubhimnuszt is írt Fedde Le Grand és Craig David közreműködésével. A 2005-ös tripla albuma, a Truble minden idők egyik legnagyobb zenei utazására vitte a közönséget – átszelve a műfajok és stílusok határait – a house-tól a soulon át az  R&B-ig és a chill outig. Azóta már több remekbeszabott mixalbummal gazdagította a nemzetközi kínálatot, további jelentős jótékony hatást gyakorolva ezzel a világ klubéletére és közízlésére. 

Sandy Riverát nem lehet figyelmen kívül hagyni, sőt kihagyni sem. Budapestre most először látogat el a house műfaj koronázatlan királya, így evidens e hangzás fanjai számára a megjelenés február 24-én a MIX-ben!

web:

https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary

http:/​/​mixclub.hu/​

http:/​/​www.sandyrivera.dj/​

http:/​/​soundcloud.com/​sandy-rivera


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Öt világsztár a VOLT Fesztivál programjából

    A kezdésig ugyan még több mint fél évet kell várnia a rajongóknak, a VOLT Fesztivál szervezői - adventi ajándékként - máris öt világsztár érkezését hozták nyilvánosságra. Július 3-án, a nyitónapon, a Telekom Nagyszínpadon lép fel a Queens of the Stone Age és a Thirty Seconds to Mars, de ugyancsak a VOLT vendége lesz az Example, Jamie Woon és a Parov Stelar Band is. A szervezők megerősítették, hogy a VOLT Fesztiválnak továbbra is Sopron ad otthont, de a helyszínről többet nem árultak el. A 2013-as VOLTra – karácsonyi akció keretében – az első 1000 vásárló december végéig 20% kedvezménnyel válthat bérletet.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó