Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Partyfaces Open Air

Fellépők
Dátum 2012. június 16.
Helyszín Dabas
Stílus Nu Disco, House
Partyfaces Open AirEzen a nyáron egy teljesen új, szabadtéri helyszínen várunk minden partyarcot! A hely valószínűleg nem ismeretlen a buliba járóknak, hiszen Dabason, a London étterem parkolójában igen nagy partyk voltak az elmúlt években. Sokáig ez a hely adott otthont a Club Deleriumnak, mostantól viszont a Partyfaces bulik rendszeres helyszíne lesz.

Partyfaces Open Air

Ezen a nyáron egy teljesen új, szabadtéri helyszínen várunk minden partyarcot! A hely valószínűleg nem ismeretlen a buliba járóknak, hiszen Dabason, a London étterem parkolójában igen nagy partyk voltak az elmúlt években. Sokáig ez a hely adott otthont a Club Deleriumnak, mostantól viszont a Partyfaces bulik rendszeres helyszíne lesz.

Ezen a nyáron egy teljesen új, szabadtéri helyszínen várunk minden partyarcot! A hely valószínűleg nem ismeretlen a buliba járóknak, hiszen Dabason, a London étterem parkolójában igen nagy partyk voltak az elmúlt években. Sokáig ez a hely adott otthont a Club Deleriumnak,mostantól viszont a Partyfaces bulik rendszeres helyszíne lesz.
A Partyfaces DJ-k:
- Dj Kozy http:/​/​facebook.com/​DjKozyOfficial
- Falco Maxxis http:/​/​facebook.com/​DJFalcoMaxxis
- May-Flay http:/​/​facebook.com/​DJMayFlay
- Dj Gery
- Matt Moren (Smida)
Warm up: Dj Crest
Start: 21:00
Belépő: 1000 Ft

Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó