Pulzar

Partyajánló

Seamus Haji (UK) a Privében @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Továbbá még: Seamus Haji
Dátum 2008. április 11.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Trance, Dance, House
Seamus Haji (UK) a PrivébenA világ talán legelegánsabb lemezlovas-producere a budapesti éjszaka legelegánsabb klubjában!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Seamus Haji (UK) a Privében @ Prestige (ex Privé), Budapest

A világ talán legelegánsabb lemezlovas-producere a budapesti éjszaka legelegánsabb klubjában!

2008. Április 11. péntek

SEAMUS HAJI (UK), Kev, Soneec

Seamus Haji a Last Night a DJ Saved My Life című megaslágerrel égette nevét bele a partiarcok agyába szerte a világon. Lüktető ritmusú dalaiban mindig központi szerepet kap a fülbemászó dallam és természetesen a vokál. Mára már aranyszabály: nincs is igazi house parti Seamus sláger nélkül! Könnyen megjegyezhető szövegei kivétel nélkül a szerelemről szólnak így vagy úgy. Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy saját bevallása szerint a legfontosabb dolog az életében a család, hiszen többgyermekes, boldog családapa! Ez a szeretetreméltó, kedves brit úriember mindamellett, hogy számtalan slágert adott már a klubok közönségének és rajongóinak, bejárta a világot elképesztő DJ-szettjeivel, végigtáncoltatta Európát és Amerikát éppen úgy, mint Ázsiát vagy Ausztráliát. A január végén megjelent új válogatásalbuma az egyik legkelendőbb lemez a emzetközi piacon, ami nem csoda, hiszen egy Best of lemezről van szó, rajta az első nagy siker, Last Night legújabb változatával!

Seamus Haji csupaszív zenéje a lehető legjobb választás a szerelmesek évszakában! Optimista, életigenlő világa üde színfolt a sok sötét és mély hangzás után. Ő aztán egyáltalán nem hagy minket csüggedni! Ha igazi könnyed kikapcsolódásra vágytok, kellemes, exkluzív környezetben, igényes house muzsikák közepette, akkor ne hagyjátok ki április 11-én pénteken a Club Privét!

A tavaszi zsongásban a honi house nagymestere, Soneec (Muzzaik Productions/Lip Recordings), valamint Kev (Foot the Floor) segít megolvasztani a táncparkettet!

2008. Április 11. péntek

SEAMUS HAJI (UK)

Kev / Soneec

Club Privé

Budapest, II.ker. Tölgyfa utca 1-3.

Infó:70/333 2112

info@prive.hu

www.prive.hu

SEAMUS HAJI interjú a Jutmusic-on!
www.justmusic.fm/​pages/​getpage.aspx?id=D2CC709C-1EFF-424A-A4C2-417C1BC89ACB

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó