Pulzar

Grand Opening! – MIX Club Bar Restaurant flyer

Partyajánló

Grand Opening! – MIX Club Bar Restaurant

Fellépők
Dátum 2012. szeptember 22.
Stílus House
Grand Opening! – MIX Club Bar RestaurantBár a hűvös szelekből még vajmi kevés érezhető, Budapest egyik legimpozánsabb klubja, a MIX Club Bar Restaurant máris gondoskodott róla, hogy nyomós okunk legyen szívrepesve várni a hűvö éjszakákat: 2012. szeptember 22-én egy grandiózus nyitó bulival startol a szezon a klubban, mely nyári „magányában” még szebb, új dizájnt és még stílusosabb belsőt öltött magára.

Grand Opening! – MIX Club Bar Restaurant

Bár a hűvös szelekből még vajmi kevés érezhető, Budapest egyik legimpozánsabb klubja, a MIX Club Bar Restaurant máris gondoskodott róla, hogy nyomós okunk legyen szívrepesve várni a hűvö éjszakákat: 2012. szeptember 22-én egy grandiózus nyitó bulival startol a szezon a klubban, mely nyári „magányában” még szebb, új dizájnt és még stílusosabb belsőt öltött magára.

  A lemezjátszók mögött is lesz némi megújulás: a régi kedvenc rezidensünk, Rony Breaker mellett feltűnik majd a DJ-pultban Levi Da Cruz és Nigel Stately, a bárban pedig Lacora és Mr. Kaufer.

RONY BREAKER színes és kellemes zenéit aligha kell bemutatni, hiszen a MIX közönsége már szinte kezdettől abban a szerencsés helyeztben lehet, hogy rendszeresen élvezheti Rony szettjeit… Rajta kívül azonban szinte teljesen újoncnak számít az összes többi DJ, jóllehet, valamennyien nagy tapasztalattal bíró mesterei a lemezjátszóknak és a keverőknek. LEVI DA CRUZ egy igazi világjáró, aki ingajáratban pörgeti a lemezeket Máltán és Kanadán át egészen kis hazánkig. Az úriember rengeteg izgalmas tapasztalatot gyűjtött útjai során, amit a MIX közönségének a zene nyelvén tolmácsol majd ezúttal. NIGEL STATELY az új nemzedék meredeken feltörekvőben lévő képviselője. Fiatalos vehemenciáját nemcsak Budapesten, de az ország számos más pontján is érezhették már a táncparkett ördögei. A MIX Barban is két népszerű budapesti DJ szolgáltatja majd a zenei aláfestés a finom koktélok mellé: LACORA és MR. KAUFER neve szinte minden igényes fővárosi klub plakátján ott virított már nem egyszer, de a nyári szezonban felbukkantak a Balaton környéki top klubokban is.
A MIX tehát az új szezonban már előre kiérdemelte az elit jelzőt, ideje hát közös nevezőre kerülni vele 2012 őszén is!
Esemény a Facebookon:
https:/​/​www.facebook.com/​#!/​events/​223238844470436/​
web:
www.mix3.hu
https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
 
 

Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó