Pulzar

Partyajánló

▣ TEREM pres. José Padilla & Miguel Campbell ▣ @ TEREM Budapest

Fellépők
Dátum 2017. február 18.
Helyszín TEREM Budapest
Stílus House
▣ TEREM pres. José Padilla & Miguel Campbell ▣Két legendás zenész egy este a TEREM Budapestben. Élmény, house zene, finom koktélok, audiovizuális utazás, egy tökéletes éjszaka!TEREM Budapest

▣ TEREM pres. José Padilla & Miguel Campbell ▣ @ TEREM Budapest

Két legendás zenész egy este a TEREM Budapestben. Élmény, house zene, finom koktélok, audiovizuális utazás, egy tökéletes éjszaka!

José Padilla és Miguel Campbell mindketten a house zenék nagy mesterei, ketten együtt már több, mint fél évszazádnyi DJ múltat tudhatnak a hátuk mögött!!

Együtt még sosem léptek fel, ez lesz az első alkalom, hogy a két legenda egy estén zenél. Történelmi pillanat lesz, egy legendás éjszaka!

A spanyol származású José Padilla mindig is egy úttörő volt, a „DJ kultúra apukája”, aki a ’70-es években költözött Ibizára és építette fel világraszóló hírnevét, mint az egyik legjobb zenei szelektor, különösen, ha tengerparti naplementés zenélésről van szó. San Antonio tengerpartján fekvő Cafe Del Mar bár rezidenseként alapozta meg rajongói bázisát a ’90-es években. A nyugodt, dallamos, énekhanggal és érzelmekkel fűszerezett szettjei elvarázsolták az odalátogatókat. José azóta végigturnézta a világot, és a mai napig ugyanolyan aktívan veti bele magát a zenélésbe, mint évtizedekkel ezelőtt.

Egy igazi legenda, akinek a vérében van a zene.

Az ibizai bárok feelingjét fogja a TEREM falai közé varázsolni február 18-án éjszaka is!

Miguel Campbell már a ’90-es években is jelen volt a leedsi underground zenei világban DJ-ként, viszont a nagy áttörés a 2000-es évek végén jött, amikor Jamie Jones leszerződtette őt kiadójához, a Hot Creations-höz. 2011 szeptemberében jelent meg a Baby I Got It EP, aminek a B-oldala, a „Something Special” vált igazi klubhimnusszá, és Miguel egycsapásra világszerte ismertté vált.

Leállni azonban nem lehetett, a Miguel által képviselt, deep house, disco és funk elemeket is felvonultató house zenék rengeteg rajongót szereztek neki az évek során.

José Padilla után tökéletesen fogja átvenni a keményebb house ütemek felett az irányítást!

Csodás lineup, legendás zenészekkel, a TEREM csúcstechnológiás audiovizuális világával kiegészülve. Kell ennél több egy tökéletes éjszakához?!

▣ MORE INFO SOON ▣

www.facebook.com/​events/​1675303122767279/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2018-09-28] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji
   

  Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.
 • [2018-09-21] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After Dark
   

  Nakadia kiemelkedő előadói karriert tudhat háta mögött már most, annak ellenére, hogy 2002-ben egészen más tervekkel érkezett Európába; nem volt szüksége másra, csak egy klubélményre és egy találkozásra DJ Marusha-val, ahhoz hogy belevágjon szelektori tervei megvalósításába.
 • [2018-09-07] Corvin Club x Terem pres. The Reopening w/ Spektre
   

  Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!
 • [2017-11-04] Max Cooper presents MESH LIVE
  @ TEREM Budapest

  Ősszel Max Cooper turnéra indítja eddigi legsokoldalúbb projektjét, a MESH LIVEot. A MESH célja, hogy átjárást biztosítson a zene, a képzőművészetek és a tudomány diszciplínái között, olyan művészek bevonásával, akik nem félnek a saját és a művészetük határait feszegetni. A MESH egy élő, folyamatosan változó és fejlődő installáció, egy interaktív tapasztalat, amitől a sorozat minden állomása egyedi és megismételhetetlen élménnyé válik.
 • [2017-10-28] Samsung Galaxy Note8 pres. CRAZY P
  @ TEREM Budapest

  A brit house meghatározó, már-már ikonikus bandája szombaton immár harmadik alkalommal látogat Budapestre, hogy a Teremben összegyűlt közönségnek is megmutassa mi is a valódi underground disco. A Crazy P neve egyet jelent az igényes diszkózenével, amit mi sem bizonyít jobban, mint a folyamatos teltházas fellépéseik Európa szerte.
 • [2017-05-12] Samsung Galaxy S8 I S8+ pres. Gorgon City (UK) DJ set
  @ TEREM Budapest

  A két világsztár londoni zenész, Matt és Kye, azaz GORGON CITY először Budapesten!!
 • [2017-05-05] Anjunadeep Budapest
  @ TEREM Budapest

  For our first party in Hungary, we're team up with Budapest Calling for their 4th Birthday celebrations.
 • [2017-04-28] VAULT ▣ Stephan Bodzin live
  @ TEREM Budapest

  Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.
 • [2017-04-22] TEREM presents DEEP IN THE CITY w/ C L A P T O N E
  @ TEREM Budapest

  CLAPTONE, a house zene egyik legnagyobb ikonja, a misztikus aranymaszkos figura elhozza a TEREM Budapestbe április 22-én azt az elektronikus zenei hangzásvilágot, amivel az egész világot megbabonázta.
 • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
  @ TEREM Budapest

  CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
 • [2017-03-18] TEREM pres ▣ Finnebassen ▣
  @ TEREM Budapest

  TEREM pres. FINNEBASSEN (NOR) ▣ 03/18
 • [2017-03-14] VAULT ▣ Ellen Allien ▣
  @ TEREM Budapest

  DJ, zenész, label boss, divattervező. Egy számtalanul sokoldalú kreatív galaxis világító központja. Berlin szülte azt a bizonyos technót, annak a bizonyos technónak Ellen Allien az anyja. A művésznő az elektronikus zenei világ élvonalának egyik lefontosabb tagja, mégis a 90es évek óta a mai napig éli a valódi undergroundot. Legnagyobb büszkeséggel tesszük közzé az örömhírt: A Berlinette hamarosan nálunk bizonyítja kimagasló és változatos zenei tehetségét!
 • [2017-03-11] ABSOLUT presents ACOUSTICUM Live Session vol.2
  @ TEREM Budapest

  ACOUSTICUM Live sorozat következő állomásán a világsztár holland csapat, a Kraak & Smaak alapembere Mark Kneppers érkezik DJ szettel és egy gyönyörű, elbűvölő hangú énekesnővel, valamint az Egyesült Államokból látogat meg minket Slow Hands, a rendkívül kreatív, abszolút multifunkciós gitáros, énekes, DJ, producer, egyszemélyes zenekar.
 • [2017-03-10] Budapest Calling & Truesounds pres. Sascha Braemer
  @ TEREM Budapest

  Tavasszal visszatér mindannyiunk nagy kedvence: SASCHA BRAEMER !
 • [2017-02-11] Acousticum Live
  @ TEREM Budapest

  ACOUSTICUM néven egy rendhagyó elektronikus zenei sorozat veszi kezdetét a TEREM Budapest falai között. Szeretnénk valami újat, egyedit mutatni Nektek, amire eddig még nem volt példa a hazai klub kultúrában, amikor a koncertek élményét ötvözzük a reggelig tartó bulik feelingjével! Művészi, magával ragadó, és nagyon bulis!
 • [2017-02-10] BUDAPEST CALLING presents ALL STAR Night
  @ TEREM Budapest

  A 2017-es évnyitó bulira összehoztuk a nagy csapatot! Felrázzuk a várost a téli álomból!
 • [2017-02-04] Dennis Ferrer ▣ TEREM Opening Ceremony
  @ TEREM Budapest

  Február 4-én megvalósul egy álom, egy eget rengető bulival megnyitja kapuit a TEREM Budapest!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó