Pulzar

Partyajánló

Samsung Galaxy S8 I S8+ pres. Gorgon City (UK) DJ set @ TEREM Budapest

Fellépők
Dátum 2017. május 12.
Helyszín TEREM Budapest
Stílus Bass, Hip-hop, House
Samsung Galaxy S8 I S8+ pres. Gorgon City (UK) DJ setA két világsztár londoni zenész, Matt és Kye, azaz GORGON CITY először Budapesten!!TEREM Budapest

Samsung Galaxy S8 I S8+ pres. Gorgon City (UK) DJ set @ TEREM Budapest

A két világsztár londoni zenész, Matt és Kye, azaz GORGON CITY először Budapesten!!

’Ready For Your Love’, ’Imagination’, ’Here For You’ , ’Smile’ és még számos sláger szerzőpárosa május 12-én egy exkluzív DJ szettel vár benneteket a TEREM Budapestben!

A duó zenei világa széles skálán mozog: a house, hip-hop, UK garage hangzást ötvözik erőteljes basszusokat, fülbemászó vokálokkal és impulzív grooveokkal. Sokszínűségükre és nemzetközi elismertségükre kiváló példa, hogy Pete Tong-al adtak ki egy közös válogatásalbumot, együtt dolgoztak különböző projekteken Basement Jaxx-el, Underworld csapattal, és újabban a Clean Bandit zenekarral.

▣ Tickets ▣
Early bird jegyek (limitált) –2500 HUF // SOLD OUT!!
Kedvezményes elővételes jegy – 3000 HUF // SOLD OUT!!
Elővételes jegy I.kör - 3500 HUF // SOLD OUT!!
Elővételes jegy II.kör - 4500 HUF
>> https://oneticket.hu/terem-presents-gorgon-city-uk-dj-set-305
Helyszínen - 5000 HUF

www.facebook.com/​events/​1843218239273108/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-09-28] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Fatima Hajji
     

    Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.
  • [2018-09-21] Corvin Club x TEREM Budapest pres. Nakadia by After Dark
     

    Nakadia kiemelkedő előadói karriert tudhat háta mögött már most, annak ellenére, hogy 2002-ben egészen más tervekkel érkezett Európába; nem volt szüksége másra, csak egy klubélményre és egy találkozásra DJ Marusha-val, ahhoz hogy belevágjon szelektori tervei megvalósításába.
  • [2018-09-07] Corvin Club x Terem pres. The Reopening w/ Spektre
     

    Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!
  • [2017-11-04] Max Cooper presents MESH LIVE
    @ TEREM Budapest

    Ősszel Max Cooper turnéra indítja eddigi legsokoldalúbb projektjét, a MESH LIVEot. A MESH célja, hogy átjárást biztosítson a zene, a képzőművészetek és a tudomány diszciplínái között, olyan művészek bevonásával, akik nem félnek a saját és a művészetük határait feszegetni. A MESH egy élő, folyamatosan változó és fejlődő installáció, egy interaktív tapasztalat, amitől a sorozat minden állomása egyedi és megismételhetetlen élménnyé válik.
  • [2017-10-28] Samsung Galaxy Note8 pres. CRAZY P
    @ TEREM Budapest

    A brit house meghatározó, már-már ikonikus bandája szombaton immár harmadik alkalommal látogat Budapestre, hogy a Teremben összegyűlt közönségnek is megmutassa mi is a valódi underground disco. A Crazy P neve egyet jelent az igényes diszkózenével, amit mi sem bizonyít jobban, mint a folyamatos teltházas fellépéseik Európa szerte.
  • [2017-05-05] Anjunadeep Budapest
    @ TEREM Budapest

    For our first party in Hungary, we're team up with Budapest Calling for their 4th Birthday celebrations.
  • [2017-04-28] VAULT ▣ Stephan Bodzin live
    @ TEREM Budapest

    Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.
  • [2017-04-22] TEREM presents DEEP IN THE CITY w/ C L A P T O N E
    @ TEREM Budapest

    CLAPTONE, a house zene egyik legnagyobb ikonja, a misztikus aranymaszkos figura elhozza a TEREM Budapestbe április 22-én azt az elektronikus zenei hangzásvilágot, amivel az egész világot megbabonázta.
  • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
    @ TEREM Budapest

    CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
  • [2017-03-18] TEREM pres ▣ Finnebassen ▣
    @ TEREM Budapest

    TEREM pres. FINNEBASSEN (NOR) ▣ 03/18
  • [2017-03-14] VAULT ▣ Ellen Allien ▣
    @ TEREM Budapest

    DJ, zenész, label boss, divattervező. Egy számtalanul sokoldalú kreatív galaxis világító központja. Berlin szülte azt a bizonyos technót, annak a bizonyos technónak Ellen Allien az anyja. A művésznő az elektronikus zenei világ élvonalának egyik lefontosabb tagja, mégis a 90es évek óta a mai napig éli a valódi undergroundot. Legnagyobb büszkeséggel tesszük közzé az örömhírt: A Berlinette hamarosan nálunk bizonyítja kimagasló és változatos zenei tehetségét!
  • [2017-03-11] ABSOLUT presents ACOUSTICUM Live Session vol.2
    @ TEREM Budapest

    ACOUSTICUM Live sorozat következő állomásán a világsztár holland csapat, a Kraak & Smaak alapembere Mark Kneppers érkezik DJ szettel és egy gyönyörű, elbűvölő hangú énekesnővel, valamint az Egyesült Államokból látogat meg minket Slow Hands, a rendkívül kreatív, abszolút multifunkciós gitáros, énekes, DJ, producer, egyszemélyes zenekar.
  • [2017-03-10] Budapest Calling & Truesounds pres. Sascha Braemer
    @ TEREM Budapest

    Tavasszal visszatér mindannyiunk nagy kedvence: SASCHA BRAEMER !
  • [2017-02-18] ▣ TEREM pres. José Padilla & Miguel Campbell ▣
    @ TEREM Budapest

    Két legendás zenész egy este a TEREM Budapestben. Élmény, house zene, finom koktélok, audiovizuális utazás, egy tökéletes éjszaka!
  • [2017-02-11] Acousticum Live
    @ TEREM Budapest

    ACOUSTICUM néven egy rendhagyó elektronikus zenei sorozat veszi kezdetét a TEREM Budapest falai között. Szeretnénk valami újat, egyedit mutatni Nektek, amire eddig még nem volt példa a hazai klub kultúrában, amikor a koncertek élményét ötvözzük a reggelig tartó bulik feelingjével! Művészi, magával ragadó, és nagyon bulis!
  • [2017-02-10] BUDAPEST CALLING presents ALL STAR Night
    @ TEREM Budapest

    A 2017-es évnyitó bulira összehoztuk a nagy csapatot! Felrázzuk a várost a téli álomból!
  • [2017-02-04] Dennis Ferrer ▣ TEREM Opening Ceremony
    @ TEREM Budapest

    Február 4-én megvalósul egy álom, egy eget rengető bulival megnyitja kapuit a TEREM Budapest!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó